www.wimjongman.nl

(homepagina)

VEEL VAN DIE "SYRISCHE VLUCHTELINGEN" ZIJN SLECHTS MOSLIMS MET VALSE PASPOORTEN

"Er is veel handel in Syrische paspoorten"

1 september 2015 - Daniel Greenfield

( )

In plaats van de poorten van Wenen te bestormen, zijn het de poorten van Boedapest, aangezien de immigratie Jihad-route nu via Hongarije loopt, samen met al het gebruikelijke nutteloze politieke gekibbel binnen de EU.

De Franse minister van buitenlandse zaken, Laurent Fabius, heeft Hongarije een verwijt gemaakt vanwege het proberen deze kolonisten tegen te houden om Europa binnen te gaan.

"Ik sta er zeer negatief, zeer negatief tegenover. Hongarije is onderdeel van Europa. Europa heeft waarden en deze waarden niet worden gerespecteerd door het oprichten van hekken," zo voegde hij eraan toe.

Als Europa geen hekken plaatst, zullen haar enige resterende waarden de Sharia zijn, en het gooien van homoseksuele mannen vanaf gebouwen. De "vluchtelingen" zullen de waarden die ze hebben achtergelaten opnieuw invoeren, zoals eerdere binnenkomers ook al hebben gedaan.

Natuurlijk, een heleboel van die "vluchtelingen" zijn alleen maar economische migranten, met valse Syrische paspoorten. En het is niet zo dat iemand dat kan nagaan met wat er overgebleven is van de Syrische overheid.

Een aantal van de migranten die aankomen in Turkije, en die hopen Europa te bereiken, kopen een vals Syrisch paspoort om asiel te krijgen aan het einde van hun reis, vertelde het hoofd van het 'Agentschap Frontex voor Europees Grensbeheer' voor de Franse radio vandaag.

"Er is een handel in Syrische paspoorten," vertelde Fabrice Leggeri bij Europa 1, "want het is een uiterst lucratieve zaak voor smokkelaars."

Syrische staatsburgers hebben het wettelijke recht op de status van vluchteling in elk Europees land vanwege de burgeroorlog in hun land.

Zij die gebruik maken van valse paspoorten, zei Leggeri, komen voornamelijk uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten, en zij migreren om economische redenen.

Door de radiopresentator werd gevraagd of terroristen ook Europa konden bereiken, waarop Leggeri zei: "Het is niet onmogelijk, maar we zullen uiterst waakzaam zijn."

Hoe kun je nu de echte identiteit weten van iemand met een vals paspoort?

Het is dus gewoon geen probleem voor Europa. Maar het is wel een kwestie voor ons (Amerikanen).

Deze regering en de diverse VOLAG's, die geld vragen en voorwenden dat ze religieuze organisaties zijn, terwijl ze islamitische vluchtelingen binnen brengen, zijn ook enthousiast met het dumpen van Syrische "vluchtelingen" over heel Amerika op kosten van de belastingbetaler.

Bron: A Lot of Those "Syrian Refugees" are Just Muslims w/Fake Passports | Frontpage Mag


printen??? spaar papier en inkt.