Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling met Deeple naar het Nederlands
Deeple Vertaling

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Artikelen laatste
   maanden

* Hypocriet Europa

* Openbaring12
  geboorte kind

* Opname
   wanneer?

* Wereldoorlog
   Avi Lipkin

* Teken van
  Openbaring 12

* Vrede met mos-
  lims in onze tijd

* De Islamitische
  Antichrist

* Eindstrijd
  Armageddon


* Waarschuwing
  voor Amerika


* De eindstrijd van
  Armageddon


* Bijbelstudie over
  Leviticus 12-13


* Profetie over de
  duistere kant


* Israël als de
  vijgenboom


* Jezuïeten wie zijn
   ze en wat willen
   ze?


* Waarom Moslims
  Joden moeten
   haten


* Hoe het westen
  zichzelf bedriegt


* Broederschap
   doel en streven


* Vluchtelingen
   probleem


* Kalifaat maar in
   welk land dan?


* Overgang van
  Israël naar de kerk


* Ogen gericht op
   Jeruzalem


* De belangrijkste
  kracht van de
  Islam


* Tegen de
   Chrislam


* Het Jeruzalem
  leger


* Psalm 83 geen
  profetie maar
  gebed


* Wil Amerika een
  oorlog vermijden?


* Analyse strijd
  tussen Soenieten
  en Sjiieten


* De komst van de
  dwaling met de
  Mahdi


* Demonische
  machten regeren
  de aarde


* Verliest Israël
  haar democratie?


* Islam en eindtijd
   deel 10


* Als de dagen van
  Noach


* Jeruzalem een
  steen om te tillen


* Pre-Opname ge-
  lovigen zijn niet
  voorbereidt?


* Ruim baan voor
  de Broederschap


* Infiltratie door
  de Broederschap


* Duistere macht
  over Perzië


* Goddeloze
   welvaart


* Profetie door
  Maurice Sklar


* Iran-Armageddon
   Israël


* Vervanging van
  de regimes


* De Russische
  beer is weer terug


* Stalen de Joden
  land van de
  Arabieren?


* Het einde van het
  vrede proces met
  Israël


* Europese droom
  of een
  nachtmerrie?


* Moeten we onze
  bezittingen
  beschermen?


* De dag na de
  aanval op Iran
  door Israël


* Duitsland en de    Eurozone crisis

* Geheime on-
  zichtbare wa-
  pens van Israël


* Amerikaanse
  joden en moslims
  werken samen


wwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44
Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Tot eind mei geen nieuwsbrief. In die tijd staan er wat artikelen op de website.


Niemand zoals U (uitvoering door Aaron Shust) bij de Toren van David in Jeruzalem. YouTube hier de Tekst

Deze week gaat de ongehinderde migratie-invasie over de hele wereld door. Terwijl gemartelde christenen massaal begraven worden in Azië en Afrika, blijft de islam in die zeldzame klasse van beschermde partijen onder de wereldmedia en de mondialistische elites, ook al is de islam 's werelds dominante producent van terrorisme (en christenen de meest vervolgde klasse van mensen op aarde). Het socialisme, het communisme en de Palestijnen sluiten zich daar bij aan.
Verder lezen - NL

Het ontdekken van het mysterie profetische gedicht in 1 Timoteüs 3:16. Een uitleg over dit gedeelte wat een connectie bevat tot de Opname van de gemeente. Hallo, broeders en zusters in Christus! Alle elementen voor dit artikel kwamen op het juiste moment samen. Gary heeft onlangs twee goede overzichten uit de Bijbel gegeven in "De basis van de profetie: De opname juist neerzetten" en "De kerk ontsnapt vóór de Verdrukking." Daarnaast heeft de vorige studie door middel van Efeziërs (Engelstalig) een stevige basis gelegd voor deze volgende ontdekking (zie in het bijzonder: 'Jews and Gentiles United in the Body of Christ' en 'Christ and the Church—The Model for Marriage' Engelstalig.
Verder lezen - NL

Openbaring maakt duidelijk dat zij die met Gods hulp overwinnen, zullen genieten van de ware stad, het nieuwe Jeruzalem, en wat zij vertegenwoordigt. De nagemaakte stad, die Satan en zijn waarden in beeld brengt, zal vallen. En er zal vreugde zijn in de hemel vanwege haar val (Openb.19).
Verder lezen - NL

Christelijke leiders kunnen het mis hebben over de eindtijd. Ik huilde deze morgen. Ik koos ervoor om te zeggen "huilen" omdat het veel meer bijbels en veel mannelijker klinkt dan te zeggen dat ik "schreide". Maar mijn hart breekt. Het zou meer dan wat dan ook gebroken moeten zijn vanwege de mensen over de hele wereld die het evangelie niet hebben gehoord en niet reageerden - zij die niet hun geloof in Jezus hebben beleden. Maar mijn hart breekt meer voor de velen die misleid zullen worden in de Grote Misleiding, hen die zich zullen afkeren van de waarheid in de Grote Afval in de eindtijd. En meer nog, het breekt vanwege hen die zich nu van dat geloof afkeren.
Verder lezen - NL

De enorme troepen van de vijfde kolonne strijdkrachten zijn geïnfiltreerd in de Verenigde Staten en staan klaar om aan te vallen. Dit artikel staat vol met vragen die voortkomen uit een zich ontwikkelend verhaal, waarin duidelijk is dat er niets in de Amerikaanse regering te vertrouwen is en dat er inderdaad mensen zijn die ons kwaad willen doen als we een extreem linkse overname in de weg staan. In dit artikel gaan we hier nader op in door een aantal kritische vragen te stellen. De uitdaging die de meesten van u zullen hebben bij het lezen van dit artikel is niet of de feiten op zichzelf staan, maar wat gaat u hier in hemelsnaam aan doen? Want als je geen speelplan ontwikkelt, en als dat speelplan is niet gebaseerd op een valse "messiaanse" figuur, dan zul je omkomen, en alles en iedereen die je kent zal zich onderwerpen, of zij zullen zeker omkomen.
Verder lezen - NL

Een te kleine blik: De toekomst van Israël. Meer dan 70 jaar zijn verstreken sinds de heroprichting van Israël in 1948. De meeste mensen die deze column lezen zijn niet oud genoeg om zich die vroege dagen levendig te herinneren. In de jaren zeventig begon er in christelijke kringen een theorie de ronde te doen dat het einde van het tijdperk binnen 40 jaar na de heroprichting van Israël zal plaatsvinden, met andere woorden vóór 1988 (zie noot 1). Toen 1988 kwam en ging, moesten veel christenen erkennen dat hun visie op de toekomst van Israël te klein was.
Verder lezen - NL

Vredesplan Aftellen en oorlog naderen met Iran. De situatie met Iran, waarover we afgelopen woensdag verslag hebben uitgebracht, blijft uit de hand lopen. Gisteren kwam het nieuws dat twee Saoedische olietankers zijn aangevallen en aanzienlijk beschadigd in de buurt van de Straat van Hormuz, de belangrijkste oliedoorgang op de planeet. En nu hebben we net vernomen dat drones, waarschijnlijk Iraanse of Houthi, een Saoedische oliepijpleiding in het gebied hebben beschadigd.
Verder lezen - NL

Een memo aan Jared. Een recent rapport wijst erop dat de schoonzoon en adviseur van President Trump, Jared Kushner, zei dat als toenmalige minister Rex Tillerson en andere beleidsbepalers een stuk in januari 2018 lazen in de Wall Street Journal betreffende de afsluiting van Amerikaanse financiering voor UNRWA, het internationale agentschap voor Palestijnse "vluchtelingen" ze gevleid waren als zijnde de auteurs van het stuk waarnaar wordt verwezen in het lek. Laten we, met het veelbesproken vredesplan van de regering dat in juni wordt aangekondigd, op het laatste moment dan ook nog enkele suggesties doen.
Verder lezen - NL

Iran moet beslissen: Nog bestaan of niet. De hoogste prioriteit van Iran is het behoud van de heerschappij van de ayatollahs. Dus als de V.S. bereid is om bedreigingen met militaire actie te ondersteunen, zal het instemmen met een betere nucleaire overeenkomst van President Trump.
Verder lezen - NL

Oorlogsmisdaad! Een briefje in de Klaagmuur plaatsen. Ik dring er bij alle bezoekers op aan om samen met mij deel te nemen aan een samenzwering om een resolutie van de VN-Veiligheidsraad te schenden. Obama heeft de resolutie zelf ontwikkeld en drukte hem door in de Veiligheidsraad, ondanks de bedenkingen van andere leden, waaronder Egypte, die geloofden dat de resolutie zelf een belemmering kon worden voor een onderhandelde tweestatenoplossing. Immers, als de controle van Israël over de heiligste plek van het Jodendom als illegaal wordt beschouwd, dan zou Israël met de Palestijnen moeten onderhandelen over de rechtmatigheid ervan.
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving
voor toezending Nieuwsbrief

Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina