(homepagina)

Waarom u uw “vredelievende” moslimburen moet” vrezen

16 april 2014 overgenomen van

Screenshot_41

De schrijver van dit stuk is Dr. Emanuel Tanya, een bekend en gerespecteerd psychiater. Een man wiens familie voor WOII tot de Duitse aristocratie behoorde. Zij bezat fabrieken en landhuizen. Toen men hem vroeg hoe het toch kwam dat zo veel Duitsers Nazi’s waren, gaf hij het volgende, verhelderende antwoord.

“Heel weinig mensen waren echte Nazi’s, maar velen waren wel blij met de terugkeer van de Duitse trots. Anderen hadden het gewoon te druk met dagelijkse dingen. Ik was iemand die dacht dat de Nazi’s niet meer dan een paar idioten waren. De meerderheid liet alles gewoon gebeuren. Toen, voor we er erg in hadden, hadden ze ons te pakken, waren we de controle kwijt en was het einde der tijden gekomen. Mijn familie verloor alles en ik eindigde in een concentratiekamp. De geallieerden vernietigden mijn fabrieken”.

“Experts” vertellen ons steeds maar weer dat de islam de religie van de vrede is en dat de grote meerderheid van de moslims gewoon een normaal leven wil leven. Hoewel deze onbewezen stelling waar zou kunnen zijn, is zij totaal irrelevant. Het is betekenisloze onzin die wordt verspreid om ons beter te doen voelen en om de aandacht af te leiden van de hordes fanatici die wereldwijd  dood en verderf zaaien uit naam van de islam. Het is nu eenmaal een feit dat de fanatiekelingen momenteel de islam beheersen.

Het zijn de fanatiekelingen die marcheren, die wereldwijd 50 oorlogen voeren, die in Afrika systematisch christenen – en anderen – afslachten en die geleidelijk het hele Afrikaanse continent in hun macht krijgen. Het zijn de fanatiekelingen die doden, onthoofden, moorden en dingen opblazen. Ze nemen moskee na moskee over. Zij zijn het die onophoudelijk het stenigen en ophangen propageren van verkrachtingsslachtoffers en homoseksuelen. Zij leren hun kinderen te moorden en zichzelf op te blazen.

De harde, meetbare waarheid is dat de vredelievende, “zwijgende” meerderheid haar mond houdt en er niet toe doet. Het communistische Rusland bestond uit Russen die gewoon in vrede wilden leven, maar de Russische communisten waren desondanks verantwoordelijk voor 20 miljoen doden. De vredelievende meerderheid was irrelevant. De gigantische Chinese populatie was eveneens vredelievend, maar de communisten wisten toch liefst 70 miljoen Chinezen te vermoorden. De gemiddelde Japanner was, voor het uitbreken van WOII, evenmin een oorlogszuchtige sadist. Maar toch zijn ze een orgie van geweld gestart in Zuid-Oost Azië en hebben ze 12 miljoen Chinezen omgebracht, de meesten d.m.v. het zwaard, de schop en de bajonet. En we herinneren ons Rwanda. Kan het zijn dat de meerderheid der Rwandezen vredelievend was?

Geschiedenislessen zijn vaak heel simpel en bot, maar we missen vaak de meest basale punten; vredelievende moslims zijn irrelevant geworden door hun zwijgen. En ze zullen onze vijanden worden, zodra ze erachter zijn gekomen dat de extremisten de macht in handen hebben en het einde van hun wereld is gekomen. Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen, Rwandezen, Afghanen, Irakezen, Palestijnen, Somaliërs, Nigerianen, Algerijnen, enz. zijn omgekomen, omdat de vredelievende meerderheid zijn mond hield totdat het te laat was.

Islamitische gebeden klinken tegenwoordig in scholen in Toronto en op andere scholen in Ontario, alsmede in Ottawa waar het bidden tot Onze-Lieve-Heer eerder werd afgeschaft. De islam is nu wellicht vredelievend (in Canada, vert.), maar dat duurt slechts totdat de extremisten de macht hebben overgenomen.

Onder andere in Australië is veel van het dagelijks voedsel inmiddels “halal” gelabeld. Kijk maar eens op chocoladewikkels en etiketten in de supermarkt. Vliegtuigmaaltijden zijn inmiddels halal om de bevoorrechte minderheid – die zich razendsnel uitbreidt – te plezieren. In het VK weigeren moslims te integreren en er zijn vele “No-Go” wijken in de grote steden waar de politie niet meer naar binnen durft. Sharia-wetgeving heerst daar, omdat de Britse wetten niet worden erkend.

Wat voor ons dus van belang is, is de enige groep die ertoe doet; de extremisten die ons bedreigen.

We moeten wakker worden voor het te laat is. Stuur deze boodschap door en laten we hopen dat duizenden het gaan lezen, erover na gaan denken en het doorgeven.

Bron:
www.barenakedislam.com
Auteur: Dr. Emanuel Tanya

Vertaald uit het Engels door:
Ekster

printen??? spaar papier en inkt.