www.wimjongman.nl

(homepagina)

Bibi Netanyahu won terwijl de Obama-regering schandalen veroorzaakt. Obama, de Haman die verloor. Jahweh is groot.

door Walid Shoebat - 17 maart 2015

Caroline Glick was 's avonds in de Mark Levin Show om uit te leggen dat Bibi Netanyahu, vandaag de verkiezingen in Israël won, echt de enige persoon is die een coalitie kan vormen om de Knesset te leiden. Ze sprak ook over hoe de Obama-regering veel geld gebruikte om de Arabische stemmers naar de stembus te brengen, maar ze legde vervolgens uit hoe dat mislukte en het Bibi de overwinning gaf.

Verslagen over de activiteiten van de linkse NGO's met het doel de opkomst van het Arabische deel van de bevolking te vergroten, tonen de activiteiten van deze organisaties vorige week. Er werd aangekondigd, dat de Senaat een onderzoek gaat openen naar de financiering welke door het State Department is overgedragen aan OneVoice, waarvan vooropgezette doel was het vergroten van de bewustwording van het belang van de Arabische-sector in het verkiezingsproces om de kracht van het extreem-rechtse blok in Israël te verzwakken. Twee Republikeinse wetgevers hebben de Obama-regering gevraagd om de betrokkenheid uit te leggen van OneVoice bij de verkiezing in Israel, gezien het feit dat deze van het State Department subsidiegelden zou hebben ontvangen.

De Amerikaanse Senaat heeft een door de twee partijen gesteund onderzoek aan het Witte Huis gevraagd over de vermeende financiering aan een NGO ten behoeve van de verdrijving van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, vertelde een bron aan Fox News.

Volgens de bron gaf het US State Department blijkbaar door belastingbetalers gefinancierde subsidies, ter waarde van $ 350.000, aan de OneVoice-beweging.

OneVoice heeft het geld doorgestuurd, naar verluidt, aan haar dochteronderneming in Israël genaamd Victory 15 (V15), die zich inzet voor het verdrijven van Netanyahu omdat de Premier een belemmering voor de tweestatenoplossing in het Israëlisch-Palestijnse geschil is, welke wordt bemiddeld door de VS.

"Het is bevestigd dat er een tweepartijen permanente Subcommissie is die onderzoek gaat doen naar de financiering van OneVoice naar V15," zei de bron.

Het is OneVoice verboden om Netanyahu direct als doel te nemen vanwege door de wet in de VS. Het kan dat alleen maar doen door zijn Israëlische partner, V15.

Volgens Fox News wordt de V15 zelf geleid door top-agenten van Obama's Witte Huis, met Jeremy Bird, die Obama's onderdirecteur was in nationale verkiezingscampagne van 2008 en nationale veld-directeur in 2012, en nu in Israël kwam om de groep te leiden.

Er is geen bevestiging van een Amerikaans Senaat Onderzoeks Comité, wat een orgaan is met dagvaardingsbevoegdheden, dat een dergelijk onderzoek gaande is.

In reactie op Obama's aanval stelde de nationale partij een reactie op om het aantal kiezers te vergroten om voor de winst van premier Netanyahu te zorgen. Dus de rechtse activisten reageerden in Israëlische stijl, ze rolden hun mouwen op en gingen van deur tot deur bij potentiële kiezers om hen te overtuigen naar de stembus te gaan. De operatie die ze uitvoerden werd genoemd: "Verplaats je naar rechts".

Op het eind heeft Haman verloren en Obama's inspanningen mislukten, net zo als zijn inspanningen om de VS ondersteboven en binnenstebuiten te keren uiteindelijk zullen falen.

Zoals wij zeggen tot mensen die zich zorgen maken: vergeet dat de belangrijkste factor in de gebeurtenissen in de wereld GOD is, en niet Obama, en Hij heeft de controle.

printen??? spaar papier en inkt.