www.wimjongman.nl

(homepagina)

Rusland implementeert de gevreesde EMP-wapens en geeft orders aan de troepen voor een "verspreide defensie" opstelling

15 juni 2015 | Door: Sorcha Faal

Het Ministerie van Defensie (MvD) rapporteerde vandaag dat president Putin toestemming heeft gegeven voor een onmiddellijke "oorlogstijd" implementatie aan de federaties met de meest gevreesde en geheimzinnige wapens, zoals de axiale vircator aangedreven electro-straalversnellers die heel kundig onmiddellijk alle luchtbedreigingen kunnen verslaan, de high-power magnetron (HPM) E-bommen en raketten en kruisraketten artilleriegranaten en die een enorme elektromagnetische radio puls gebruiken om computers, elektronica, voertuigen, geleide raketten en communicatie te kunnen uitschakelen terwijl mensen en structuren ongedeerd blijven.

In dit rapport staat verder dat president Putin de federaties heeft gelast de bijna 2 miljoen man in actieve militaire dienst aan troepen en federaal veiligheidspersoneel te gaan verspreiden naar hun posities in hun "gespreide verdediging" ter bescherming van deze vitale verdedigers tegen een verwacht nucleair "eerste aanval" scenario, dat zoals gevreesd, zal worden gelanceerd tegen Rusland door het regime van Obama en zijn bondgenoten.

Het meest verbazingwekkende wat in dit MvD-rapport te lezen is, is dat niet alleen president Putin de inzet heeft gelast van deze zeer gevreesde wapens, maar dat hij verder heeft toegestaan dat een ervan, een super-hoog-frequentie (SHF) kanon, morgen zal worden gedemonstreerd "aan bepaalde westerse mogendheden" tijdens het gesloten deel van de internationale 2015-gebeurtenis van het leger, georganiseerd door het Ministerie van Defensie, het Federale Ruimte Agentschap (Roscosmos) en de Staat Technologie Corporatie Rostec.

( )
( )

Betreffende de mogelijkheden van het SHF-wapen dat zal worden getoond aan het westen, stelt een door het Kremlin vrijgegeven openbaar rapport, dat het een lucht-exclusieve zone creëert binnen een gerapporteerde straal van meer dan 10 kilometer rond het te verdedigen object of installatie, hoewel de precieze kenmerken van het systeem geheim zijn.

"Dit mobiele magnetronstralings-complex zendt een frequentie uit die de elektronica uitschakelt aan boord van lage-luchtdoelstellingen en kernkoppen van hoge precisiewapens," vertelde een bron in Rostec aan TASS, eraan toevoegend dat dit systeem de luchtverdediging op een geheel nieuw niveau plaatst. "In termen van prestaties heeft het complex geen concurrenten in de wereld," zei de bron. Alle apparatuur is gemonteerd op een geleide Buk-raket-luchtverdedigings vervoersplatform. (zie foto hierboven)

Net zo angstaanjagend als het SHF-wapen, zo gaat dit rapport verder, zijn de explosief opgepompte flux compressie generator (EPFCG) bommen, raketten en artilleriegranaten, die wanneer ze gebruikt worden de elektronica verwoesten in uitgestrekte gebieden van zowel de Verenigde Staten als de Europese Unie.

Over de vraag waarom president Putin deze oorlogsorders heeft gegeven, wordt in het rapport uitgelegd, en zou het beste kunnen worden samengevat met de uitspraken die hij vorige week deed voorafgaand aan zijn bezoek aan Italië, toen hij zei:

"Ik denk dat alleen een waanzinnig persoon, en dat alleen in een droom, zich kan voorstellen dat Rusland plotseling de NAVO zouden aanvallen. Ik denk dat sommige landen gewoon willen profiteren van de angsten van de mensen ten aanzien van Rusland. Ze willen gewoon de rol spelen van frontlinie-landen, die aanvullende militaire, economische, financiële of sommige andere hulp willen ontvangen, maar ik verzoek u een wereldkaart te publiceren... en alle Amerikaanse militaire bases daarop aan te merken, dan ziet u het verschil tussen Rusland en Amerika. "

( )
( )

Maar erger nog, gaat dit rapport verder, het Obama-regime wenst een oorlog tegen de Federatie (Rusland) en doet dus alle pogingen daartoe. Naast hun voortdurende massale propaganda zijn ze nu feitelijk begonnen met stemming te maken onder het publiek van zowel de VS als de EU vanwege hun wens voor een dergelijke gruwelijke conflict... en zoals we kunnen lezen, zoals gerapporteerd door de WSWS Nieuwsservice:

"De resultaten van een enquête die gisteren gepubliceerd werd door het in Washington, DC gevestigde Pew Research Center, tonen aan dat er in Europa een brede oppositie is tegen een oorlog van de NAVO tegen Rusland, en het onderstreept het antidemocratische karakter van de door de VS geleide oorlogsdruk tegen Rusland vanwege Oekraïne.

De opiniepeiling werd ontwikkeld om antwoorden te ontlokken die zo gunstig mogelijk waren voor de VS en het NAVO-beleid, met name met betrekking tot een mogelijke oorlog met Rusland. De vragenlijst van de opiniepeiling bevatte niet eens de kwestie dat zowel Rusland als de NAVO kernwapens hebben, en evenmin ondervroegen de respondenten over de bereidheid van het risico tot een nucleaire oorlog. Dientengevolge onderschatte de peiling enorm de publieke gekantheid tegen een oorlog.

De belangrijkste vraag over de oorlog was of de NAVO-lidstaten een defensieve oorlog tegen Rusland moesten vechten, als Rusland "in een ernstig militair conflict raakte met een van haar naburige landen die een NAVO-bondgenoot is." In een dergelijke situatie, met artikel 5 van het Handvest van de NAVO over de collectieve zelfverdediging, zou het van alle NAVO-lidstaten vereisen de oorlog tegen Rusland te verklaren.

Ondanks het omlijsten van de vraag op een manier om steun te willen ontlokken voor een dergelijke en zogenaamd defensieve oorlog, heeft de opiniepeiling van Pew bevonden dat er een brede oppositie is onder Europeanen. 58 procent van de Duitsers, 53 procent van de Fransen en 51 procent van de Italianen zijn zelfs tegen een defensieve oorlog met Rusland om een NAVO-lid te beschermen.

Dit is echter niet het karakter van de oorlog die nu dreigt uit te barsten. De NAVO speelt geen defensieve rol in Oekraïne, dat geen NAVO-lidstaat is. De Oekraïense-crisis brak uit nadat de VS en de Europese mogendheden een fascistisch geleide staatsgreep ondersteunden tegen een pro-Russische regering in Kiev in februari 2014, en een ultra-rechts regime aan de macht brachten dat een burgeroorlog voerde tegen de pro-Russische gebieden van Oost-Oekraïne. Met de VS en de Russische raketmachten in een staat van verhoogde paraatheid, en de land, lucht- en zeemacht van de NAVO, die betrokken waren bij continu voortdurende oefeningen aan de grenzen van Rusland, staat de wereld nu op de rand van een rampzalige oorlog, die is uitgelokt door Washington en zijn Europese Bondgenoten."

Eveneens gruwelijk, zeggen de MvD-deskundigen in dit rapport, dat noch de Amerikaanse of Europese volkeren verteld is door hun propaganda-media over het "podium" dat langs de Oekraïense grens wordt gebouwd door het regime van Obama voor het starten van de Derde Wereldoorlog langs de Oekraïense grens met de door de Russische Federatie beschermde Pridnestrovische Moldavische Republiek (PMR), in het westen bekend als Trans-Nistrië.

Zoals we hadden gemeld in ons verslag van 5 juni, gaf Poetin orders tot "volle militaire kracht" om de blokkade te breken toen de westelijke leiders zich verzamelden op "Hitler's Kasteel". En nu is de PMR omsingeld door de VS-Oekraïene-NAVO-troepen en worden bijna 1.500 Federatie vredeshandhavers en 500.000 Russische burgers geconfronteerd met het vooruitzicht van een massale hongersnood wanneer alle landtoegangen tot hen zijn afgesneden door het regime van Obama en zijn bondgenoten.

President Putin heeft natuurlijk een "luchtbrug" ingesteld om deze Federatie-troepen en de burgers goederen te leveren. Maar de Oekraïense regio waar deze vliegtuigen overheen moeten vliegen om de PMR te bereiken, wordt nu gecontroleerd door de internationale strafrechtelijk gezochte en voormalige sterke man van Georgië, Micheil Saakasjvili. Aan hem verleende de Oekraïense regering het staatsburgerschap en maakte hem vervolgens tot gouverneur van de meest wispelturige regio van een omsingelde natie. En hij is het die feitelijk in 2008 begon met een oorlog tegen de Federatie, die eindigde in zijn vernederende nederlaag.

( )

Hoe volatiel de PMR-Oekraïense regio in feite is geworden, vermeldt dit rapport: Leonid Ivashov van het Internationaal Centrum voor Geo-politieke analyse (ICGPA) heeft deze afgelopen week gewaarschuwd dat het Oekraïense Ministerie van Defensie luchtverdedigingssystemen wil implementeren aan de grens met de PMR, duidelijk met de doelstelling om Rusland in een nieuw regionaal conflict te slepen, waarin de NAVO misschien wel een partij wordt. Dit moet zeker de alarmbellen laten rinkelen voor de EU-landen.

Over de vraag waarom het Obama-regime en zijn bondgenoten eigenlijk een wereldoorlog met de Federatie willen beginnen, waarschuwt dit rapport dat dit is vanwege een historisch en massaal bedrog dat ze hebben gepleegd naar al hun burgers met de leugens dat de mondiale economie prima werkt... maar de laatste weken faalt de enorme obligatiemarkt, waar de VS-EU-miljardairs en -banksters maar liefst 1,2 biljoen dollar hebben verloren, wat de pure waanzin aantoont van hun motieven en doelstellingen.

En hoe dichtbij oorlog kan zijn, zeggen de MvD-deskundigen in dit rapport met een grimmige waarschuwing: het lijkt erop dat het eerder komt dan later, aangezien in de afgelopen week de Amerikanen Oekraïne overstromen met meer troepen, voertuigen en wapens die daar te worden gestationeerd op de grens met de PMR, terwijl tegelijkertijd duizenden extra Amerikaanse troepen zich voorbereiden op een grootschalige oorlogvoering met een grote reikwijdte en met duidelijke lijnen voor een oorlogsslag.

In deze dagen, volgens onze persberichten, noemt het Amerikaanse leger het een "beslissende actie". Daarom heeft men opgeroepen tot een "slag met hoge intensiteit" en "manoeuvres als in oorlogvoering". Maar nu is het een nieuwe methode die is gericht op het veroveren van grondgebied, vijandelijke posities, en wil vechten om te winnen in plaats van te vechten om het winnen van de harten en geesten... met andere woorden: de "totale oorlog".

Wanneer een van Amerika's hoogste politieke nieuwsbronnen, The Nation, begint te schrijven met koppen als een waarschuwing Waarom dringt Washington nog steeds aan op oorlog met Rusland?, en het door propaganda verwarde Amerikaanse publiek begint te zeggen dat ze nu klaar zijn om richting een oorlog met Rusland te gaan, dan concludeert dit MvD-rapport: Het is geen wonder dat twee Duitse politieagenten, die waren belast met de bewaking van de westerse leiders in de weken van de G-7 Top, in de problemen kwamen nadat ze via particuliere radio's de beruchte 1943-toespraak uitzonden waarin nazi-Propaganda Minister Joseph Goebbels aan een groot publiek, verzameld in Berlijn, vraagt: "Wilt u de totale oorlog?"

Ten minste deze twee Duitse politieagenten, die tegenwoordig waren bij deze westerse oorlogsstokers, gaven er aandacht aan en weten wat er gaat gebeuren als de volgende totale oorlog nadert... Zijn er nog meer?

15 juni 2015 © EU en VS alle rechten voorbehouden. Toestemming voor het gebruik van dit verslag in zijn geheel wordt verleend onder de voorwaarde dat het terugverwijst naar de oorspronkelijke bron op WhatDoesItMean.Com. Freebase inhoud beschikbaar onder CC-BY en GFDL.

[Opmerking: westerse regeringen en hun veiligheidsdiensten voeren actief campagne tegen de informatie in deze verslagen, om niet hun burgers te alarmeren over de vele rampzalige veranderingen en evenementen die komen - een standpunt waar de Zusters van Sorcha Company het sterk mee oneens zijn en geloven dat elk mens recht heeft om de waarheid te weten. Als gevolg van onze missies hebben we conflicten met de regeringen. De reacties van hun 'agenten' tegen ons verkeren in een al lang bestaande desinformatie/misleidingscampagne om ons in diskrediet te brengen, wat wordt behandeld in het volgende verslag:
Wat is de Sorcha Company?"]

Bron: Russia Deploys Feared EMP Weapons, Orders Troops To “Staggered Defense” Positions


printen??? spaar papier en inkt.