Dagelijks nieuws

kruis
menora

   Week  
 nieuws 

 


()Vertaal hulp
Deeple vertaling

www wimjongman.nl


Woensdag 25 Mei - 24 Iyar

()  De regering Biden heeft stilletjes bemiddeld tussen Saoedi-Arabië, Israël en Egypte over onderhandelingen die, indien succesvol, een eerste stap zouden kunnen zijn op weg naar de normalisering van de betrekkingen tussen Saoedi-Arabië en Israël. Het gaat om de afronding van de overdracht van twee strategische eilanden in de Rode Zee van Egyptische naar een Saoedische soevereiniteit, zo vertelden vijf Amerikaanse en Israëlische bronnen aan Axios.
Voor meer zie Axios

Hamas geeft toe dat Israël de Palestijnen NIET hebben verdreven. Gazaanse terreurgroep zet ‘Nakba’-record recht en spreekt Israël onbedoeld vrij van oorlogsmisdaad.
[ Een verhaal dat nu al zolang de ronde doet gaat echt niet meer weg. wj ]
Voor meer zie Israel Today

Oekraïne beschuldigt Duitsland van een blokkeren in de levering van pantservoertuigen. Duitse defensieaannemer kan nog steeds niet de tanks en infanteriegevechtsvoertuigen leveren die het Oekraïne had aangeboden.
Voor meer zie Remix

Biden haalt een terreurgroep van de blinde sjeik, Omar Abdel-Rahman, van de terreurlijst. Biden regering wil bevriend raken met de terreurgroep gelinkt aan de World Trade Center bomaanslag.
Voor meer zie FrontpageMag

De Libanese politicus Suleiman Frangieh, de leider van de Marada Beweging, heeft in een interview van 12 mei 2022 op Mayadeen TV (Libanon) gezegd dat de Arabieren sinds 9/11 bezig zijn met sektarische conflicten en hun vijandigheid tegenover Israël zijn vergeten. Hij beweerde dat het Amerika was dat de zaden van het conflict tussen Soennieten en Sjiieten heeft gezaaid en dat het Libanese volk zijn "Arabische identiteit" is vergeten. Bovendien zei Frangieh dat wat de "pan-Arabieren" verenigt is, de bevrijding van Palestina en de vijandigheid tegenover Israël.
Voor meer zie Memri

U hebt de macht om de jongere generatie te beïnvloeden en te [beschermen] tegen opruiing op scholen wat met uw geld wordt uitgevoerd," zei Knesset-voorzitter Levy tegen EU-parlementsvoorzitter Roberta Metsola. De Knesset hield maandag een speciale vergadering ter ere van de voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola, die op haar eerste officiële bezoek buiten de staten van de Europese Unie is sinds ze in januari 2022 in haar functie werd benoemd, de jongste vrouw om deze hoge post te bekleden.
Voor meer zie World Israel News

De afgelopen dagen hebben jihadis op internet gereageerd op de uitbraak en verspreiding van apenpokken, een besmettelijk virus dat volgens sommige studies voornamelijk seksueel overdraagbaar is. Salafi jihadi's, die ideologisch vijandig staan tegenover homoseksualiteit en homoseksuele mannen vaak bestempelen als "het volk van Lot" of "sodomieten", hebben nieuwsberichten gedeeld over gevallen van apenpokken in westerse landen en de uitbraak gevierd als een goddelijke straf voor homoseksuele mannen en, in bredere zin, voor niet-moslimlanden.
Voor meer zie Memri

Industriële kippenboerderijen - niet de wilde vogels - schuld aan de vogelgriep epidemie. In het midden van de dodelijkste uitbraak van vogelgriep in zeven jaar, leggen deskundigen uit waarom industriële eier- en kippenboerderijen de ideale omstandigheden creëren voor het EA H5N1-virus om zich "als een lopend vuurtje te verspreiden".
Voor meer zie Children's Health Defense

"Ik ken geen recente immigranten uit Rusland die zijn teruggekeerd naar Rusland zonder toekomstplannen om terug te komen naar Israël," zei Alex, een Russische Jood die onlangs aliyah maakte vanuit Moskou. "De meesten zijn enige tijd teruggekeerd naar Rusland omdat de beslissing om naar Israël te komen haastig was en niet goed voorbereid." "De meesten van hen zijn er niet in geslaagd hun onroerend goed te verhuren; ze hebben nog gezinnen en banen in Rusland."
Voor meer zie The Jerusalem Post

()  De expliciet verklaarde intentie van het Wereld Economisch Forum (WEF) om een "nieuwe wereldorde" te creëren leek onbeslist omdat de organisatie niet over de militaire middelen beschikt om dit plan uit te voeren. Dat veranderde onlangs toen gewapende politieagenten insignes droegen die hen identificeerden als WEF-politie, als ze een conservatieve verslaggever aanhielden die verslag deed van de bijeenkomst in Davos, Zwitserland. Nog vreemder was het ontwerp van de patch, die rechtstreeks verwijst naar een profetie in Daniël.
Voor meer zie Israel365

Voormalig directeur van de militaire inlichtingendienst, Gen. (Res.) Tamir Hayman, is van mening dat, in tegenstelling tot het standpunt van de regering, "een nucleaire deal met Iran zijn nucleaire inspanningen zal vertragen," en houdt vol dat dit "het juiste is om te doen."
Voor meer zie Israelhayom

Net wanneer u dacht dat de globalistische schoften van het Wereld Economisch Forum (WEF) onder leiding van Klaus Schwabb niet erger konden worden, dan komt er nog meer! Op het toppunt van hypocrisie over “voor de kinderen” klaagt het WEF nu over overbevolking en/of stelt het voor dat ouderen euthanasie overwegen “voor de kinderen.”
Voor meer zie Frontnieuws

Nog maar een paar weken geleden bevonden twee corrupte bedrijven zich in financieel zwaar weer. Nu de bezorgdheid over een wereldwijde uitbraak van apenpokken door zowel de media als mondiale gezondheidsorganisaties wordt aangewakkerd, worden de zorgen - en de zonden - van deze twee bedrijven snel vergeten. Naarmate de bezorgdheid over de pokken is toegenomen, zijn ook de aandelen van Emergent Biosolutions en SIGA Technologies gestegen. Beide bedrijven hebben in wezen een monopoliepositie op de Amerikaanse markt, en ook op andere markten, voor pokkenvaccins en -behandelingen.
Voor meer zie The Expose

Palestijnen geloven de Koranprofetie dat Israël tegen juni 2022 zal instorten. Wat de Palestijnen ook ontketenen, wanneer Israël onvermijdelijk terugslaat voor zijn eigen verdediging, zal de gebruikelijke slachtofferschapspropaganda overal opduiken
Verder lezen - NL

Het Amerikaanse imperium is in een staat van versnelde ineenstorting, en er is geen ommekeer mogelijk. Dit eens zo grote rijk is nu niet meer in staat de meest elementaire taken uit te voeren die zelfs geïsoleerde oerwoudstammen nog wel kunnen: hun eigen baby's voeden. Op de een of andere manier, met alle high-tech dazzle, iPhones, high-frequency Wall Street trading, elektrische voertuigen, ruimteraketten en al de rest, kan Amerika nog steeds niet achterhalen hoe ze baby's moeten voeden ... iets wat de oude homo sapiens al duizenden jaren doet.
Voor meer zie NaturalNews

Premier Naftali Bennett benadrukte herhaaldelijk dat de sociale verdeeldheid binnen Israël en het Joodse volk gevaarlijker is voor de toekomst van het land dan de externe veiligheidsdreigingen. "De grootste bedreiging waarmee we worden geconfronteerd, meer dan Iran of Hamas, zijn deze interne haatgevoelens binnen onze samenleving. Die schisma's verminderen ons vermogen om andere uitdagingen aan te pakken." Toen andere studenten de premier confronteerden men zijn afwijken van beloften die hij tijdens zijn verkiezingscampagne had gedaan, gaf Bennett toe dat hij zich weliswaar niet verontschuldigt voor de structuur van zijn huidige regering, maar dat hij wel spijt heeft van bepaalde beloften over met wie hij een verbond zou aangaan.
Voor meer zie Arutz Sheva

Habakuk 612 vC, en Habakkuk 5 mei 2022. Hoe blij de moderne Habakkuk ook is, we zien de Babyloniërs van vandaag, de kwaadaardige zogenaamde Palestijnen, opnieuw ons beste volk vermoorden. De profeet Habakuk leefde in de tijd van Menashe (Manasse), koning van Judea. In deze periode besloot G-d dat de Tempel verwoest zou worden en dat het Joodse volk verbannen zou worden.
Verder lezen - NL

We kunnen onze nationale soevereiniteit vaarwel kussen. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zal van 22 tot 28 mei 2022 bijeenkomen in het hoofdkwartier van de VN in Genève, Zwitserland, om zich te buigen over 13 door de VS voorgestelde wijzigingen op een verdrag dat in 2005 werd aangenomen, genaamd de Internationale Gezondheidsregeling van 2005 (IHR).
Verder lezen - NL

Dagen van Noach. Het hybride tijdperk (deel 41): Verraderlijke details achter de volwaardige transhumanisme Ear-Gate overval. De komst van mobiele telefoons, iPods en andere "persoonlijke apparaten" hebben de oor-poorten van een hele generatie gevaarlijk aangetast. Naast de voor de hand liggende fysieke risico's die gepaard gaan met het gebruik van mobiele telefoons en het sms'en tijdens het rijden, zijn er ook effecten gemeten op het taalvermogen van tieners en een duidelijk verhoogde incidentie van tinnitus, een chronisch "suizen-in-de-oren."
Verder lezen - NLPrivacy- verklaring

Valide CSS!