www.wimjongman.nl

(homepagina)

Trump laat de Deep State zonder opties: de definitieve oplossing

door Dave Hodges - 12 april 2019.

Toen JFK werd vermoord, ging Robert F. Kennedy voor het presidentschap en was een directe bedreiging voor de Deep State versie van 1963. Vervolgens werd de RFK in 1968 vermoord, na het winnen van de California Democratic Primary. De elite had zeer specifieke redenen om de gebroeders Kennedy, vooral Robert, dood te willen hebben:

Zorgt Trump nu voor een soortgelijke moderne dreiging voor de zogenaamde "Elite"?

Ik zou uw aandacht willen vestigen op een "voorspellende programmering" uit 1975 met James Caan en John Houseman in de hoofdrol, die veel weg heeft van David Rockefeller.

In de film, gesitueerd in 2018, hebben zes bedrijven de plaats ingenomen van failliete landen; en Rollerball, een ultra gewelddadig spel, dat doet denken aan NFL Football, wordt gebruikt om de mensen tevreden te stellen. Ik heb vaak gezegd dat het uitgangspunt voor de vrijhandelsovereenkomsten, zoals NAFTA en TPP, in 1975 met deze film is geboren. In 2019, terwijl we naar de verkiezingen van 2020 gaan, zijn we daar. In 2016 was de TPP in het proces de plaats in te nemen van het Amerikaanse Hooggerechtshof, het Congres en de macht van het Kantoor van de President. De bedrijven zijn er bijna. In de volgende videoclip, snel vooruit naar 45 seconden, en luister gedurende 60 seconden: de John Housemans figuur, vermoedelijk David Rockefeller, legt David Rockefeller uit hoe de dingen echt werken.

De Trump factor

Op dit moment zijn er vijf bedrijven, 98% van de hele media en al hun dochterbedrijven. Vervolgens is alles wat iemand ziet, leest en hoort propaganda, behalve voor de weinigen die aandacht besteden aan de onafhankelijke media.

De weerstand tegen Trump is erger dan die tegen RFK in 1968, en hij werd vermoord. Zal Trump worden vermoord? Laten we eens kijken naar zijn overtredingen tegen de Deep State:

 • >Hij heeft de gevolgen van vrijhandelsovereenkomsten en hun negatieve gevolgen voor het werkende Amerikaanse publiek uitgewist of sterk beperkt. De winstderving voor de multinationals is enorm.
 • Trump is een gevaar om een alliantie te vormen met Poetin om de Nieuwe Wereldorde (de Rothschilds) aan te vechten.
 • Trump heeft talloze Amerikanen wakker geschud voor de tirannie van het globalisme.
 • De regering van Trump heeft zojuist haar eerste Deep State figuur aangeklaagd toen het een klacht indiende tegen Obama's voormalige hoofd juridische raadgever.
 • Trump daagt het VN-migratiepact uit, dat elke westerse natie met massale immigratie wil deculturiseren.
 • Trump staat eindelijk op het punt om de Amerikanen te verenigen tegen het globalisme.
 • Trump heeft zojuist de Federal Reserve uitgedaagd met de benoeming van Herman Caine.
 • Trump staat op het punt om de grote technologische censuur uit te dagen, net op tijd om een impact te hebben op de verkiezingen van 2020, die de globalisten zich niet kunnen veroorloven om te verliezen.
 • Trump heeft veel ergere dingen gedaan dan wat JFK en RFK in de jaren zestig deden, toen zij de gevestigde orde uitdaagden. Trump moet een gemerkte man zijn. De dreiging die van Bobby Kennedy uitging in 1968, is in vergelijking daarmee van ondergeschikt belang. Als u betwijfelt of deze beoordeling juist is, kijk dan eens hoe de zelfbenoemde elite het opneemt tegen Trump. Elk media-netwerk produceert 24/7 365 dagen per jaar, dag en nacht anti-Trump-propaganda om de helft van het land te misleiden die dommer is dan een doos met stenen.

  De elite moet Trump het zwijgen opleggen voordat er nog meer schade wordt toegebracht aan de Rollerball-syndroom-filosofie die de planeet overspoelt. Trump staat op het punt om de Deep State te ontmantelen. En deze criminelen moeten het gevoel hebben dat moord hun laatste kans is om het Amerikaanse populisme op zijn pad te stoppen. Het einde van de Network-beweging uit dezelfde periode als Rollerball, toont een discussie in de directiekamer over het doden van de grootste bedreiging voor het establishment in 1975, de moord op de mythische Howard Beale. Vervang de naam Howard Beale door Donald Trump terwijl je het volgende deel van dit artikel leest.

  Het einde van het film netwerk

  De mythische nieuwslezer en hervormer, Howard Beale, verstoorde de sociale orde in de voorspellende programmering van de film Network. Als men het einde van de Trump-saga wil weten en wat we nu zien als een nationale en collectieve toekomst, breng dan vier minuten van je tijd door en bekijk deze video. In de film, aan het eind, ontmoet de elite elkaar stiekem in een bestuurskamer en plannen om Donald Trump te vermoorden. Als dat gebeurt, hoe zou Amerika dan reageren? Bid voor goddelijke interventie.

  Bron: Trump Is Leaving the Deep State with No Options-THE FINAL SOLUTION | The Common Sense Show