www.wimjongman.nl

(homepagina)

Greta, de hysterische klimaat-tiener, heeft een formele klacht ingediend bij de V.N. over de klimaatverandering - maar wie schreef dit alles?

door Ethan Huff - 27 september 2019

()

De hysterische klimaat-tiener Greta Thunberg heeft samengewerkt met 15 andere "kinder-klimaat-activisten", met inbegrip van collega-alarmist Alexandria Villaseñor, om een formele klacht in te dienen bij de VN-Commissie voor de Rechten van het Kind met betrekking tot wat zij beweren over schendingen van hun "rechten", veroorzaakt door klimaatverandering.

Deze kinderen die de klacht hebben ingediend, van wie sommigen nog maar acht jaar oud zijn, eisen dat de V.N. een mandaat zal uitvaardigen waarin alle lidstaten verplicht zijn om "actie te ondernemen" om kinderen zoals zijzelf te beschermen tegen de "verwoestende" gevolgen van klimaatverandering.

Gedeponeerd door het Derde Facultatieve Protocol bij het Verdrag inzake de Rechten van het Kind - omdat achtjarigen zeer bedreven zijn in het nemen van de juiste maatregelen, of wist je dat niet? - is de klacht een directe oproep aan de VN om in principe met een remedie te komen tegen landen die dit protocol hebben geratificeerd, maar die in strijd zijn met het protocol.

"Verandering moet nu eenmaal gebeuren als we de ergste gevolgen willen voorkomen," verklaarde Greta, de hysterische klimaat-tiener, die verscheen op de vele voor haar voorbereide persconferenties. "De klimaatcrisis is niet alleen het weer. Het betekent ook gebrek aan voedsel en water, plaatsen die onleefbaar zijn, en vluchtelingen vanwege de klimaatcrisis. Het is beangstigend."

Om meer te weten te komen over hoe de massahysterie over het klimaat ervoor zorgt dat jonge kinderen ernstige psychische aandoeningen ontwikkelen, moet u zeker eens kijken naar Climate News.

Met George Soros aan het roer is alles mogelijk.

Er zijn letterlijk miljoenen gestoorde linkse mensen die elk woord geloven dat uit Greta's mond komt over klimaatverandering. Ze geloven niet alleen in deze nonsens, maar ze zijn eigenlijk zo goedgelovig dat ze geloven dat Greta op de een of andere manier op eigen houtje met dit uitgebreide verhaal op de proppen is gekomen.

De Deep State probeert nauwelijks te verbergen dat Greta's woorden haar volledig voorgeschreven zijn. Ze heeft medewerkers die haar overal waar ze heen gaat, volgen om er zeker van te zijn dat elke opmerking en woord van wat ze zegt in het script past - en het is volkomen duidelijk voor iedereen die daadwerkelijk aandacht aan haar besteedt.

Zoals gewoonlijk zit George Soros achter veel hiervan, samen met Bill en Melinda Gates, en Bono wiens 'One Foundation' de financiering verzorgt van deze klimaat-"activisten" als ze de hele wereld over zwerven met de prediking van hun evangelie over de opwarming van de aarde aan iedereen die dom genoeg is om daadwerkelijk naar hen te luisteren. Hierdoor worden tieners overal ter wereld niet alleen opgewekt tot woede, angst en paranoia, maar worden ze ook tot de overtuiging gebracht dat zij ook de macht en het recht hebben om een klacht in te dienen bij de V.N. wanneer ze ergens ongelukkig mee zijn.

Wat velen van hen zich snel zullen realiseren, vooral als ze het officiële klimaatverhaal niet accepteren, is dat deze mondiale platforms voorbehouden zijn aan de "uitverkorenen" zoals Greta. De details zullen op dit front blijven wisselen, maar Greta is in veel opzichten een kindacteur die op vrijwel dezelfde manier als Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), daadwerkelijk auditie deed voor haar "deel" als jongste congreslid.

Het is een speciale behandeling voor speciale mensen, met andere woorden - en als je geen deel uitmaakt van de "club", dan zul je nooit echt een stem hebben over de zaak. Maar Greta wel, en David Hogg ook, en veel andere kinderen die door de linkse partijen steeds weer worden gebruikt om hun doctrines te verspreiden in de hoop dat niemand kritiek zal hebben op degenen die deze doctrines verspreiden, omdat ze kinderen zijn!

Bron: Greta the hysterical climate teen has filed a formal complaint with the U.N. over climate change – who’s scripting all this? | The Common Sense Show