Dagelijks nieuws

kruis
menora

   Week  
 nieuws 

 


()Vertaal hulp
Deeple vertaling

www wimjongman.nl


Dinsdag 13 April - 1 Iyar

()  Iraanse speciale diensten hebben de identiteit vastgesteld van een persoon die betrokken was bij de sabotageaanval op de nucleaire installatie van Natanz, vertelde een niet bij naam genoemde ambtenaar van het ministerie van Inlichtingen op maandag aan het plaatselijk gevestigde Nour News. De identiteit van de persoon die de werking van het elektriciteitsnet in Natanz heeft verstoord, waardoor de elektriciteitsvoorziening van een hal werd onderbroken, is vastgesteld, meldde Nour News, waarbij een ambtenaar werd geciteerd. De verdachte is echter nog niet gepakt.
Voor meer zie JOL

Een klinische wetenschapper en immunoloog-viroloog in een laboratorium in het zuiden van Californië zegt dat hij samen met collega’s van 7 universiteiten het CDC aanklaagt wegens massale fraude. Het Covid 19 virus is niet te vinden. Ook het CDC in Amerika kan geen samples leveren, die hebben ze niet.
Voor meer zie Hal Turner en Xandernieuws

De profetische rol van China in de Bijbel. Sinds Trump uit The Oval Office is verdwenen, is de strijdbijl meteen weer opgegraven door de democraten, en wordt daar gretig mee rondgehakt, om Rusland te provoceren tot oorlog, ditmaal in Oekraïne. Hierbij worden zij toegejuicht door de NAVO, de EU en natuurlijk de WEF, tegen wier zere been het is dat Poetin niet mee wil doen met de Grote Reset van Klaus Schwab. De geopolitieke verhoudingen staan momenteel weer flink onder spanning, maar naast de klassieke rivaliteit tussen de VS en Rusland, is daar nu een derde grootmacht bij gekomen, die niet meer te negeren is: China.
Voor meer zie Unravelations

Ali-Akbar Salehi, hoofd van de Iraanse organisatie voor atoomenergie, heeft gezegd dat Iran een volledige keten van 164 IR-6 centrifuges in de nucleaire installatie van Natanz heeft geactiveerd. Salehi's opmerkingen werden gemaakt in een interview dat werd uitgezonden op kanaal 1 (Iran) op 10 april 2021, een dag voordat de Natanz-faciliteit een grote explosie onderging. Hij zei dat het oorspronkelijk de bedoeling was dat deze keten over zeven of acht jaar zou worden geactiveerd.
Voor meer zie Memri

"Het regime in Teheran vormt vandaag de dag een strategische bedreiging voor de veiligheid in de wereld, het Midden-Oosten en de staat Israël," vertelde Benny Gantz aan Lloyd Austin. De Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin werd zondag in Israël ontvangen door zijn gastheer minister van Defensie Benny Gantz in het Kirya hoofdkwartier in Tel Aviv. Hij is de eerste hoge ambtenaar van de regering Biden die Israël bezoekt. Later op de dag kwam Austin bij premier Benjamin Netanyahu op bezoek. Deze verklaarde dat Israël niet zou toestaan dat Iran nucleair zou worden.
Voor meer zie United with Israel

Het Pentagon heeft toegegeven dat een destroyer van de Amerikaanse marine deze griezelige nachtzichtbeelden heeft opgenomen van mysterieuze flitsende objecten die boven hem en een ander oorlogsschip vliegen. De groen getinte video werd verzameld door de Unidentified Aerial Phenomena Task Force en gelekt naar filmmaker Jeremy Corbell, die de documentaire "Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers," en KLAS TV nieuws directeur George Knapp, meldde de Sun.
[ Lees vooral de serie Top Geheim over dit fenomeen. wj ]
Voor meer zie New York Post

Kunnen mRNA-vaccins het DNA blijvend veranderen? Recente wetenschap suggereert van wel. >De scheve berichtgeving in de media heeft een bijzonder vruchtbare public relations stimulans opgeleverd voor mRNA-vaccins.
Verder lezen - NL

6,8 miljoen Joden wonen in Israël aan de vooravond van Onafhankelijkheidsdag. Meer dan 1/4 van de Israëlische bevolking bestaat uit kinderen onder de 14 jaar. Bijna 50% van de Joodse wereldbevolking woont in Israël.
[ Deze dag is momenteel al een maand eerder dan op 14 mei 1948. wj ]
Voor meer zie Israel National News

()  Mossad waarschuwt Israëli's: Pas op voor de Iraanse liefdesval. Israëlische veiligheidsfunctionarissen waarschuwen dat Iraanse agenten die zich voordoen als aantrekkelijke vrouwen op sociale media, die Israëliërs proberen te lokken om naar het buitenland te reizen, waar ze het slachtoffer kunnen worden van ontvoering of erger. Volgens een gezamenlijke verklaring die maandag werd vrijgegeven door de veiligheidsagentschappen de Shin Bet en de Mossad, hebben Iraanse agenten valse sociale mediaprofielen aangemaakt waarop jonge vrouwen staan afgebeeld, die zich voordoen als werkzaam in het toerisme en andere sectoren.
Voor meer zie WIN

Introductie van het V-Health Paspoort.™ Het V-Health Passport™ is een eenvoudig te gebruiken I.D. systeem dat verschillende gezondheidsstatussen' over de paspoorthouder kan weergeven op de meest veilige manier. V-Health Passport™ gepresenteerd als een veilige wereldwijde mobiele oplossing gebouwd op volwassen gepatenteerde technologie die nu al een impact heeft op de COVID pandemie. V-Health Passport™ zorgt voor een digitale bewijsketen die een verband legt tussen een persoon en zijn test- of vaccinatiestatus.
Voor meer zie V-Health

Testsamenleving. Goed uitgelegd door Jorn Luka op Instagram: "Tijdens het uitschrijven van het bijbehorende artikel die nu ook online op mijn website staat kwam ik tot de conclusie dat deze ..."
Voor meer zie video - NL

De voormalige CEO van de nieuwssite Walla zette dinsdag zijn belangrijke getuigenis voort in één van de zaken tegen premier Benjamin Netanyahu, waarbij hij zei dat hem werd verteld dat hij moest toegeven aan de vrouw van de premier omdat het bedrijf hulp kreeg met voordelen op het gebied van regelgeving.
Voor meer zie The Times of Israel

Lachlan Murdoch, de CEO van de Fox Corporation, heeft in een brief aan de Anti-Defamation League geschreven dat Fox News Tucker Carlson niet zal ontslaan wegens het onderschrijven van de "vervangingstheorie", een blanke supremacistische samenzwering. De ADL had opgeroepen Carlson te ontslaan omdat Carlson vorige week in een segment op het rechtse kabelnieuwskanaal het idee onderschreef dat er een gecoördineerde campagne is om de bevolking van de Verenigde Staten te vervangen door immigranten uit de "derde wereld".
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu had dinsdagmiddag in Jeruzalem een ontmoeting met Yamina-chef Naftali Bennett, hun derde ontmoeting sinds president Reuven Rivlin Netanyahu de opdracht gaf een nieuwe coalitieregering te vormen. Tegelijkertijd houden onderhandelingsteams van Yamina en de Likud hun eigen bijeenkomsten terwijl de gesprekken over de vorming van een nieuwe regering worden voortgezet.
Voor meer zie Israel National News

Libanees rapport: Situatie in Gaza kan "exploderen" als Israël zich mengt in de verkiezingen. Hamas stuurde een bericht naar Israël om inmenging in verkiezingen Palestijnse Autoriteit-Gaza te onthouden, aldus rapport. Deze boodschap werd naar Israël gestuurd via de Egyptische delegatie die in Gaza aankwam.
Voor meer zie Israel National News

Hoogste gezondheidsfunctionaris: Israël wil de eis voor maskers buiten laten vallen. Dr. Sharon Alroy-Preis zegt dat mensen nog steeds maskers moeten dragen in gesloten ruimtes en openbare bijeenkomsten en dat het ministerie van Volksgezondheid vaccinaties overweegt voor kinderen vanaf 12 jaar, een maatregel die wordt gesteund door de nationale vereniging voor kindergeneeskunde.
Voor meer zie Ynet

Paus Franciscus roept op tot 'mondiaal bestuur' en 'universele vaccins' in brief aan de globalistische financiële top. 'Er blijft dringend behoefte aan een mondiaal plan dat nieuwe of regenererende bestaande instellingen kan creëren, met name die van mondiaal bestuur, en dat kan helpen een nieuw netwerk van internationale betrekkingen op te bouwen ter bevordering van de integrale menselijke ontwikkeling van alle volkeren.
Verder lezen - NL

Biden brengt 'nucleaire holocaust' met 'brandend vlees', een profetie van Zacharia. Voormalig Congreslid Tulsi Gabbard gaf een angstaanjagende waarschuwing tijdens een interview op Fox News op maandag, door te beweren dat een oorlog met Rusland momenteel gevaarlijk dichtbij is. In het interview zinspeelde ze op het gebruik van kernwapens, waarbij ze beelden opriep die verontrustend veel leken op de profetische beschrijvingen van Gog en Magog.
Verder lezen - NLPrivacy- verklaring

Valide CSS!