www.wimjongman.nl

(homepagina)

Bericht over CERN in Zwitserland

Dit bericht kreeg ik van een lezer uit Duitsland en lijkt mij interessant genoeg om te plaatsen.

Van een van mijn vrienden in Nederland kreeg ik uw schrijven aangaande de 33 punten voor deze maand September. Dit artikel had ik al eerder ontvangen vanuit Amerika, want daar heb ik de nodige connecties.

Er wordt ook gesproken over het wel en wee van CERN. Ik ben zelf uit de hoek van de astronomie en de physika en ben daar nog altijd mee bezig. Benevens de nodige Bijbelstudie, welke ik op internationaal niveau pleeg te doen. En dat heeft heel veel informatie opgeleverd over wat er nu aan de hand is.

Maar aangaande CERN, daar ben ik ook door anderen voor gewaarschuwd dat daar het een of andere ongure gebeuren aan de hand is. Ik heb daar eerst de nodige uren tijd aan gespendeerd om te zien wat de Hadron Collider aan het doen is en reeds gedaan heeft. Daar is het Boson-deeltje bewezen als bestaand, en dat is niet te onderschatten. Dat is een beste prestatie voor alle natuurwetenschappen.

MAAAAAr wat gebeurt daar achter de schermen. Hoe krijgen deze wetenschappers het voor elkaar om een dergelijk onnoemlijk kostbaar geheel bijeen te brengen. We hebben daar een term voor: “Qui Bono”, of: wie heeft hier het profijt van en met welke doelstellingen. Daar steekt een heleboel achter. In een van hun videos spreekt een bepaalde professor met een van de jongere wetenschappers over wat er staat te gebeuren als de machine op volle toeren komt en welke doorbraak dit ten gevolge zal hebben en dat er geen weg terug is. Dan stopt de professor met te vertellen wat er gebeurt, hij kan of wil niet aan het daglicht brengen wat dan zal komen.

Zo, nu de clou van dat filmpje. De professor noemt zich Prof. DARNELL. Eh, toeval? In geen geval, Darnell is gelijk aan TARE, en dat is het valse koren dat staat tussen het echte koren. Het is het valse koren uit de gelijkenis, wat mee moeten opgroeien met ZIJN koren, en in de eindtijd zullen zij door de engelen gebundeld worden en VERBRAND. Daarna wordt het echte koren geoogst en in de schuur gebracht.

Daarenboven is ook te zien dat er belangrijke stukken worden ondertekend in het donker van de nacht, voor het standbeeld van de godin Shiva voor de deur van CERN. En Shiva is de godin van de einddestructie.

Ook het logo van CERN 666. Kijk eens goed naar dat logo. Ik had het ook niet gezien, maar toch is het zo. En ook tot mijn verbazing voert ze een Satanische dans uit bovenop de collider [versneller].

Ik heb me extreem verbaasd, dat dit mogelijk zou zijn in de wetenschap.

()

Duidelijk is dat het daar geheel doorspekt is met SATANISME. En ik ben ervan overtuigd dat ze daar de barrière willen doorbreken naar de ABYSS. En dat is echt einde verhaal. Dan moet onze HEER absoluut ingrijpen, anders blijft er geen vlees over op aarde.

Verder sta ik hier op dit ogenblik standby met de nodige Astronomische instrumentatie om waar te nemen wat voor verschijnselen en tekenen er aan het firmament zullen kunnen verschijnen.

Al mijn vrienden wereldwijd weten inmiddels van de mogelijkheden welke ik hier heb, en krijgen ook bericht zodra er iets te ontdekken is. De komeet Lovejoy hebben ze zo al direct vanuit de sterrenwacht kunnen zien.

Gewoon nog even uitzingen maar er gaat nu snel een heleboel gebeuren en het zal er bar hard toegaan.

Leuk is echt wel heel iets anders. Het zei zo.

Daarbij heb ik twee foto's meegestuurd.

() () 

Om de wat vage komeet te zien moet men de vergroting bekijken door op de foto te klikken.

De tweede opname is van gisternacht en die is opgenomen met de 13 cm refractor. Ondanks het enorm overstralende licht van de maan is het toch nog mogelijk om de komeet "Lovejoy" te fotograferen. De komeet staat links onder uit het midden als een klein wazig vlekje, en wel een van de magnitude 13. Oh, even dit, de 6e magnitude is de zwakste ster welke men met het blote oog kan zien bij volle duisternis. 13 is 7 stappen onder de 6e magnitude en dat is 6400 maal zwakker als wat het oog kan zien. Dit instrument neemt dit op binnen 3 minuten belichting bij 800ASA.

De zwakste sterren op deze plaat zijn van de 15e magnitude.

Dit even ter illustratie van de activiteiten alhier. De beeldgrootte is dusdanig dat de maan twee maal in het beeld past, 60 x 40 boogminuten

De rechterfoto geeft een idee van de equipment [apparatuur] hier in de sterrenwacht. Een bundel telescopen van verschillende maten.


printen??? spaar papier en inkt.