www.wimjongman.nl

(homepagina)

Wees bang, Amerika, heel bang! Ze is terug!!! (Deel 1)

door Dave Hodges - 2 oktober 2019

()

'Het doet me geen plezier om opnieuw te zeggen wat ik je al gezegd heb.' Zo lang als ik getrouwd ben, hebben mijn vrouw en ik geleerd om deze woorden niet tegen elkaar uit te spreken omdat het tot minachting leidt. Sinds februari 2017 heb ik echter meer dan twee dozijn keer gezegd dat Hillary niet klaar was met haar pogingen om Amerika te vernietigen. Ik zei dat ze een soort aanhoudende verkoudheid was die nooit zal verdwijnen. We staan op het punt om Hillary Clinton te zien terugkeren naar het middelpunt van de belangstelling als de Democratische kandidaat. Waarom? Omdat de Democraten zo slecht, zo misdadig zijn, dat ze de meeste onwetende mensen in het huidige Amerika niet eens voor de gek kunnen houden. Hoe waar is dit?

  1. Kamala Harris is zo corrupt, dat het niet langer verborgen kan worden gehouden voor het publiek. Vergeet het feit dat ze naar verluidt en herhaaldelijk slapend haar weg naar de top ging. Waar Harris van beschuldigd wordt is veel ernstiger dan haar vermeende zwerfkat-moraal. De DNC weigert haar nog langer te financieren omdat ze een politiek "dode vrouw" is. De onderzoeker van CSS, Alexandra Daley, heeft de misdadigheid van Harris in herhaalde gesprekken op de CSS radio show volledig blootgelegd. Terwijl Harris de Procureur generaal was van het District Alameda, slaagde zij er herhaaldelijk niet in om het laaghangende fruit te vervolgen dat bestond uit flagrante gevallen van de karteldrug, en zij bedekte ook de ongebreidelde pedofilie in haar district. Om haar medeplichtigheid aan de misdaad nog verder te vergoten, heeft zij na het feit zelfs open verslagen en verzoeken van leden van de media geschonden. Ze doet niets en nu is ze niets anders dan wat raamwerk voor een doodlopende DNC-presidentscampagne.
  2. Bernie Sanders is nu getroffen door zeer ernstige aanklachten van de Federale Verkiezingscommissie. Bernie kon niet wachten om Trump aan te klagen voor de nu weerlegde Russisch-Collusion-Delusion beschuldigingen, het meerjarige en multi-miljoenen-dollar onderzoek van Mueller. Bernie heeft zelf de misdaad begaan waarvan die hij Trump beschuldigde, het plegen van Russische invloed in onze verkiezingen. Hij heeft drie buitenlanders, allemaal illegale vreemdelingen, ingehuurd voor zijn campagne. Steek maar een vork in Bernie en zet de oven uit, want hij is al goed doorbakken en gaar, begraaf zijn politieke lichaam voordat het begint te ontbinden. Dat is OK, nu zijn presidentiële campagne voorbij is, kan hij op een tweede huwelijksreis teruggaan naar Moskou, waar deze communist zijn eerste huwelijksreis op gepaste wijze heeft doorgebracht.
  3. Joe "Biden meer dan hij kon verstouwen" had nooit voor president moeten gaan. Iedereen die in een interview of campagne meer dan vijf minuten naar Biden gaat luisteren, kan duidelijk zien dat deze man in ernstige cognitieve achteruitgang verkeert. Vanuit de inlichtingengemeenschap zeggen ze dat hij eigenlijk een aneurisma had die tot dementie heeft geleid. Ik vind het gemakkelijk te geloven. Maar laten we de cognitieve tekorten even vergeten en laten we overgaan tot zijn schaamteloze corruptie. Niet alleen is Bidens zoon, Hunter, hopeloos corrupt, maar ook een drugsverslaafde, en papa Biden is schuldig aan obstructie. Joe maakt zich ook schuldig aan deelname aan de criminele onderneming en het profiteren van de aardgascriminelen die de tarieven voor Oekraïense burgers met meer dan 50 procent hebben verhoogd. Joe Biden was de begunstigde van deze onheilige alliantie met zijn zoon. Als de Oekraïense criminele aardgasoligarchen van deze Oekraïense onderneming niet met Joe konden concurreren, waarom zouden ze dan 50.000 dollar per maand betalen aan Joe's drugsverslaafde zoon? Je kunt veel leren van iemand die golf speelt op de "back nine", die aan het zicht is onttrokken van de nieuwsgierige ogen van de pers die in het clubhuis rondhangen. En waar je snel naar achteren wordt getransporteerd in een back nine in een golfkar, vanuit de helikopter die Joe daar heeft gedeponeerd. Vervolgens weten we dat Joe Biden golf speelde met de aardgasoligarchen in Oekraïne waar zijn vermeende criminele zoon bij betrokken was. Natuurlijk was het gewoon golfen. Oh, door de manier, waarop Adam Schiff was betrokken, diep betrokken, bij dezelfde ontaarden. We gaan veel plezier beleven aan het openbaren van de details. Als u denkt dat het artikel van gisteren vernietigende onthullingen tegen belangrijke Democraten bevatte, hebt u nog niets gezien. En trouwens, net als Jeffrey Epstein heb ik ook dodemansknoppen. Joe Biden is net zo schuldig, waarschijnlijk nog meer dan zijn zoon Hunter.
  4. Dan is er de eerste inheemse Amerikaan die zich kandidaat stelt voor het presidentschap, Elizabeth Warren. Wacht eens even, haar beweringen dat ze een inheemse Amerikaan was, werden als frauduleus ontmaskerd. Haar beweringen dat ze een democratisch-socialist is, zijn echter juist. Onmiddellijk na haar aankondiging dat ze een kandidaat voor het presidentschap was, kondigde ze haar herverdelingsprogramma aan voor rijkdom. Warren verklaarde "we gaan geld wegnemen van de rijken... door middel van het geweer indien nodig". Wow! Deze extreme voorvechtster van wapenbeheersing is van plan om haar communistische economische beleid met betrekking tot de herverdeling van de rijkdom met geweren af te dwingen. Heb je ooit meer dan 30 seconden geluisterd naar de woorden van Warren? Wie heeft Nyquil nodig als er een Elizabeth Warren in de kamer is? Kort gezegd heeft Warren elke geloofwaardigheid verloren die zij ooit heeft bezeten, en zij is niet verkiesbaar. In een debat met Trump op tv zou hij haar vernietigen.

En dan komt, of moet ik zeggen, komt opnieuw, Hillary Clinton binnen. Zal het de derde keer een charme zijn? Zal zij dit keer, in haar derde poging, het presidentschap krijgen waarop zij zo gelukkig heeft gezinspeeld? Hier is ze met dochter Chelsea (niet duidelijk waarom ze verschijnt in The Late Show met haar moeder). In de video onderaan het artikel veronderstelt Hillary feiten, geen bewijs. Bijvoorbeeld, zij zegt: "Wij weten dat hij (Trump) met de Russen samenspande om de verkiezing te veranderen." Hmm... ik dacht dat het Mueller-rapport Trump vrijsprak. Ongeacht Hillary's zinloze gezwets... ze is terug... dit is haar informele campagneaankondiging. Waarom? Omdat de Democraten geen kans hebben met de huidige kandidaten. Als een oude hond die niet meer kan lopen, moeten deze vier bovengenoemde Democratische presidentiële kandidaten worden weggezet, politiek gesproken dan, en het is tijd om het Democratische aas, Hillary Clinton in te brengen. Kan deze Democratische Wonder-Vrouw de communistische dag redden? Hier is de nieuwe leider van de Bolsjewistische Revolutie van Amerika, Hillary Clinton.

Deel twee van deze reeks zal volledig openbaren hoe een Hillary-presidentschap eruit zou zien. Wees maar bang, Amerika, heel bang.

Wat? Je zegt dat je niet bang bent voor Hillary? Zo niet, overweeg dan het volgende:

Ze is terug! Wees maar bang, Amerika, heel bang! Hier is Hillary's informele campagne aankondiging:

Deel twee van deze serie zal onderzoeken hoe een Clinton-presidentschap eruit zal zien, en het is niet geruststellend, om het zacht uit te drukken. Hillary's aantreding tot het presidentschap zal het begin zijn van een volledig bolsjewistische revolutie in Amerika, en alles wat deze gebeurtenis met zich mee zou brengen.

Bron: Be Afraid America, Very Afraid! She's Back!!! (Part One) | The Common Sense Show