www.wimjongman.nl

(homepagina)

Westen bereidt in Oekraïne een grote “false flag? actie voor

17 december 2014

()

Een Oekraïens, Duitstalig blog kwam met deze post. De tekst is vertaald door http://www.stopdebankiers.nl in het Nederlands, en hieronder weergegeven.

De post begint als volgt;

Wilt u dit bericht alstublieft zo veel mogelijk verspreiden!! Wij hebben zojuist nieuwe berichten uit Oekraïne ontvangen.

Volgens informatie waarover wij beschikken bereidt het Westen ergens in Oekraïne een grote “false flag” actie voor. Alle tekenen wijzen op storm. Er staat iets groots te gebeuren. Door gebrek aan tijd krijgt u dit in korte vorm en gelieve het te verspreiden.

Oost-Oekraïne

Het is goed gepland dat Poroshenko in de komende 10 dagen de staat van beleg afkondigt voor de regio’s Donetsk en Luhansk. Waarschijnlijk dringt de rechtse sector hier op aan.

In Kramatorsk werden reguliere Oekraïense tanks en gepantserde voertuigen gesignaleerd die waren beschilderd met Russische emblemen. Die voertuigen bewegen zich richting Slavyjansk. Een false flag actie is kennelijk de bedoeling. Men wil zeer waarschijnlijk de wereld doen geloven dat Rusland een invasie uitvoert. Voor het Westen is het duidelijk en zit er maar één ding op en dat is “terugslaan”. Het lijkt erop dat het Westen een voorwendsel wilt creëren om een “tegenaanval” in te kunnen zetten!

Bij Stanichno, in de buurt van Lohansk, vonden gisteren zware artilleriegevechten plaats. Ook werden Sokolniki en Valuisky onder mortiervuur genomen. Hier echter kon de militie erger voorkomen. Aan Oost-Oekraïense kan vielen geen doden of gewonden en werden twee huizen vernield.

Reguliere Oekraïense troepen bewegen zich van Marinka richting Krasnogorowka. Daar nemen de West-Oekraïners nieuwe posities in. De in Minsk overeengekomen terugtrekking van zware wapens wordt door het West-Oekraïense leger in valse richting gebruikt om de troepen te reorganiseren en om nieuw oorlogsmateriaal tegen de Oost-Oekraïense separatisten in stelling te brengen.

De luchthavens van Xarkow, Dnepropetrovsk en Zaparoshie zijn tot nader order gesloten voor alle civiele vliegtuigen. In Zaparoshie werden gisteren tenminste twee Amerikaanse transportvliegtuigen uitgeladen. In de buurt van Kramatorsk droppen vliegtuigen militaire uitrustingen. De sluiting van de vliegvelden dient blijkbaar alleen maar om de Amerikaanse oorlogsmachine, zonder al te veel opzien te baren, in Oekraïne te brengen. Op de grens met Oekraïne trekt Rusland troepen samen!

West Oekraïne

Gisteren werd in Kiev Sergei Parhod, die zich uitspreekt voor een Oekraïense Federatie, en actief is in de organisatie “Junge Eurasier” en daar politiek geschoold is en daarmee een tegenstander is van de regering in Kiev, in elkaar geslagen door rechtse activisten. Deze kwamen naar de school waar hij een lezing gaf, sloegen de deelnemers, waaronder ook een Amerikaan die daar geweest zou zijn. Parhod en een tweede man werden ontvoerd en in een bos in elkaar geslagen. De tweede man hield er een schotwond in zijn arm aan over.

We houden jullie op de hoogte en nogmaals, verspreid het bericht!

Bron: Volksbetrugpunktnet.wordpress.com via gewoon-nieuws.nl

Mocht er in de nabije toekomst iets dergelijks plaatsvinden dan weet u in ieder geval in welke richting gezocht moet worden en laat u zich vooral niet in de maling nemen door de propagandistische westerse mainstream media!

printen??? spaar papier en inkt.