Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling met Deeple naar het Nederlands
Deeple Vertaling

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Artikelen laatste
   maanden

* Hypocriet Europa

* Openbaring12
  geboorte kind

* Opname
   wanneer?

* Wereldoorlog
   Avi Lipkin

* Teken van
  Openbaring 12

* Vrede met mos-
  lims in onze tijd

* De Islamitische
  Antichrist

* Eindstrijd
  Armageddon


* Waarschuwing
  voor Amerika


* De eindstrijd van
  Armageddon


* Bijbelstudie over
  Leviticus 12-13


* Profetie over de
  duistere kant


* Israël als de
  vijgenboom


* Jezuïeten wie zijn
   ze en wat willen
   ze?


* Waarom Moslims
  Joden moeten
   haten


* Hoe het westen
  zichzelf bedriegt


* Broederschap
   doel en streven


* Vluchtelingen
   probleem


* Kalifaat maar in
   welk land dan?


* Overgang van
  Israël naar de kerk


* Ogen gericht op
   Jeruzalem


* De belangrijkste
  kracht van de
  Islam


* Tegen de
   Chrislam


* Het Jeruzalem
  leger


* Psalm 83 geen
  profetie maar
  gebed


* Wil Amerika een
  oorlog vermijden?


* Analyse strijd
  tussen Soenieten
  en Sjiieten


* De komst van de
  dwaling met de
  Mahdi


* Demonische
  machten regeren
  de aarde


* Verliest Israël
  haar democratie?


* Islam en eindtijd
   deel 10


* Als de dagen van
  Noach


* Jeruzalem een
  steen om te tillen


* Pre-Opname ge-
  lovigen zijn niet
  voorbereidt?


* Ruim baan voor
  de Broederschap


* Infiltratie door
  de Broederschap


* Duistere macht
  over Perzië


* Goddeloze
   welvaart


* Profetie door
  Maurice Sklar


* Iran-Armageddon
   Israël


* Vervanging van
  de regimes


* De Russische
  beer is weer terug


* Stalen de Joden
  land van de
  Arabieren?


* Het einde van het
  vrede proces met
  Israël


* Europese droom
  of een
  nachtmerrie?


* Moeten we onze
  bezittingen
  beschermen?


* De dag na de
  aanval op Iran
  door Israël


* Duitsland en de    Eurozone crisis

* Geheime on-
  zichtbare wa-
  pens van Israël


* Amerikaanse
  joden en moslims
  werken samen


wwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44
Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Maandag 18 Maart - 11 Adar II

()  De Israëlische media meldt dat Egyptische ambtenaren vorige week donderdag woedend waren toen het nieuws hen bereikte van de raketaanval op het gebied van Tel Aviv vanuit de Gazastrook op het moment dat zijzelf als bemiddelaar optraden in het conflict tussen Hamas en Israël. "Als Israël besluit om een grootschalige operatie in Gaza te starten, zal [Egypte] de Israëlische aanvallen niet stoppen. Zelfs als Israël uw regering in Gaza geheel zal uitroeien en Gaza zal heroveren, zullen Egypte en zijn bondgenoten geen vinger opheffen om de Israëlische reactie tegen te houden," zei een hogere Egyptische onderhandelaar op de vergadering."
Voor meer zie Israel Hayom

VN benoemt de vos (Iran) om het kippenhok te bewaken (vrouwenrechten). Iran is benoemd in het VN-comité dat de schendingen van vrouwenrechten beoordeelt.
Voor meer zie Israpundit

Zoals gewoonlijk, zijn de heersende media bezig valse krantenkoppen te plaatsen over het recentste massa slachting incident in Nieuw Zeeland, in het beschrijven van de zogenaamde schutter als "Trump-steunende witte overheersing" die Moslims voor het gekleurd zijn haat. .... Maar het 1.500 pagina's tellende manifest van de kerel, dat de Big Tech actief probeert van het web weg te vagen, vertelt een heel ander verhaal. Tarrant is een volwaardig communist, - net als Democraten lieveling en mislukte presidentskandidaat Bernie Sanders uit 2016 - die is opgegroeid in communistisch China en sindsdien niets anders te zeggen heeft gehad dan positieve dingen over het land.
Voor meer zie NaturalNews

Drie bekeerlingen uit de Islam tot het christendom die in Nederland wonen, spraken onlangs over hun ervaringen en het is duidelijk dat zij niet bepaald een diversiteit zien, in de vorm van massamigratie van moslims naar Europa, als hun kracht.
Voor meer zie Frontpage Mag

Het aantal dode christenen in Nigeria is onlangs opgelopen tot 120 met de slachting van deze week van meer dan 50 christenen door de Fulani-moslimstrijders in de staat Kaduna in Nigeria. In drie weken tijd zijn er 120 christenen afgeslacht.
[ Iets van vernomen op het journaal, radio of gebed in de kerk? wj ]
Voor meer zie Breitbart

Met iets minder dan een maand voordat de Israëliërs naar de stembus gaan voor de nationale verkiezingen, roepen de kandidaten op tot het 'verslaan van Hamas' na de dramatische raketbeschieting aan het einde van vorige week. Als donderdagavond de Unie van Rechtse partijen premier Benjamin Netanyahu opriep om een beslissende reactie te geven en zo "de veiligheid en nationale eer van de staat Israël te herstellen."
Voor meer zie WIN

Een terrorist heeft eerst een Israëlische soldaat Sgt. Gal Keidan neer gestoken op de kruispunt van Avisar, Samaria, zijn wapen afgepakt en hem vervolgens dood geschoten. Dan schoot hij op twee locatie vanuit zijn voertuig op drie mensen, waarvan één, Rabbi Ahiad Ettinger, later overleed.
Voor meer zie Israel Hayom en Israel Today- NL

De Palestijnen deelden snoep uit in de zuidelijke Gazastrook op zondagochtend na de terreurdaad in Ariel, volgens een video die door het Palestijnse Informatiecentrum, een Arabische nieuws-site, werd getweet.
Voor meer zie Jerusalem Post

In een tweet op maandag schreef Friedman dat terwijl Israël agressief zijn burgers vervolgt die zich bezighouden met nationalistisch gemotiveerde aanvallen, de Palestijnse Autoriteit viert de Arabische terroristen, en voorziet hen zelfs van financiering nadat ze gevangen zijn genomen.
Voor meer zie Israel National News

Wat proberen ze te verbergen? Met alle vreselijke en gewelddadige video's op het 'net, kan nu het bezit van de Nieuw Zeeland moskee video-opname je daar nu 10 jaar gevangenisstraf geven. Maar wacht eens even, er is van alles te zien op You Tube, gruwelijke video's van WO II-doodkampen, moorden en straatopnamen en die worden NIET verboden of gecriminaliseerd.....
Voor meer zie The Common Sense Show

()  De Iraanse president Rouhani drong er maandag bij de Iraniërs op aan om op de Verenigde Staten, Israël en Saoedi-Arabië een vloek op te leggen - en de VS en haar bondgenoten de schuld te geven van de kwakkelende economie van zijn land.
Voor meer zie The Times of Israel

Openbaring 19 (deel 5) Laatste aflevering. Het beest wordt eenvoudig, als was het een stuk ongedierte gegrepen en met zijn handlanger de valse profeet in het vuur geslingerd. Alles wat de goddeloze volkeren hebben gepresteerd en voortgebracht.
Voor meer zie Uit het nieuws

De militaire activiteiten van Iran en de duidelijke publieke dreigingen om Israël te vernietigen blijven toenemen in frequentie en intensiteit. Deze stappen wekken niet alleen angst op, wat ongetwijfeld de bedoeling is, maar ze dreigen ook de internationale gemeenschap te ontwrichten. Met zulke bittere beloften aan conflicten mag worden verwacht dat de internationale nieuwsmedia en politici over de hele wereld daar iets over te zeggen zou hebben. In plaats daarvan worden de aanhoudende dreigingen door Iran nog steeds genegeerd.
Voor meer zie United with Israel

Knesset voorzitter Yuli Edelstein vertelde een verzameling mensen in Tel Aviv op zondag dat hij de beschrijving door het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Golanhoogten als "Israëlisch gecontroleerd" gebied, op prijs stelde en zei dat het een belangrijke eerste stap is in de richting van de erkenning tot Israëlische soevereiniteit op de Westelijke Jordaanoever.
Voor meer zie The Times of Israel

Egypte zal beginnen in het ontvangen van gas uit Israël tegen het midden van 2019, zo heeft Bloomberg nieuws gemeld op maandag na onverwachte problemen met de pijpleiding tussen de twee landen. De pijpleiding maakt deel uit van een overeenkomst van 15 miljard dollar tussen Israël en Egypte.
Voor meer zie Jerusalem Post

Adnan al-Husayni, de ambtenaar van de Palestijnse Autoriteit (PA) die verantwoordelijk is voor Jeruzalem, beschreef op zondag het besluit van het Israëlische hof dat de sluiting van de Gouden Poort op de Tempelberg beval, als "nietig, ongeldig en waardeloos." Niet-moslims hebben geen bevoegdheid om beslissingen te nemen over de Tempelberg, en dat alleen de Waqf deze bevoegdheid heeft.
Voor meer zie Israel National News

Gantz wil een onderzoek door de Procureur Generaal als de ambtenaren van de Blauwe en Witte Partij zinspelen op de betrokkenheid van het kabinet van de premier bij het lekken van claims over de Iraanse inlichtingendiensten die inbreuk op de telefoon van Benny Gantz zouden maken, wat erop wijst dat het lek terug te voeren is op een "specifiek kantoor in Jeruzalem."
Voor meer zie Ynet

"Uvda" onderzoeksprogramma: Iran kocht blijkbaar gegevens nadat de hackers de telefoon van de vroegere eerste minister compromitteren - deze openbaring komt aan temidden van de gang zijnde controverse die het bericht omringt dat Iran de telefoon van Benny Gantz, die de leider is van de Blauwe en Witte partij, heeft gehackt. Iran heeft ook toegang gekregen tot de gegevens van de telefoon van voormalig premier Ehud Barak.
Voor meer zie Israel Hayom

De voormalige Stafchef Eizenkot zei dat Hezbollah 5.000 terroristen naar Israël wilde sturen via de tunnels. Hij legde uit hoe het IDF dit plan van Hezbollah verijdelde, bespreekt verder de vier bedreigingen voor de veiligheid van Israël, drie van hen zijn historisch, en een van hen is nieuw. "De vierde bedreiging is een cybersecurity-dreiging."
Voor meer zie Israel National News

De seculiere vs. orthodoxe cultuur van Israël begrijpen. Onlangs heb ik (Cantor) een fascinerende documentaire bekeken over een van Israëls frisse, jonge gezichten en haar man. Ze is presentatrice in verschillende tv-programma's. Coreen Gidon ontmoette haar verloofde in een bar in Tel Aviv. Ze besefte toen nog niet dat hij uit een ultrareligieus huis met 14 kinderen kwam.
Verder lezen - NL

The Hal Lindsey report - De ogen van het Beest. Als een Bijbelgeleerde een profetie als symbolisch beschouwt, is dat meestal omdat hij of zij zich niet kan voorstellen hoe de profetie letterlijk kan worden vervuld.
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving
voor toezending Nieuwsbrief

Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina