www.wimjongman.nl

(homepagina)

Droom

10 april 2011 door Prof Steven (achternaam ingehouden)

Shalom Stan:

Moge de God van Abraham u en de uwen zegenen. Wanneer ik onlangs luisterde naar een van je meest recente radio-interviews via de link van je vrouw, geplaatst op uw website, en je sprak over de Hopi (indianen die een oud verhaal hebben over de eindtijd met elementen die ook worden genoemd in het boek Openbaring) wat zij geloven wat er zal gebeuren in de nabije toekomst. U vertelde toen dat ons land in een een soort van burgeroorlog zou komen, en vervolgens ons land zou worden aangevallen door externe machten - waarschijnlijk Chinees/Russisch.

Toen je dit zei, stonden de haren in mijn nek recht overeind en de koude rillingen liepen mij over de rug. Nu ben ik een professor in de engineering en een reguliere gepensioneerde US Air Force officer - niet een of andere dwaas. Maar, ik voel me gedwongen om met u te delen een (naar ik geloof) profetische droom die ik vijftig jaar geleden had toen ik tien jaar oud was, opgroeiende in een kleine stad in het zuiden van Ohio langs de rivier.

Wanneer ik luisterde naar uw spreken, flitste deze droom terug in mijn gedachten precies zoals ik het gedroomd had vijftig jaar geleden! Gezien het feit dat ik duizenden dromen heb gehad in mijn leven, denk je niet dat het ongebruikelijk is dat ik me ÉÉN DROOM herinner in de leeftijd van tien tot in een dergelijk detail? Ik denk van wel. Dat is het waarom ik voel dat het iets profetische was. Ik weet dat de Goede Heer tot velen van de oude Hebreeuwse profeten kwam via dromen, hoewel ik mezelf zeker niet indeel bij die gezegende mensen. Dit is de enige profetische droom die ik ooit heb gehad.

Nu, naar de details, en ik zal u ook een beetje validatie aanbieden. In mijn droom, stond ik in de straat aan de voorkant van het huis waar ik ben opgevoed. Er was geweervuur ​​en overal explosies, ik kon de geur ruiken van brandende huizen en de warmte ervan voelen. Ik kon zien dat sommige van mijn volwassen buren terug vochten tegen de Chinese soldaten met hun eigen jachtgeweren, pistolen en geweren. Helaas waren er gewoon veel te veel Chinese soldaten en ze doden mijn buren systematisch dood. Ik hoorde de vrouwen schreeuwen als hun echtgenoten werden neergeschoten. Een Chinese soldaat liepen naast mij en ik kon het uniform zien met de Chinese tekens erop. Hij schreeuwden iets in het Mandarijn Chinees.

Nu het enge deel Stan. Ik krijg er nog steeds koude rillingen over. Omdat de Chinese soldaat naast mij stond, maar blijkbaar mij niet kon zien, was ik op zoek naar zijn aanvalswapen. Ik herinner me dat het toen vreemd en modernistisch leek op dat moment - zelfs ongewoon. Nu als Vietnam veteraan en pistooleigenaar, kan ik u zeggen dat ik zeer vertrouwd ben met de meeste van alle geweren en pistolen en ik heb zelfs een paar eigen wapens.

Als u het wil controleren op het internet, kunt u gemakkelijk een foto vinden van de recente Chinese leger QBZ-95 bullpup-type aanvalswapen te vinden.

()

Stan, dit is exact het geweer dat ik zag in mijn droom-visioen toen ik tien jaar oud was zoveel jaar geleden - ook al was het nog niet was uitgevonden en het concept van een bullpup-type geweer nog niet eens was ontwikkeld! Ik kan alleen maar concluderen dat dit een slimme manier is, die de Goede Heer heeft gebruikt om de validatie van de droom te BEWIJZEN zoveel jaren geleden. Hij moet het in mijn hoofd hebben geprent, zoveel jaren geleden, zo dat ik nu in deze tijd mijn profetisch droom kan valideren.

Gebaseerd op het bovenstaande moet ik concluderen dat de gebeurtenissen waarover u sprak, over de Hopi profetie, waarschijnlijk zal gebeuren in de nabije toekomst. De Chinese QBZ-95 is nu een standaard wapen voor hun full-time eenheden. Dat is degene ik die zag op de leeftijd van tien, hoewel het me toen zeer vreemd en futuristisch leek en pas zou worden uitgevonden jaren later. Ik ben er heel zeker over.

Nou, ik voelde ik dat ik deze vreemde ervaring met u zou willen delen. De Heer werkt echt op mysterieuze manieren. Waarom zou Hij een droom visie gestuurd hebben naar een gewone tien jaar oude jongen in de Middenwesten vijftig jaar geleden en dat die jongen het niet zou vergeten met name deze droom voor de rest van zijn zijn leven en het terug komt in zijn gedachten tijdens het luisteren naar Stan Deyo sprekende in een internet radio show is inderdaad heel interessant.

Harde dagen zijn komende, broeder.

Gods zegen.

Prof Steven .....

Bron: Millennium Ark: Hot News