www.wimjongman.nl

(homepagina)

Jade Helm en de dreigende economische ineenstorting

13 mei 2015 - door Dave Hodges

Als land is Amerika zo gericht op de fysieke dreiging van Jade Helm 15, dat we allesbehalve de economische bedreiging van ons collectieve welzijn negeren. De waarheid is dat de uitvoering van de oefening Jade Helm duidelijk het signaal afgeeft dat er een economische ineenstorting dreigt.

Als u weet dat u een hartaanval zou hebben, zou u dan niet onmiddellijk naar de hartbewaking gaan? Waarom dan zou u niet dezelfde actie ondernemen als het gaat om de verdampen van bijna alles wat je bezit? Wilt u niet de economische slaaf worden van David Rockefeller, dan moet u iets doen voordat u geen andere optie meer hebt.

De banken zijn zich aan het voorbereiden op een economische ineenstorting

Als gevolg van het kijken naar verschillende gegevens, ben ik er absoluut van overtuigd dat Jade Helm hoofdzakelijk komt in reactie op de komende economische instorting. Zeer binnenkort zal de dollar instorten en zullen de banken uw geld stelen.

Komt deze instorting als een netto-effect van de 18 biljoen dollar schuld, de 240 biljoen dollar ongedekte verplichtingen aan schulden en de schulden in derivaten van $1.5 biljard? Of zal de komende instorting optreden als gevolg van een valse vlag cyber-aanval op de banken? Aan het eind van de dag doet dat er weinig of niets toe. De ineenstorting zal komen als een dief in de nacht en maar zeer weinig Amerikanen zullen weten wat hen geraakt heeft. In een oogwenk zal alles waar we gezamenlijk voor hebben gewerkt, zijn weggevaagd. Kortom, dit land gaat binnenkort getuige worden van de grootste herverdeling van rijkdom in de geschiedenis van de planeet.

Jade Helm is slechts de laatste stap van de voorbereiding van de Banksters voor de ineenstorting

 

Ze hebben zich reeds lange tijd voorbereid op uw ontwaken.

Is er iemand die echt gelooft dat het DHS (Department Homeland Security in Amerika) zal worden ingezet in Afghanistan? Natuurlijk niet! Vervolgens moeten we dan concluderen dat het DHS zich heeft voorbereid om in oorlog te gaan met het Amerikaanse volk als ze 2,2 miljard stuks aan munitie hebben verzameld en 2700 pantserwagens om personeel te vervoeren. We zien nu het vergelijkbare gedrag van de banken nu ze het DHS in hun spoor volgen.

De US Treasury, het federale agentschap belast met het beheer van de schulden van het land, evenals het bankwezen in haar geheel, heeft zich voorbereidt op een economisch Armageddon. Volgens een recente informatieve uitgave heeft het Treasury Department $ 200.000 Survival Kits besteld voor maar liefst 3814 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het federale banksysteem. Wat weten zij dat wij niet weten?

Een economische ineenstorting is onvermijdelijk

Amerika's schuldeisers en zakelijke bondgenoten zijn bezig met het laten vallen van de dollar. De wereld begrijpt dat de 200 biljoen dollar aan ongedekte verplichtingen nooit kan worden betaald. De wereld begrijpt dat de 1.5 biljard dollar aan derivaten-schulden niet kan worden terugbetaald, ook niet in 10 eeuwen. Rusland, China, de Europese Unie, Latijns-Amerika en nu, ook de particuliere centrale bankconglomeraten hebben de dollar laten vallen. De oliedollar slaakt haar laatste paar ademhalingen.

Het netto-effect zal leiden tot een tsunami aan financiële en economische vernietiging. Een kernsmelting van de Amerikaanse dollar, en de Amerikaanse lifestyle, zoals we die hebben gekend, die staat op de rand van instorten. En als het gebeurt, zullen tientallen miljoenen Amerikanen direct tot armoede vervallen en niet in staat zijn om te voorzien in hun elementaire behoeften.

De meeste Amerikanen zullen op een dag vragen om Jade Helm

Ik interviewde onlangs de economische analist John Williams, oprichter van Shadow Stats. Williams waarschuwde mijn luisterpubliek dat wanneer de economische ineenstorting zich eindelijk zal voltrekken, we een volledig verstoring met betrekking tot onze voedselvoorziening kunnen verwachten. Met andere woorden, dan moeten we voedseltekorten en voedselrellen verwachten. Op dat moment zal niemand meer veilig zijn en de Amerikanen zullen schreeuwen om noodhulp en bescherming, (editor: waarvoor Jade Helm oefent).

 

"We kunnen u in veiligheid brengen."

De Amerikaanse regering, het Verenigd Koninkrijk, de Federal Reserve en de FDIC hebben gerepeteerd op dergelijke scenario's

 

We hebben genoeg voedsel aan de andere kant van deze tralies.

De diefstal van het geld van de mensen is reeds gerepeteerd door de bevoegdheden in de bancaire sector. Regelgevers uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk kwamen bij elkaar voor overleg om te zien hoe ze zullen optreden wanneer de volgende grote bank-faillissementen komen.

 

Pak u geld terwijl het nog kan

Minister van Financiën Jack Lew, en de Britse minister van Financiën, George Osborne, hielden op 10 november 2014, een gezamenlijke oefening in het simuleren van hoe ze een grote bank (bijvoorbeeld Bank of America) overeind houden met activiteiten in de beide landen die zichzelf in de problemen hebben gebracht. Federal Reserve Voorzitter Janet Yellen en Bank of England gouverneur Mark Carney, en de hoofden van een groot aantal andere toezichthouders, namen ook deel aan de "bank-mislukkings-oefening", die een cyber-aanval op verschillende banken inhield, in een bijeenkomst georganiseerd door de Amerikaanse Federal Deposit Insurance Corporation.

Uw bankrekening onzichtbaar gestolen

()

Vanaf 16 november 2014 is uw bankrekening onderpand voor de derivaten-schuld. Vandaar dat in 2008 de voormalig CEO van Goldman Sachs en de Secretaris of Treasury, Hank Paulson, op een gesloten zitting in het Congres vertelden dat als ze hen niet zouden machtigen voor reddingsoperaties, er tanks in de straten zouden rijden met uiteindelijk een revolutie! Dit was noodzakelijk geworden door de credit-derivaten-omruiling Ponzi regeling, en het debacle dat zou volgen op de ineenstorting van de dollar.

Verder, bij de faillissementswetgeving en de hervorming die voortvloeit uit de Faillissement Reform wet van 2005 hebben de partijen van krediet omruiling voor derivaten de voorkeur gegeven om bovenaan de lijst te staan voor alle andere crediteuren en klanten van een failliete financiële instelling, met inbegrip van bij de FDIC verzekerde deposanten. Dit is de reden waarom de G20 zo heel effectief uw geld stal op de ochtend van de 16e november 2014! Door deze actie die werd aangenomen door de G20 naties, wordt uw bankrekening niet langer beschouwd als uw geld. De bankiers hebben de greep op de kredietderivaten-ruil die zal naar bovenaan de lijst verhuizen in de FDIC compensatie. Met andere woorden, als de banken zijn ingeklapt, zal uw geld worden gebruikt om de derivaten schuld te betalen. Derhalve zijn de verordeningen die vereisen dat uw geld zal worden verzekerd door de FDIC niet langer van kracht! Deze devaluatie van "geld naar iets anders dan geld geeft iets wat de deskundigen noemen 'super prioriteit' in termen van de lijn van opvolging, waarop u nog geld wilt halen uit een faillissement.

Vervolgens heeft op die noodlottige ochtend van de 16e november 2014 de G20 voldaan aan het mandaat voor een nieuw investeringsprogramma. Dit nieuwe programma schiep een heel nieuw model met een reeks van regels waarbij de banken niet langer uw deposito's als geld erkennen. Uw stortingen zijn onbeveiligde stortingen die nu toebehoren aan de bank op het moment dat u uw geld daar stort.

Russell Napier verklaarde 16 november 2014 als de dag "waarop het geld stierf", en dit vormt vandaag de Zero Hedge krantenkop. Volgens Napier van Zero Hedge zal de G-20 aankondigen "dat bankdeposito's slechts een deel zijn van de commerciële bankenkapitaalstructuur, en ook dat zij lang niet het belangrijkste gedeelte zijn van die structuur." Nauwere aandacht hiervoor betekent dat voor Amerika, na een banksluiting, "een bankstorting niet meer het geld is op de manier waarop een bankbiljet dat is."

Ik zag dit meer dan 18 maanden geleden aankomen. Dit is de reden waarom ik de natie in de afgelopen 18 maanden heb verteld niet uw salaris op de bank te storten. Het verstandigste ding om te doen is, om alleen genoeg geld op de bank te zetten om uw elementaire rekeningen te betalen en heel andere dingen te doen met de rest van het geld, zoals het afbetalen van je hypotheek of van uw autoleningen. Als u het niet hebt gedaan, dan hebt u bijna geen tijd meer voordat de banksters het weg stelen van uw bankrekening hebben uitgevoerd.

Zodra de banksters de stekker uit de economie trekken, beschermt Jade Helm de banksters en hun nieuw gevonden activa, uw bankrekeningen en pensionering rekeningen.

NEEM HET MEESTE VAN UW GELD WEG VAN DE BANK EN GA U VOORBEREIDEN OM TE VOLDOEN AAN UW BASISBEHOEFTEN IN ANTWOORD OP DE ECONOMISCHE INEENSTORTING DIE BIJNA AANSTAANDE IS! Maar doe dat niet tenzij u mijn vorige artikel hebt gelezen over hoe het juridisch te doen, omdat je anders naar de gevangenis zou kunnen gaan als u een fout maakt.

(Editor: Dit kan ook voor ons gaan gelden als binnenkort er limieten worden gesteld aan opname's, of er negatieve rente's komen.)

Bron: Jade Helm and the Impending Economic Collapse | Dave Hodges – The Common Sense Show


printen??? spaar papier en inkt.