()

De HERE zegt:

Profetie - 1 december 2011

De Amerikaanse dollar zal ongeveer 30% van de huidige waarde verliezen. Dit zal de tweede daling zijn sinds de vorige in 2008 van 20%. De dollar zal dan de helft waard zijn van wat het was vóór september 2008. Deze daling zal leiden tot een grote economische nood van de Amerikaanse natie. De kerk zal worden opgeschud en velen zullen spiritueel wakker worden en roepen naar MIJ. Er zullen ook plunderingen, rellen en terrorisme komen in het land.

Er een nog grotere financiële ramp, valt op Europa met het instorten van de euro, wat paniek en chaos daar veroorzaakt. Duitsland zal weigeren om nog langer de euro te steunen. De basisbehoeften in de armere Europese landen zal worden bedreigd. Velen zullen hun geld verliezen in een nacht als het toneel is klaar gezet voor de financiële overname door het antichristelijke-systeem. Dit staat nu voor de deur, en de dollar zal volgen, maar het zal nog een seizoen langer overleven.

De grote opwekking zal ook beginnen. God heeft verborgen Zijn Heilige Apostelen en Profeten voor dit huidige uur. Er zullen grote ontboezemingen komen van bovennatuurlijke voorziening, wonderen en genezing op verschillende plaatsen. Deze gebieden zullen steden van toevlucht worden en de toevluchtsoorden voor Gods volk.

Er komt een totale oorlog in het Midden-Oosten als de omliggende Arabische volken tegen Israël zullen opkomen met een plotselinge raketaanval vanuit het noorden met Hezbollah, Libanon en Syrië. Andere Arabische landen zullen mee doen. Israël zal van alle kanten tegelijk worden getroffen en er zullen doden vallen en gedeeltelijke vernietiging van de nederzettingen, de kleinere steden in het noorden, en tevens met wat schade aan Tel Aviv en Jeruzalem. Israël zal reageren met grote kracht, en beperkte nucleaire wapens zullen verwoesting geven in de naburige landen, met name Libanon, waarbij Damascus volledig zal worden vernietigd, en de rest van Syrië, alsmede militaire aanvallen in Iran, Gaza, en zelfs het noorden van de Egypte/Sinaï regio.

De resulterende schokken van het Westen zal dan een enorme beweging geven van joden die aliya maken terug naar Israël. Er zal niet langer veiligheid of stabiliteit zijn zoals het tot nu toe is in Amerika en Europa. Israël zal als overwinnaar uit deze oorlog komen, maar gekwetst. Toch zal de verwoesting toegebracht aan de aanvallers honderd keer erger zijn. De buit van deze oorlog zal veel grondgebied beslaan en zal het westen dwingen om de Heilige God van Israël te erkennen. Het zal worden ​​als het enige stabiele land in de regio. Velen, zelfs miljoenen Arabieren zullen worden gedood. De islam krijgt een dodelijke verwonding door de Heilige God van Israël.

Ik haal Billy Graham binnenkort naar huis naar de hemel. Wanneer u dit ziet, weet dan dat mijn tijd van genade voor de heidense volken ten einde komt.

Bereid uw hart voor op de HEERE die aan de deur zal verschijnen voor Zijn bruid, de kerk in het overwinnen van deze middernachtelijk uur

Bid voor degenen die gevangen zitten in duisternis, dat God hen zal bereiken in deze tijd.

In onze Messias,
Maurice Sklar

Printen??? Spaar papier en inkt.