www.wimjongman.nl

(homepagina)

TRUMP MAAKT OMAR, CORTEZ EN TLAIB TOT HET PUBLIEKE GEZICHT VAN DE DEMOCRATEN

15 juli 2019 - Daniel Greenfield.

()

Het is 2019 en er is iets vervelend aan de hand voor Republikeinen die de bevelen van de media opvolgen om hun jasje te verhangen als President Trump iets tweet.

Soms kunnen de commentaren of het doel van Trump verwarrend zijn, maar dit keer was zijn bedoeling duidelijk. Hij stapte in een burgeroorlog van de Democraten, waar tussen de gevestigde orde van de Dem's hun linkse opstand wordt uitgevochten, en hij trachtte de "ploeg" van Cortez, Omar, Tlaib en Co. tot het publieke gezicht van de Democraten te maken. Zijn commentaar was bedoeld om de Democraten ertoe aan te zetten zich om hen heen te verzamelen. En het werkte.

Ja zijn taal geeft heel wat Republikeinen een ongemakkelijk gevoel, maar zijn doelstellingen zijn om de 'onafhankelijken' en de zwevende kiezers zich inderdaad te laten afvragen waarom die mensen die dit land constant schijnen te kritiseren, niet gewoon weggaan.

Trump wil Cortez, Omar en Tlaib tot het publieke gezicht van de Democraten maken door hen aan te vallen, en de Dems te dwingen om hen te verdedigen.

Hoe meer verontwaardiging er wordt opgewekt, hoe meer zij de politici worden die het meest geassocieerd worden met de Democraten. En het zou vanzelfsprekend moeten zijn: dit doet niets veel goeds voor de verkiezingsvooruitzichten van de Democraten in 2020.

Bron: Trump is Making Omar, Cortez and Tlaib into the Public Face of the Democrats | Frontpage Mag