www.wimjongman.nl

(homepagina)

Trump zal uit kantoor verdwijnen op een van deze vijf manieren

Door Dave Hodges - 14 februari 2019

()

Presidenten komen en gaan. De 'Deep State' blijft bestaan. Als er een kloof gaapt tussen de president en de diepe staat, verliest de president bijna altijd:

  1. Andrew Jackson [voormalig president] was woedend over het gedrag van de Amerikaanse Tweede Nationale Bank. Hij was zo verontwaardigd over het misbruik van het Amerikaanse monetaire systeem, dat hij al het federale geld van de federale bank haalde en het geld bij de Bank of Maryland plaatste. Dit beëindigde de door de globalisten gecontroleerde Tweede Nationale Bank. Andrew Jackson was vervolgens het doelwit van een moordaanslag.
  2. Abraham Lincoln raakte verstrikt in het "greenback-schandaal". Het ging uiteindelijk om de familie Rothschild. Toen Lincoln het Amerikaanse banksysteem niet in gevaar wilde brengen, omdat hij de lessen van Andrew Jackson had geleerd, werd hij vermoord.
  3. John F. Kennedy begon 5 miljard dollar aan zilveren munten te drukken. Dit was een poging om de Federal Reserve te ondermijnen. En ze zagen dit als een directe bedreiging. In combinatie met JFK's standpunt over Vietnam, de olie-leegloop, de Koude Oorlog, etc., werd besloten dat JFK moest vertrekken.
  4. Populistische president Ronald Reagan werd gekozen nadat George Bush was uitgeroepen tot lid van de Trilaterale Commissie. Reagan verdween voor twee dagen, en verschijnt weer en kondigt vervolgens aan dat zijn running partner George Herbert Walker Bush zal zijn, het lid van de Trilaterale Commissie. Bush zou de Lyndon Johnson van de regering Reagan zijn. Toen Reagan aandrong op Amerika Eerst-beleid, in tegenstelling tot het oprukkende globalisme, werd Reagan bijna vermoord toen hij werd neergeschoten door Hinckley. En zoals de geschiedenis heeft aangetoond, was het interessant dat de Hinckley-familie slechts kort voor de aanslag een diner had met de Bush-familie. Reagan was nooit meer hetzelfde. Echter, zoals ik van CNN en Snopes leerde, dat er niet zoiets bestaat als een samenzwering. Daarom ga ik door naar de laatste president.
  5. Donald Trump is in groot gevaar. De globalisten hebben de moordkaart voor het laatst getrokken. Wat de slachtoffers van de presidentsverkiezingen in het verleden hebben laten zien, is dat het meestal de banken zijn die een president ongedaan maken. Trump bemoeide zich met het internationale bankwezen door de VS uit de langverwachte TPP te verwijderen. De TPP zou de soevereiniteit van de VS hebben weggenomen en haar economie direct onder de bankiers hebben geplaatst. Trump moet gaan, voordat hij verdere schade aanricht.

Trump zal het kantoor verlaten op een van deze vijf manieren

Beginnend met de meest goedaardige vertegenwoordigt het een waaier van mogelijkheden die Trump uit kantoor zal verwijderen.

Niet gekozen na zijn eerste termijn

Oorspronkelijk dacht ik dat Trump een president voor één termijn zou zijn. Ik dacht dat de globalisten iemand als Jeff Flake of Paul Ryan zouden willen, als onafhankelijk, en daarmee de Republikeinse stemmen zouden opsplitsen. Links kan echter niet langer wachten. Trump zal binnenkort een nationale noodtoestand afkondigen en beginnen met de bouw van de muur. Dit zou een deuk veroorzaken in de door de bankiers bedachte en door de staat gecontroleerde sekshandel, drugshandel, wapenhandel en menselijke slavenhandel aan de grens. De globalisten kunnen niet nog eens twee jaar wachten, omdat Trump veel schade aanricht.

Uitgesloten na zijn tweede termijn

Dit is dagdromen en het zal niet gebeuren, afgezien van een burgeroorlog.

In staat van beschuldiging gesteld op strafrechtelijke aanklachten en gedwongen om ontslag te nemen

Ik noem dit het Richard Nixon syndroom. De president wordt in een hoekje gedrukt en gedwongen om ontslag te nemen in plaats van aanklachten. New York City, Washington DC en Chicago hebben al gezegd dat ze de president in staat van beschuldiging zullen stellen na de afronding van het Mueller-onderzoek. Dit is nog steeds een reële mogelijkheid. Mueller is achter de medewerkers van Trump aan gegaan en er is altijd de dreiging dat een van deze mensen een valse getuigenis zal afleggen over Russische samenzwering in ruil voor een lichtere straf.

Afgezet en veroordeeld voor hoge misdaden en misdrijven

Trump, zoals ik al zei, zal binnenkort door niet minder dan drie democratisch gecontroleerde steden worden aangeklaagd. Het Parlement is naar verluidt bezig met het opstellen van ten minste 80 verschillende artikelen in de aanklacht. Dit kan het voorzitterschap van Trump verlammen, maar zolang de senaat trouw is aan hun meerderheidspartij, zal Trump niet worden afgezet en veroordeeld.

Moord

Het Amerikaanse volk zal een moord in de stijl van JFK nooit geloven of accepteren. Er is te veel onafhankelijke media-aandacht. Dat sluit moord echter niet uit. Als de Deep State besluit om het leven van Trump te nemen, moeten ze klaar zijn om het land volledig op slot te zetten, want er zal een gewelddadige reactie van de conservatieven komen. Er zal geen internet, telefoondienst en de communicatie worden gecontroleerd door de voorlopige regering. Pence zal worden gearresteerd in dit scenario en Pelosi zal de taken verdelen. Mijn beste gok is dat de president zal worden vermoord als onderdeel van een massaslachtoffergebeurtenis die aan binnenlandse terroristen kan worden toegeschreven. Dit zou twee vliegen in één klap zijn. Het zou het mogelijk maken om de conservatieven te verzamelen en naar FEMA-kampen te sturen en het zou de machtsstructuur in onze regering veranderen.

Conclusie

Trump zal geen twee termen voltooien zonder extreem geweld, meer dan waarschijnlijk zelfs een burgeroorlog. Trump moet pro-actief zijn en beginnen met het arresteren van Deep State-agenten (bijvoorbeeld Clinton en Wasserman Shultz). We zitten in een wilde rit en dit is iets dat vrij snel kan worden besloten.

Bron: Trump Will Leave Office In One of Five Ways - Dave Hodges - The Common Sense Show