www.wimjongman.nl

(homepagina)

Linkse media-journalisten zijn eigenlijk duivelse satanisten.

Door Natural News - 23 januari 2019

Als je je afvraagt waarom de linkse media zo doordrenkt zijn met absoluut kwaad, hun ziedende, anti-menselijke haat tegen het leven, waarheid, gezonde baby's en menselijke vrijheid, is het antwoord veel groter dan wat je zou kunnen veronderstellen. Een toenemend aantal zogenaamde "journalisten" die werken voor de anti-menselijke media zijn eigenlijk demonstratieve entiteiten die werken aan de vernietiging van het menselijk leven, christendom en geloof in God.

Boven een louter politieke oorlog uit zijn we verwikkeld in een spirituele oorlog van kosmisch belang, aangezien het pure kwaad bijna de hele linkse media, de overheidsbureaucratieën, de universiteiten en de openbare scholen, Hollywood en de popcultuurmedia, en zelfs de gelederen van de “wetenschap” en geneeskunde heeft overgenomen.

“Ze kwamen voor het eerst uit het niets opduiken, ongeveer zes jaar geleden, versierd in zwarte cape's met gebogen duivelse hoorns op hun hoofd, met posters en zwarte Amerikaanse vlaggen, terwijl ze 'Heil, Satan' schreeuwden op de trappen van overheidsinstellingen,” volgens een bericht in de UK Daily Mail met een verhaal over de opkomst van het Satanisme in Amerika.

“En ze groeiden exponentieel. Sinds de oprichting van The Satanic Temple in 2012 is de organisatie gegroeid van een handvol leden naar tienduizenden, met afdelingen over de hele VS en de hele wereld, van Stockholm tot Londen, en Los Angeles tot Texas.”

Zie foto

Het satanisme is in de Verenigde Staten en over de hele wereld in opkomst. Menselijk uitziende entiteiten, die als mens zijn geboren, en voordien bezeten menselijke zielen waren, zijn nu volledig bezeten door demonische geesten die werken om hun donkere heer, Satan, te dienen.

“Het volgende wat ik te weten kwam was dat ze niet deden alsof ze satanisten waren om een politiek punt te maken. Het waren satanisten,” zegt een waarnemer die in het verhaal wordt geciteerd. Lees hoe satanisten hun beweging definiëren:

Voor ons is Satan het symbool dat het beste past bij de aard van ons die vleselijk zijn door geboorte – mensen die geen gevechten voelen tussen onze gedachten en gevoelens, wij die niet het concept van een ziel omarmen die gevangen zit in een lichaam. Hij staat voor trots, vrijheid en individualisme – kwaliteiten die vaak als Kwaad worden gedefinieerd door hen die externe godheden aanbidden, die het gevoel hebben dat er een oorlog is tussen hun geest en emoties.

Zie foto

Satan-aanbidders runnen nu de popcultuur van Amerika, waar alles, van Superbowl-halftijdshows tot muziekvideo's met sterren, bezaaid met openlijke satanische beelden en symboliek, als een vorm van massale indoctrinatie. Deze satanisten genieten van het kwaad en de vernietiging van alles wat goed is.

Hoe zie je een demon in menselijke vorm – bekijk deze krachtige video mini-documentaire exclusief op Brighteon.com

Hoe kun je het verschil zien tussen een werkelijk mens met een goddelijke ziel, versus een menselijk wezen dat bezet en overgenomen is door een demonische duistere geest?

In de volgende mini-documentaire leg ik uit hoe je een demon “in menselijke vorm kunt zien.”

Een aantal van de meer voor de hand liggende tekenen zijn dat demonen in menselijke vorm genieten van de gedachte aan het vermoorden van baby's (abortus), het injecteren van mensen met vaccins gemaakt van geaborteerde menselijke baby's (geaborteerd menselijk foetaal weefsel is een van de belangrijkste ingrediënten die gebruikt worden in moderne vaccins), het aanvallen van christenen en het zoeken naar schade aan kinderen door middel van giftige medicijnen, fysiek geweld (de recente Covington Catholic School hoax) en geestelijke indoctrinatie.

Het doel van de satanisten is om alle menselijke wezens aan te vallen en ze te bezitten met demonische geesten door goddelijke menselijke zielen uit te drijven.

Deze oorlog is al in volle gang. Veel van de “mensen” die je vandaag de dag in de samenleving ontmoet, zijn geen mensen meer van binnenuit. Het zijn letterlijke demonische zielen die de menselijke lichamen als biologische marionetten hebben bezeten en van daaruit opereren. Deze demonische entiteiten lijken menselijk, maar gehoorzamen alleen aan Satan. Ze opereren op het hoogste niveau van de samenleving met infiltratie in de politiek, in de media, entertainment, financiën, wetenschap, geneeskunde en zelfs georganiseerde religie.

Als je mensen ziet die abortus vieren en “schreeuwen” om de moord op ongeboren baby's, dan kun je er zeker van zijn dat je naar een demonische geest kijkt die een menselijk lichaam heeft bezet en overgenomen. Ze zijn anti-menselijk om de eenvoudige reden dat ze zelf niet menselijk zijn. Hun doel is de volledige vernietiging van de mensheid en al het goddelijk leven op de planeet Aarde.

Kijk hier naar de gruwelijke minidocumentaire voor meer informatie:

Bron: Left-wing media run by actual demon-possessed anti-human EVIL entities… watch this stunning mini-documentary – NaturalNews.com