www.wimjongman.nl

(homepagina)

Milieu-activistische aanval op het gezin

()

De planeet redden door ... geen kinderen te krijgen?

Door Brad Macdonald - Uit de augustus-2019-trompet-editie

De meest effectieve manier om de koolstof-voetafdruk van de mensheid te verkleinen en klimaatverandering een halt toe te roepen, zo zeggen een aantal milieuactivisten, is door minder kinderen te krijgen.

Ik hoorde dit onlangs tijdens het kijken naar het nieuws met mijn 3-jarige dochter, een prachtig klein persoontje die een onmetelijke betekenis en vreugde brengt aan onze familie. Het is mijn hoop dat mijn dochter de komende jaren betekenis en waarde zal gaan toevoegen aan haar familie, haar vrienden, haar lokale gemeenschap en, uiteindelijk, aan de grotere familie van de mensheid.

Veel milieuactivisten geloven echter dat de planeet beter af zou zijn zonder mijn kind. En het uwe.

Deze druk - nu nog subtiel - zal zeker agressiever worden, en is nu aan de gang, zelfs terwijl de vruchtbaarheidscijfers in de westerse wereld ingestort zijn. Veel landen hebben te maken met een demografische crisis. Amerikanen, Australiërs, Britten, Canadezen, Duitsers, Italianen en mensen in verschillende andere westerse landen krijgen minder dan twee kinderen per vrouw, in het onderste derde deel van 200 landen.

Een vruchtbaarheidscijfer van 2,1 kind per vrouw is nodig om een bevolking in stand te houden. Strikt gemeten zijn aan de hand van dit aantal de Britse en Amerikaanse bevolking al op weg om uit te sterven. Toch willen deze klimaatveranderingsactivisten dat we nog minder kinderen krijgen.

Eén groep, de Voluntary Human Extinction Movement (VHEMT) is voorstander van het uitroeien van de mensheid. Op de website staat: "Het uitfaseren van het menselijk ras door vrijwillig te stoppen met het voortplanten zal de biosfeer van de aarde in staat stellen om terug te keren naar een goede gezondheid."

Om eerlijk te zijn, veel rapporten moedigen het krijgen van "minder" kinderen aan, maar zien niet volledig af van het krijgen van kinderen. Maar het is de richting waar het om gaat, evenals de radicale bedoeling. Dit is een aanval op het gezin, de basisbouwsteen van het menselijk bestaan.

Westerlingen hebben al kleine gezinnen, maar de organisatie Population Matters in het Verenigd Koninkrijk, actief ondersteund door Sir David Attenborough, Jane Goodall en andere invloedrijke figuren, promoot het krijgen van nog minder kinderen. Onder de kop "Leven in een kleiner gezin" staat op de website: "Kleinere gezinnen kunnen mensen vrijmaken om meer geld en tijd te besteden aan andere aspecten van hun leven, zoals vriendschappen, carrières, reizen en activiteiten die hen plezier geven. Degenen die ervoor kiezen om kindervrij te zijn, zullen veel meer vrijheid hebben, inclusief (als ze ervoor kiezen) om andere dingen te doen en zo de planeet te helpen beschermen of anderen te helpen."

"Mensen die wel het plezier en de uitdagingen van het ouder worden willen ervaren, zullen het opvoeden van hun kinderen vaak veel gemakkelijker vinden als ze een klein gezin hebben."

Deze taal is beleefd, beschaafd en verfijnd en spreekt direct het egoïsme aan. Zet je eigen geluk, rijkdom, hobby's, amusement en plezier voor het ontzagwekkende, vreugdevolle wonder van het krijgen van kinderen. Dit is de taal van de duivel!"

Maar het wordt erger. Op de website staat ook: "Hoewel kerngezinnen nog steeds de norm zijn, zijn er in de 21e eeuw gezinnen in alle soorten en maten. Kiezen om een ouder te zijn hoeft ook niet te betekenen dat je zelf kinderen moet maken en meer mensen op de wereld moet brengen."

Met andere woorden: Krijg geen kinderen. Je kunt nog steeds een verfijnde, 21e-eeuwse "familie" zijn als je homoseksuele en andere relaties van "alle soorten en maten" onderhoudt. Dit is een aanval op de traditionele rollen, waaronder het traditionele echte huwelijk. Het is een aanval op de belangrijkste en mooiste fysieke prestatie die twee mensen samen kunnen ervaren: de creatie van een zoon of dochter!

Deze radicaal-linkse, anti-kinderen, anti-reductie beweging gaat over de vernietiging van de traditionele familie!

Wat is uiteindelijk de motivatie voor deze aanval op de menselijke familie en het menselijk ras? Het antwoord is te vinden in Openbaring 12:9 waar staat dat Satan, de duivel, op deze aarde is neergeworpen. En Satan haat het gezin.

Satans haat voor familie wordt steeds zichtbaarder, dominanter en gevaarlijker. We mogen niet toestaan dat het ons beïnvloedt. De manier om de perverse boodschap van Satan over het gezin tegen te gaan is om je geest te vullen met Gods goddelijke doel voor het gezin. God geeft parameters voor de menselijke voortplanting en Hij wil dat we goede rentmeesters van het milieu zijn. Maar de Schepper van het milieu en van het menselijke gezin houdt van gezinnen. Hij houdt van het huwelijk. En hij houdt absoluut van kinderen!

Bron: Environmentalists’ Attack on Family | theTrumpet.com