www.wimjongman.nl

(homepagina)

Het echte motief achter de Charlie Hebdo 'False Flag' aanval

14 januari 2015 - door Dave Hodges

( )

De wereld is meegenomen in een propaganda leugenoorlog op dit moment. De meeste gewone mensen hebben er geen idee van dat ze worden gemanipuleerd. En binnenkort zal de meerderheid van de mensen op deze planeet ervan worden overtuigd dat het volkomen aanvaardbaar is om vreemden die ze nooit ontmoet hebben te doden, als gevolg van deze valse vlag gebaseerde propaganda.

Het pad naar oorlog is ingewikkeld

Er zijn meerdere paden naar Wereldoorlog III, en ik voorspel dat de redenen voor het aangaan van deze oorlog spoedig overduidelijk zullen zijn, zelfs voor de 'schapen' onder ons. Op dit moment zijn er twee verschillende paden naar Wereldoorlog III, namelijk de kelderende olieprijzen en het moslimextremisme. Beide paden zullen worden verergerd door de valse vlag gebeurtenis(sen) waarvan we zojuist getuige geweest zijn, een eerste voorbeeld van deze publieke opinie-manipulatie (bijvoorbeeld de Parijs-moorden en -bomaanslagen).

Olieprijzen kelderen

()

Zoals ik in de afgelopen week heb gemeld, spelen de Verenigde Staten en Rusland een "kippenspel" [http://nl.wikipedia.org/wiki/Chicken_game]. Aan de ene kant leidt Rusland de aanval om de oliedollar te begraven als wereld's reserve valuta. Aan de andere kant heeft de VS de prijs van olie zo laag gedreven, dat Rusland en de rest van de BRICS bondgenoten gedwongen worden hun reserve olie, goud en contant geld te blijven te gebruiken gedurende deze tijd dat lage olieprijzen verwoestend zijn voor Rusland en de BRICS. Zeker, oorlogen zijn uitgevochten om minder goede redenen.

De waarde van dit valse-vlag-terrorisme mét een agenda

Een totaal van 12 mensen zijn op 7 januari gedood in een aanval op het satirische tijdschrift, Charlie Hebdo, door extremistische Arabische schutters. Een derde schutter doodde een politieagente en vier mensen in een Parijse koosjere supermarkt in het oostelijke Porte de Vincennes gebied van Parijs op 9 januari.

De reden voor de aanslagen was het kleineren van het islamitische geloof en zijn profeet Mohammed, zoals het werd verwoord door Charlie Hebdo. Dit excuus als provocatie is gebruikt voor deze aanvallen en is opvallend vergelijkbaar met het excuus dat voor het eerst gebruikt werd om de reden uit te leggen achter de moord op ambassadeur Stevens, dat was vanwege een film gemaakt voor spot gericht op de profeet Mohammed. De dwaasheid van dit excuus, gerelateerd aan Benghazi, werd betwijfeld. Dit deed de valse vlag planners niet afschrikken van een gebeurtenis als in Parijs waar ze probeerden hetzelfde journalistieke "gebrek aan respect voor Mohammed" te gebruiken als een excuus bij de lancering van een valse vlag aanval in Parijs, "hetzelfde liedje, het tweede couplet".

De aanvallen van Parijs gecombineerd met de wreedheden die gepleegd werden door ISIS heeft het westen naar de rand van het moslimextremisme geduwd. Ja, er is duidelijk moslimextremisme, maar de gebeurtenissen van Parijs zijn duidelijk bedoeld om het niveau van angst te bevorderen en sterk te verhogen.

Publieke enquêtes als propaganda

De beste manier om de publieke opinie te vormen is het creëren van een slecht ontworpen opiniepeiling die de resultaten opleveren de peilingmakers zoeken. Het gebruik van gesloten vragen, zoals in het geval van de recente Rasmussen-peiling, produceerde resultaten waarin het vertelde dat het Amerikaanse volk veel banger was geworden als het gaat om moslims. In dit geval vanuit het slecht ontworpen Rasmussen-onderzoek bleek dat 65% van de Amerikaanse burgers van mening is dat soortgelijke aanslagen als in Parijs ook binnen de Verenigde Staten zouden plaatsvinden volgend jaar. Bevordering van gegeneraliseerde angst is één van de grondbeginselen van propaganda.

Meer moslim-belastering in de schaduw van deze gebeurtenissen

Het is interessant dat de mainstream media heeft genoten van een liefde-feest met de islamitische godsdienst, met het negeren van elke extremistische daad, gezien tot hun eerdere eenzijdige verslaggeving.

Er vindt nu een verschuiving plaats in de rapportage terwijl er al een recente verschuiving was in de rapportage over het moslimextremisme. De verschuiving is dat de regelrechte dreiging van sommige van deze groepen nu is blootgelegd.

Steve Emerson, beschreven als een terrorisme-analist, meldde aan Fox News dat delen van Londen een moslim-politiemacht heeft die mensen hebben aangevallen als ze zich niet kleden volgens de religieuze voorschriften. Hij vertelde het Amerikaanse station dat er "in Groot-Brittannië niet alleen no-go zones zijn, maar dat steden zoals Birmingham eigenlijk volledig moslim zijn, waar niet-moslims gewoon niet ingaan. En in delen van Londen zijn er eigenlijk islamitische religieuze politiemensen die wie niet gekleed is volgens het religieuze islamitische kleding voorschrift" slaan en serieus verwonden. De boodschap die de media naar het westen verspreidt, is de islam te vrezen. Dit is een voorloper om de burgers in de westerse landen een oorlog in het Midden-Oosten te laten aanvaarden tegen de islamitisch extremisten, omdat als wij het niet doen "zij velen van ons zullen doden en zeer zeker onze buurten overnemen".

Het Jack Ruby - Lee Harvey Oswald moment in Parijs

()

In een oud bekend patroon moet iedereen die beschikt over informatie die een bedreiging kan vormen voor het doel van een valse vlag actie, worden geëlimineerd met extreme vooroordelen.

Bij de moord op JFK kon Lee Harvey Oswald openbare getuigenis geven vanwege wat hij wist over de operatie. Oswald is vermoord, en Ruby, die ook het zwijgen moest worden opgelegd, sterft op mysterieuze wijze in de gevangenis.

In een zelfde gang van zaken pleegde de politiecommissaris Helric Fredou, de nummer twee politie-officier belast met de regionale Service van Frankrijks gerechtelijke politie, Limoges, "zelfmoord op de avond van woensdag op donderdag in het politiebureau."

Is de timing van deze gebeurtenis niet een beetje handig ook? Fredou was een goed geïnformeerde bij het onderzoek naar Charlie Hebdo. Kort voor zijn zelfmoord stuurde Fredou zijn eigen team van politieambtenaren erop uit voor verdere onderzoeken naar de moorden in Parijs. Er werd gemeld dat hij wachtte op de terugkeer van zijn team voor een nabespreking. Onmiddellijk na de politie-nabespreking doodde hij zichzelf. Of, is het waarschijnlijker dat de politiechef werd vermoord om de informatie te laten verzwijgen over wat hij had geleerd?

Een geïsoleerd verslag in Le Parisien presenteerde de daad van zelfmoord als totaal niets te maken hebbend met het onderzoek naar Charlie Hebdo. En verder is er een totale blackout in het nieuws in Frankrijk over deze gebeurtenis.

Senator Feinstein verergert de angst

()

Afgelopen zondag zei Dianne Feinstein dat de verrassende Parijse aanslagen niet alleen Europa bedreigen, maar ze waarschuwde dat er net zo goed "terroristische cellen" bestaan in de Verenigde Staten. Hoe weet Feinstein dit? Namen de ISIS leiders Feinstein mee voor een lunch en hebben ze aan de Senator hun grote plannen voorgelegd?

Dit poppenkast van Feinstein is zo gemakkelijk te doorzien, dat het moeilijk is om te geloven dat de valse vlag planners deze onzin met een stalen gezicht naar voren brachten, of dat, zoals Feinstein u wil doen geloven, dat er op elke hoek van de straat een terrorist verborgen zit die een bom met uw naam erop bij zich heeft.

Zeker, er is voor een deel waarheid in elke leugen, maar de feiten hier worden verfraaid in een poging om u te overtuigen dat het Amerikaanse volk meer van hun burgerlijke vrijheden op moeten geven in naam van de strijd tegen terreur. Uiteindelijk zal deze tirannie een andere naam krijgen, Wereldoorlog III, en het is duidelijk dat deze oorlog in het Midden-Oosten zal worden gestreden. Natuurlijk, de bijbelse geleerden zeggen hetzelfde.

Conclusie

Dit artikel heeft de vele verschillende aspecten samengebracht van een propagandamachine die is ontworpen voor het bevorderen van angst, het verhogen van de vijandelijkheden, en olie op het vuur van de komende oorlog te werpen.

Alle elementen van de valse planning hier zijn: (1) de totstandbrenging van de domheid (2) een gekunsteld evenement ter bevordering van angst, wat resulteert in een verhoogde "noodzaak" voor surveillance, beveiliging en militarisering en (3) de voorbereidingen voor mobilisatie van het leger.

Er is geen twijfel dat deze vlammen slechts de voorloper zijn van het grote gebeuren dat niet meer ver weg kan zijn.

Bron: The Real Motive Behind the Charlie Hebdo False Flag Attack | Dave Hodges – The Common Sense Show

printen??? spaar papier en inkt.