Privacybeleid wimjongman.nl

25 mei 2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u zich inschrijft voor toezending van de nieuwbrief. Zo begrijpt u hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de website en nieuwbrief van wimjongman.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat wimjongman.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen waarnaar wordt verwezen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacy beleid te accepteren.

Wimjongman.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat persoonlijke informatie die u ons eventueel verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief vragen we u om uw e-mailadres te verstrekken. Deze wordt gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op de computer van wimjongman.nl en een backup-bestand niet elders of bij een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies

Wij verzamelen geen andere gegevens dan alleen het aantal bezoekers.

Deze website maakt geen gebruik van "cookies".

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Wij hebben verder geen persoonsgegevens en willen die ook niet ontvangen

Diensten die plugin's hebben ingebouwd zijn
AdBloks
SerialMailer

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via:

wimjongman.nl of informatie@wimjongman.nl