www.wimjongman.nl

(homepagina)

Netanyahu bevestigt het vredesplan dat kort na de Israëlische verkiezingen zal worden bekendgemaakt.

Gary - 28 augustus 2019

()

Vanaf het moment dat ik dit schrijf, zijn de Israëlische verkiezingen nu slechts 20 dagen verwijderd. Dat is slechts een knippering van het oog. En vorige week bevestigde premier Netanyahu dat de Trump-regering van plan is om het "hoofdgerecht" op te zullen dienen van de tot nu toe verborgen "Deal of the Century", zeer snel na de verkiezingen:

Vanavond kregen we te horen dat president Trumps Deal of the Century na de verkiezingen aan de wereld zal worden gepresenteerd. "Ik heb een redelijke inschatting dat dit heel snel na de verkiezingen zal gebeuren," zei Netanyahu op een voorbespreking.

Zoals ik al eerder heb besproken, leken de tekenen aan de hemel de afgelopen jaren samen te vallen met belangrijke gebeurtenissen die in verband staan met de ontwikkeling van dit vredesakkoord, evenals met belangrijke gebeurtenissen rond de Israëlisch-Amerikaanse betrekkingen.

Nu de onthullingen zo snel gaan, houd ik voortdurend drie dingen in gedachten: Ten eerste, er is geen twijfel dat dit van grote betekenis zal zijn voor de Bijbelse profetie - mogelijk als basis voor wat de 'man van wetteloosheid' later versterkt en ook wat de naties willen gebruiken om Gods verbondsland formeel te verdelen; ten tweede is er geen enkele verwachting van een zevenjarige overeenkomst, omdat het bevestigde/versterkte verbond van zeven jaar pas na de verwijdering van de Gemeente van kracht zal zijn; en ten derde, alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd, blijft zich ontwikkelen tot een crescendo, ongeacht hoe ik of iemand van ons zich voelt. De wereld en het grootste deel van de institutionele kerk zullen volledig buiten schot blijven als de trekker wordt overgehaald.

Wacht even.

In ander nieuws, The Wall Street Journal en andere nieuwskanalen doen het argument dat de recente aanvallen van Israël in Gaza, Libanon, Syrië en Irak aangeven dat de oorlog van de volmachten/proxies voorbij is en dat Israël en Iran zich nu in een ware, persoonlijke oorlog bevinden die zich van hieraf alleen maar zal opbouwen.

~ MARANATHA ~


Voor meer zie Netanyahu Confirms Peace Plan To Be Unveiled Shortly After Israeli Elections - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates