()

Obama’s vriendjespolitiek met de Moslim Broederschap zal leiden tot een oorlog in het midden-oosten

Door Keith Davies

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat onze regering Hosni Mubarak liet vallen, de belangrijkste leider die een relatieve rust en stabiliteit heeft gebracht in de regio. In plaats daarvan zijn we aan boord gesprongen bij de “Arabische Lente” die ertoe heeft geleid dat de islamisten de macht krijgen. Mijn collega's en ik zijn geen ingewijden bij de CIA inlichtingendienst, maar wel in staat om zulke dingen, op basis van gezond verstand en onze expertise in het Midden-Oosten, te voorspellen, waarom zou onze regering dat dan niet zien? Of misschien kunnen ze het wel. Het lijkt erop dat onze regering is geïnfiltreerd door de Moslim Broederschap, samen met de politieke correctheid van politici die kiezen voor een herverkiezing meer dan voor het gezonde verstand, wat mogelijk heeft gemaakt dat het Midden-Oosten nu een kruitvat is, klaar om te ontploffen.

President Obama koos voor een militaire interventie om Kadhafi te verwijderen uit de macht en negeert nu Syrië, toen de Iraanse mensen protesteerden, negeerde hij die ook. Waarom? Het lijkt erop dat de Moslim Broederschap aan de touwtjes trekt in het State Department. Veel van de belangrijkste adviseurs van Obama zijn Moslim Broederschap agenten. De Moslim Broederschap kan niet toestaan ​​dat er een seculier en vrij land opkomt in Iran, waarbij waarschijnlijk de Mullahs worden omvergeworpen. Obama deed hun biedingen, stond stil, en gaf geen steun.

De situatie in Syrië is een beetje ingewikkelder, omdat een militaire interventie Iran zou kunnen uitlokken tot een oorlog (zijnde een bondgenoot Assad), tevens een grote proxy oorlog tegen Israël, maar ook Turkije is de druk aan het verhogen, waart de Moslim Broederschap al een belangrijke bondgenoot heeft in de AKA partij onder leiding van premier Erdogan, die deel uitmaakt van het Moslim Broederschap apparaat en gebruik maakt van haar bevoegdheid om het Assad-regime te ondermijnen. Daarom heeft de Moslim Broederschap het niet nodig geacht dat de Verenigde Staten zijn best gaat doen in Syrië. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Assad gedwongen wordt om te vertrekken.

De mainstream media is zo stom (editor: of betrokken bij,) met betrekking tot het Midden-Oosten dat ze niet eens weten wat ze niet weten. “Dat de Arabische lente over de vrijheid gaat” is gewoon belachelijk. Terwijl het de vonk zou kunnen zijn geweest voor vrijheid, hebben de Moslim Broederschap en de islamisten deze vonk gebruikt om hun doel, een zesde kalifaat te bereiken, en zijn daar bijna in geslaagt met de finish in zicht.

Leon Panetta, verwoorde de volledige dwaasheid van het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten, en heeft kritiek geuit op hun zogenaamde bondgenoot van de Verenigde Staten, Israël, voor het niet uitsteken van de hand naar Turkije en Egypte. Echter, Israël is de enige die de handreiking doet, en het lijkt erop hoe meer ze het doen, hoe donkerder dat zwarte oog wordt. Ironisch genoeg, toen het werd gedwongen om militair geweld te gebruiken om zich te verdedigen in het verleden, bracht de nasleep van deze conflicten meer stabiliteit en vrede dan wanneer ze de hand uitstaken. Meer dan zestig jaar van handen uitsteken naar de wereld zijn er nog steeds mensen, zoals Leon Panetta, die schijnen te denken dat nog een keer, een verschil zal maken en de wereldopinie zal omzwaaien. Hoe vaak heb ik dat verhaal gehoord in de afgelopen dertig jaar? Een voorbeeld voor de twijfelaars, is de terugtrekking uit Gaza, die niets verbeterde in de betrekkingen met de Arabieren, maar in plaats daarvan de oorzaak dat duizenden raketten naar beneden regenen bij de zuidgrens van Israël.

Het beleid van de VS vanaf 1979 tot op heden heeft nu het hele Midden-Oosten tot een instabiel oorlogsgebied gemaakt met Shia Mullahs in Iran en nu ook in Turkije, Tunesië, Egypte, Libië en Jemen, en binnenkort, Syrië en anderen landen die zullen komen onder de invloed van de met nazi-stijl Moslim Broederschap. We betogen dat Obama doelbewust dit heeft ingesteld vanwege zijn radicale agenda en heeft toestemming gekregen om dit te laten slagen met een combinatie van infiltratie, naïviteit en politieke correctheid.

Turkije is de sleutel, en het zal de invloed overnemen over het geheel van het soennitische Midden-Oosten, met behulp van bedriegelijke oproepen tot vrede, en wanneer het de doelstellingen tot de machtsovername heeft bereikt zal het een oorlog voeren tegen Israël. Iran zal zijn spierballen laten zien en haar doel bereiken door het verkrijgen van een nucleair wapen en zal dat wapen tegen Saudi-Arabië gaan gebruiken. Nadat Saoedi-Arabië is vernietigd, zal alle nadruk liggen op Jeruzalem.

Oorspronkelijke artikel: Obama’s Muslim Brotherhood Favoritism Will Lead to War in the Middle East

Printen??? Spaar papier en inkt.