www.wimjongman.nl

(homepagina)

De lange lijst van 33 dingen die gaan gebeuren in september 2015

Door Michael Snyder - 19 augustus 2015

33 tekenen in september 2015 - in een maand - die de geschiedenis zullen laten veranderen? Al maanden is er sprake van een ongekende hoeveelheid aan geruchten over het hele internet over van wat er gaat gebeuren in september. En zonder twijfel gaan we getuige zullen zijn van een convergentie in die gebeurtenissen gedurende die maand, die heel opmerkelijk zijn. Wat ik heb geprobeerd te doen in dit artikel is om een lijst aan dingen samen te stellen waarvan we weten dat die de volgende maand gaan gebeuren. Sommige van de lijsten die ik heb gezien, bevatten zaken die niet bewezen kunnen worden, of gewoon onjuist zijn. En het is natuurlijk zeer waarschijnlijk dat sommige dingen in september gebeuren waar we nu niet op kunnen anticiperen. Ik verstrek gewoon deze informatie die ik op dit moment heb, en het is aan u en uw familie zich voor te bereiden op van wat je gelooft dat er zal gaan gebeuren. Het volgende is mijn lange lijst van 33 dingen die gaan gebeuren in september 2015:

1 september - Dit markeert het begin van de FEMA's jaarlijkse "Nationale Paraatheid Maand"

7 september - Dag van de Arbeid

11 september - De 14e verjaardag (7 + 7) van 9/11

11 september - De laatste dag van de handel op Wall Street aan het einde van het Shemitah jaar

12 september - Madonna's Rebel Heart Tour start in de Verenigde Staten. Het eerste optreden is in Washington DC en volgens Holly Deyo is het openingsthema "De Ontheiliging van de Bruid en de Aankomst van Gevallen Engelen."

12 september en 13 september - Rabbi Chaim Kanievsky, een toonaangevende autoriteit in het Ultra-orthodoxe jodendom, heeft aangegeven dat de Messias (antichrist) die het Joodse volk verwacht op dit moment zou kunnen komen

13 september - De laatste dag van het Shemitah jaar. Tijdens de laatste twee Shemitah cycli waren we getuige van een recordbrekende beurscrash op de laatste dag van het jaar Shemitah (Elul 29 op de Bijbelse kalender). Bijvoorbeeld, als je teruggaat naar 17 september 2001 (Elul 29 op de Bijbelse kalender), waren we getuige van de grootste beurscrash op een dag in heel de Amerikaanse geschiedenis tot die tijd. De Dow zakte 684 punten, en het was een record tot precies zeven jaar aan het einde van de volgende Shemitah in de cyclus. Op 29 september 2008 (dat was ook Elul 29 op de Bijbelse kalender) kelderde de Dow met 777 punten, wat vandaag de dag nog steeds de grootste beurskrach is op een dag van alle tijden in de Verenigde Staten. Nu zitten we in een nieuw Shemitah jaar. Deze begon in de herfst van 2014 en eindigt op 13 september 2015.

13 september - Gedeeltelijke zonsverduistering.

14 september - Rosj Hasjana.

14 september - De eerste dag van de handel op Wall Street na het einde van het Shemitah jaar.

15 september - De 70e zitting van de Algemene Vergadering van de VN begint op deze datum. Er is op grote schaal gemeld dat Frankrijk van plan is om een​ resolutie in te dienen voor de formele erkenning door de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties, kort nadat de nieuwe sessie begint, om een Palestijnse staat te introduceren. Tot nu toe is de VS altijd degene geweest die een dergelijke resolutie blokkeerde, maar Barack Obama heeft al aangegeven dat de dingen nu anders kunnen zijn dit keer. Het is uiterst moeilijk om de betekenis hiervan te overdrijven.

15 september - De Jade Helm militaire oefeningen zijn gepland om tot een einde te komen.

17 september - Als er een renteverhoging komt in september, is dit waarschijnlijk dat de Federal Reserve dit zal doen.

17 september - Dit is de deadline voor het Congres om te stemmen over Obama's deal met Iran.

17 september - Dag van de Grondwet - de meeste Amerikanen weten niet eens dat dit bestaat.

18 september - De Dagen van Ontzag-conferentie in Sandpoint, Idaho - Christenen uit alle hoeken van het land zullen zich verzamelen om zich uit te roepen tot God in gebed en berouw voor de zonden van ons land.

20 september - 26 september - De "Wereld Week voor Vrede in Palestijns Israël" gesponsord door de Wereldraad van Kerken.

21 september - Wanneer de hadj (bedevaart naar Mekka) naar verwachting zal beginnen.

21 september - de Internationale Dag van de Vrede van de VN.

22 september - In de islam valt "de Dag van Arafat" op deze dag.

23 september - De laatste dag van de zomer.

23 september - Yom Kippur.

23 september - De islamitische feestdag van het offerfeest, ook bekend als "het feest van het Offer", begint dan.

23 september - Paus Franciscus arriveert bij het Witte Huis voor een ontmoeting met Barack Obama.

23 september - De 266e paus zal een ontmoeting hebben met de president van de Verenigde Staten op de 266e dag van het jaar. Sommigen hebben gesteld dat er "iets wordt geboren" op die dag aangezien 266 dagen de gemiddelde duur is van de menselijke zwangerschapsperiode.

24 september - De Paus spreekt op een gezamenlijke zitting van het Amerikaanse Congres.

25 september - Op 14 mei 2014 verkondigde de Franse minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius zijn beroemde uitspraak aan dat we slechts 500 dagen hebben om "de klimaat chaos" te vermijden. Zijn tijdsbestek van 500 dagen eindigt op 25 september.

25 september - De Paus zal de massameeting houden in het Madison Square Garden in New York City.

25 september - 27 september - De Verenigde Naties lanceert een gloednieuwe "universele agenda" voor de mensheid die bekend is als de "2030 Agenda".

25 september - De Paus verschijnt bij de VN om de aftrap te geven van de conferentie waarop de Agenda-2030 zal worden onthuld.

26 september en 27 september - De paus reist naar Philadelphia voor de "2015 World Meeting of Families".

28 september - De eerste dag van het Loofhuttenfeest.

28 september - Dit is de datum van de laatste van de vier bloedrode manen die gedurende 2014 en 2015 verschijnen. Deze bloedrode maan zal een "supermaan" zijn en duidelijk zichtbaar vanuit de stad Jeruzalem, wat op een Bijbelse feestdatum zal vallen.

Als gevolg van de beëindiging van het Shemitah jaar en tal van andere factoren, is er ongebreidelde speculatie dat een beurscrash zal gaat gebeuren in de Verenigde Staten tijdens de maand september. Eerder heb ik mijn mening geuit dat er een belangrijke wereldwijde financiële crisis op handen is, maar mijn waarschuwing omvat alle resterende maanden van 2015. Aangezien ik niet kan bewijzen dat een beurscrash volgende maand zal gebeuren, heb ik het weggelaten van de lijst. Maar zonder enige twijfel, betreden we de gevarenzone.

Er is ook veel gespeculeerd over de ongewone activiteiten bij het Large Hadron Collider (Cern) in de loop van de maand september. In mijn onderzoek ben ik nog niets tegengekomen dat dit bevestigt. Als je solide informatie hebt hierover, stuur deze dan naar mij. Maar zeker, wat ze doen met de Large Hadron Collider geeft mij enorme zorg. Dit is iets wat ik behandeld heb in een vorig artikel getiteld "Zal Large Hadron Collider een portaal openen naar een andere dimensie?"

Daarnaast ben ik me er ook van bewust dat er een enorme hoeveelheid van speculaties rondgaat over een asteroïde of een meteoor die al dan niet op weg is naar onze planeet volgende maand. Op dit moment heb ik geen enkele manier om te bewijzen dat dit waar is, en ik heb ook geen manier om het te weerleggen dat het niet waar is. Ik kan niet komen met iets dat ik niet zelfstandig kan controleren wat aangeeft dat dit wel of niet zal gebeuren. In de rechten school werd ik getraind vast te houden aan de feiten, en ik heb geen feiten. Als u wel een aantal vaste en controleerbare informatie hebt, kunt u die delen met mij.

Tot slot wil ik erkennen dat er volop gespeculeerd wordt over bepaalde natuurlijke rampen die kunnen gebeuren in september. Ze kunnen inderdaad gebeuren, maar ik kan niet wat dan ook van die aard laten blijken, dus heb ik die natuurrampen weggelaten van de lijst.

Onnodig te zeggen, dat de volgende maand belooft om helemaal gek te worden - en onze tijd voor een voorbereiding loopt af.

Rampen kunnen heel plotseling toeslaan, en als dat zo is, kan de gemiddelde burger totaal onvoorbereid zijn. Dit is een punt dat Carl Gallups, de auteur van een nieuw boek getiteld 'Wees voorbereid: De inrichting van de Kerk voor Vervolging en tijden van Verdrukking ", onlangs maakte tijdens een interview met WND...

Gallups identificeert specifieke incidenten waarbij het maatschappelijk middenveld is ingestort, met name in New Orleans direct na de orkaan Katrina.

"Je eindigde met het slechtste van twee werelden," zo heeft Gallups waargenomen. "Je had een wijdverbreide criminaliteit, anarchie en wanorde, en op een of andere manier, op hetzelfde moment, waren er regeringsfunctionarissen die rondgingen met het afdwingen van wilde tirannieke richtlijnen en die zelfs de vuurwapens in beslag namen."

Hierdoor kunnen de Amerikanen op zichzelf worden aangewezen voor bescherming, dat betekent dat christenen met hun planning moeten beginnen.

Zelfs als het niet de volgende maand gebeurt, het leven in Amerika staat op het punt om drastisch te veranderen.

De infrastructuur en de overheidsdiensten die we allemaal voor lief nemen, hoeven er niet meer te zijn in de toekomst.

Het is noodzakelijk dat we allemaal beginnen te leren hoe we meer onafhankelijk van het systeem kunnen worden, omdat het systeem gaat beginnen te falen op ontelbare verschillende manieren.

Dus wat denkt u?

Gelooft u dat iets belangrijks gaat gebeuren de volgende maand?

Bron: The Big List Of 33 Things That Are Going To Happen In September 2015


printen??? spaar papier en inkt.