www.wimjongman.nl

(homepagina)

The Hal Linsdey Report

11 januari 2019 - Hal Lindsey

()

Aan het begin van elk jaar is het mijn gewoonte om in de "The Hal Lindsey Report" het voorafgegane jaar te beoordelen en zowel grote als kleine gebeurtenissen of ontwikkelingen te belichten waarvan ik geloof dat ze een profetische betekenis hebben.

Deze week zal ik deel 1 van "2018 - het profetische jaar in een overzicht.

Aan het begin van zijn meesterwerk, A Tale of Two Cities, schreef Charles Dickens: "Het was de beste tijd. Het was de slechtste tijd".

Wauw! Hij had in 2018 over de Verenigde Staten van Amerika kunnen schrijven. Het enige wat we ooit gehoord hebben is dat dit de slechtste tijden zijn. De realiteit zegt echter dat het in veel opzichten de beste tijden zijn geweest.

Werkgelegenheid rijst de pan uit - voor alle rassengroepen - en stijgende lonen. Een bloeiende economie nu de industrie naar de VS terugkeert. "Vrolijk kerstfeest" is terug. We horen regelmatig weer Gods naam in het openbaar worden aangeroepen door onze topmanagers. Er is een heropleving van respect voor de kracht en het leiderschap van Amerika over de hele wereld. In veel opzichten lijkt het alsof Amerika weer Amerika aan het worden is.

Maar 2018 was ook een jaar van voortdurende woede. Vooral in de media. Het aantal massamoorden nam toe. De protesten werden gewelddadig. Politieke retoriek was roodgloeiend. Beschuldigingen van pesterijen, verkrachting, racisme en zelfs moord werden opzettelijk, vaak zonder enig bewijs, eruit gegooid. Het leven werd op zijn kop gezet of geruïneerd voor politiek gewin. Het morele fundament van Amerika bleef afbrokkelen. Censuur en vervolging kwamen voort uit deze schaduwen.

Maar deze dingen bleven niet beperkt tot de Verenigde Staten. Het gebeurde overal ter wereld. Er waren recordniveaus aan drugsgebruik en een recordaantallen aan zelfmoorden. Politieke onrust is de norm geworden, en geen uitzondering, in landen over de hele wereld.

In sommige opzichten zouden we deze ontwikkelingen aan de afgelopen jaren kunnen toeschrijven, maar er lijkt een toegenomen gevoel van urgentie en bezorgdheid over de hele wereld te zijn naarmate 2019 aanbreekt. Maar dan weten we dat dit te verwachten was. Jezus waarschuwde ons dat dit zo zou zijn naarmate de tijd van Zijn terugkeer op aarde naderbij kwam.

In het programma van deze week zal ik een aantal van die dingen bespreken die bijdragen aan dit gevoel dat de wereld uit de hand loopt - vele ervan zijn al gebagatelliseerd in de media. Ik zal kijken naar de sinistere samenzweringen van 's werelds beroemdste en krachtigste technologiebedrijven, terwijl ze bezig zijn de basis te leggen voor de komende Antichrist.

Twee van hen, Facebook en Apple, werden door de media ontmaskerd voor hun bedrieglijke praktijken en hun samenzwering met buitenlandse communistische en repressieve dictaturen. Als gevolg daarvan hebben beide bedrijven enorme hoeveelheden van hun waarde verloren - verbijsterende bedragen - en hebben de wereld aan de rand van de financiële catastrofe gebracht. Maar toch is het hogere leiderschap van geen van beide bedrijven verantwoordelijk gehouden voor deze acties. (Waarschijnlijk omdat ze nauw verbonden zijn met links in Amerika en de globalistische krachten wereldwijd.)

Jezus waarschuwde voor de toegenomen "pestilentie" aan het einde van dit Genadetijdperk. Het hele jaar door rapporteerde ik over de opkomst van antibiotica-resistente "superbugs", maar in 2018 zag ik ook een toename van een andere vorm van pestilentie: computervirussen en malware voor cyberoorlogvoering. En net als een fysiek virus verspreiden ze zich exponentieel en met toenemende snelheid totdat ze gestopt worden. En met de toegenomen afhankelijkheid van computers - en in sommige gevallen bijna totale afhankelijkheid - zetten deze virussen letterlijk miljarden levens op het spel.

In 2018 kondigde de Russische president Vladimir Poetin een nieuwe generatie kernraketten met kernwapens aan. Met een bijna onbegrensd bereik en een angstaanjagende snelheid hebben deze nieuwe raketten de bestaande dreiging die Rusland voor de wereld vormt, verder doen oplaaien. Hoewel de eerste testen niet succesvol waren, lijkt het erop dat de Russen tegen het einde van het jaar hun problemen hebben opgelost.

Veel analisten en militaire deskundigen voorspellen dat dit een nieuwe Koude Oorlog zal laten ontbranden. Onweerlegbaar, een nieuwe wereldwijde wapenwedloop.

Dat geldt ook voor de Europese Unie, waar haar twee machtigste leiders oproepen tot de oprichting van een Europees leger. De Franse president Emmanuel Macron promoot het idee, zodat Europa zich kan beschermen tegen Rusland, China en... de Verenigde Staten. Blijkbaar zijn we in de verbeelding van Macron van vriend naar vijand overgegaan.

Maar we moeten niet verbaasd zijn. De Bijbelse profetie geeft aan dat de Antichrist uit Europa zal voortkomen en natuurlijk zal hij zijn eigen krachtige militaire machine nodig hebben. Zoals we elke week bij het begin van de uitzending zeggen: "De profetieën van gisteren - de krantenkoppen van vandaag".

In 2018 maakte president Donald Trump zijn campagnebelofte waar om de Verenigde Staten terug te trekken uit de verraderlijke Iraanse nucleaire deal. Natuurlijk, de mainstream-media (samen met voormalig staatssecretaris John Kerry en president Barack Obama) huilen dat deze actie van Trump een wereldwijde catastrofe zou laten ontbranden. Verder heeft Trump de integriteit van onze vertrouwde medeondertekenaar van de overeenkomst, Iran, op de proef gesteld.

Enkele maanden later bevestigde Israël de wijsheid van het besluit van president Trump. Israëlische agenten hadden het bestaan van het Iraanse "Atoom Archief" ontdekt in een onopvallend pakhuis in Teheran. Het was een verborgen schat aan informatie en documentatie over de pogingen van Iran om kernwapens te maken.

Dus hebben ze het gestolen, en haalden het naar Jeruzalem. En de Israëlische premier Benjamin Netanyahu onthulde het aan de Verenigde Naties en aan de wereld.

Het archief bevestigde wat we allemaal al wel wisten, maar de regering-Obama negeerde het. De leiders van Iran hebben de hele tijd gelogen. En door in te stemmen met de overeenkomst, hebben we de weg van Iran naar kernwapens vrijgemaakt, en hebben we, in een bizarre wending, aanzienlijke financiële middelen ter beschikking gesteld. Iran is nu blootgelegd aan de wereld en hun bedoelingen kunnen niet worden ontkend.

In 2018 zijn de drie machten die volgens de Bijbel ooit een aanval op Israël zullen lanceren, zich blijven samenvoegen: Iran, Turkije en Rusland. Alle drie hebben ze nu een militaire aanwezigheid in Syrië, op de noordelijke grens van Israël.

China heeft de op een na grootste militaire begroting ter wereld. Vijf keer zo groot als het Verenigd Koninkrijk. Ze werken koortsachtig aan het perfectioneren van een "railgun". Met behulp van elektromagnetisme in plaats van buskruit of cordiet om de projectielen te laten voortbewegen, is het bereik van een railgun aanzienlijk groter dan dat van conventionele artillerie. Het projectiel gaat met vijf keer de snelheid van het geluid.

China staat ook op het punt om een werkende HD1 supersonische anti-scheepsraket te hebben. Het wordt vaak omschreven als de "vliegdekschipmoordenaar".

Sinds begin 2019 heeft China aan de donkere kant van de maan een sonde laten landen. Dit geeft aan dat China dodelijk serieus is over hun ruimtevaartprogramma. Ik zeg "dodelijk" omdat China's belangrijkste doel voor dit ruimtevaartprogramma is om Amerikaanse satellieten te vernietigen. En de machtigste militaire machine ter wereld - de Amerikaanse strijdkrachten - is gevaarlijk afhankelijk van zijn satellieten.

Maar, zoals ik vaak waarneem, lijkt de Bijbelse profetie niet te wijzen op een rol voor de Verenigde Staten in de rampzalige gebeurtenissen die leiden tot de terugkeer van Jezus Christus naar deze aarde. Maar daarom moet elke bedreiging voor Amerika, of het nu gaat om economische, morele, politieke of militaire bedreigingen, wel als profetisch belangrijk worden gezien.

Ik zal al deze ontwikkelingen en nog veel meer, bespreken tijdens de uitzending van deze week.

Mensen, ik weet dat ik dit vaak zeg, maar het warmt echt op! Als je niet serieus bent geweest om je klaar te maken om deze wereld te verlaten als Jezus voor ons terugkomt, verspil dan geen moment meer! Er blijven geen profetieën meer over om in vervulling te gaan voordat die dag aanbreekt. Hij kan op elk moment komen. Maak je klaar!

Ik ga verder met "2018: Het profetische jaar in recensie", en volgende week met Deel 2.

Gods zegen, Hal Lindsey

Bron: Hal Lindsey

  Engels en even geduld