()

1400 jaar van argwaan

06 november 2011

Door Tabitha Korol

Het eerste waar mijn oog op viel op 30 september uitgave van VOORUIT was een artikel van de journalist Nathan Guttmann, 'Amerikaanse joden en moslims werken samen ...," met een foto en als bijschrift, "Standing Together: Amerikaanse joodse en islamitische religieuze leiders werken routinematig samen. Dat is een grote verandering met het verleden, toen ze elkaar vaak met argwaan bekeken. "

Was dat alles wat hij kon zeggen na ongeveer 1400 jaar van: "brutaliteit zonder genade, invasies, verwoestingen tot ruïnes, slavernij, gewelddadige vernietiging, rampen, met de grond gelijkgemaakt worden en plunderen voor de buit." -? Beschrijvingen overgenomen uit de boeken over de geschiedenis van de islam als argwaan? Moeten we verwijzen naar het vernietigen van 270 miljoen mensen met hun culturen als slachtoffers? En hoe moeten wij degenen noemen die de lijken veroorzaakten, de afgehakte hoofden, en de vrouwen en kinderen in gedwongen slavernij brachten? Verdachten?

Er zijn geen gematigden in de islam, daar is geen sprake van. De Koran is geen bijbel en er zijn geen geen gouden regels, 81% van dat boek wordt gebruikt voor het doden van de ongelovigen - de niet-moslim. De islam is gevuld met instructies voor de eigen verspreiding, met het behoud, bescherming van de gerepliceerde trouw. Het beveelt zijn volgelingen om een ​​regering te ondersteunen die zorgt voor toestemming en methoden om de religie te verspreiden door middel van de oorlog. Landen moeten worden overwonnen, mensen zich laten bekeerden of afgeslacht, en vrouwen ondergeschikt gemaakt om een binnenlandse opstand te voorkomen. Deze religie biedt inspiratie, motivatie en eenheid. Op een uitzondering na - in Spanje als de Spanjaarden hun eigen land heroveren in 1492 - er is nooit een andere door de Islam-veroverd land dat in staat was om terug te keren naar de vorige cultuur.

Dit zijn de stappen van de islamisering:

Fase I van de islamitische veroveringen begint met infiltratie.

De volgende fasen van de islamisering van Amerika zou zijn:

Fase 2: Consolidatie van macht,

Fase 3: Open oorlog met de leiderschap en cultuur

Fase 4: Totalitarisme, islamitische 'theocratie' en de volledige uitvoering van de sharia.

Dus wat is het over dit soort van verovering, dat deze journalist niet kan begrijpen? Wat is er nodig voor de media en veel van onze bevolking om te erkennen dat we al bij fase 2 zijn aangeland?

Tabitha Korol

Bron: 1400 years of suspicion

Printen??? Spaar papier en inkt.