www.wimjongman.nl

(homepagina)

Milieuactivisten spuiten met nepbloed maar verliezen de controle over de slang

Daniel Greenfield - 3 oktober 2019

DE PLANEET IS STERVENDE!

We moeten alles laten vallen wat we aan het doen zijn en naar klimaatconferenties vliegen over de hele wereld. Ook moeten we luisteren naar een onstabiel 16-jarig tienermeisje dat in het openbaar driftbuien laat zien. En gebruik geen plastic rietjes maar metalen die ons kunnen doden. Spuit ook een ton aan nepbloed rond in Londen.

()

Een protest tegen de klimaatverandering in Londen, waarbij 1800 liter nepbloed was betrokken, ging donderdag vreselijk mis.

De video toont activisten, staande op een brandweerauto, om het gebouw van het Britse Ministerie van Financiën in Westminster te besproeien met rode verf die uit een brandslang wordt gespuwd. Maar de demonstranten verloren al snel hun greep op de slang, die op de straat belandde en deze met de verf begon te overstromen.

De activisten die bij de vrachtwagen stonden, achtervolgden de slang en probeerden tevergeefs de controle terug te krijgen. Een van de demonstranten slaagde erin om het te grijpen, maar de slang gleed weer weg en bleef wild over de weg dansen.

Acht van deze genieën werden blijkbaar gearresteerd.

Maar ik ben er zeker van dat de planeet beter af is nu er een heleboel water en verf verspild is en schoongemaakt zal moeten worden. Dit komt van dezelfde soort aan eco-fascisten die koolstofbelastingen en boetes en heffingen op iedereen willen leggen louter voor het delen van de planeet met hen.

De activisten van de groep Extinction Rebellion reden naar het gebouw van het Ministerie van Financiën in een brandweerauto die ze op eBay hadden gekocht en sproeiden een vloeistof die ze beschreven als nepbloed op het gebouw.

Na de stunt stonden vier activisten, waaronder een 83-jarige man, op het dak van de brandweerauto, waaraan ze een spandoek hingen met de tekst "Stop met het financieren van klimaat-dood", een slogan die ook op de muur van het imposante gebouw in het centrum van Londen werd geklad.

Medestrijders stonden op straat met andere spandoeken met slogans als "Dit is een noodgeval". De trappen van het Ministerie van Financiën en de straat voor de deur waren doordrenkt met de rode vloeistof, die met waterverf was vermengd.

Tuurlijk, geef deze idioten de leiding over ons leven. Ze lijken super competent.

Bron: Environmentalists Try to Spray Fake Blood, Lose Control of Hose (VIDEO) | Frontpage Mag