www.wimjongman.nl

(homepagina)

Elk twee-staten-vredesplan beloont de Palestijns-Arabische terreur

Trumps plan, of welk ander plan dan ook, mag hen niet belonen die terroristen betalen in verhouding tot hoeveel zij doden.

door Mark Langfan - 5 maart 2018

De CEO van AIPAC kwam met de tweestatenoplossing, maar belangrijker is dat er geruchten zijn dat de Trump-regering bijna haar eigen vredesplan gaat onthullen. Uit de fragmenten die men in de media hoort, schijnt het te lijken op het Allonplan van 1967, waarin de Jordaanvallei werd opgenomen in Israël en West-Samaria en West-Judea werden overgedragen aan een soort Palestijns-Arabische staat, samen met een buiten-territoriaal corridor naar de Gazastrook.

Hoewel de Trump-regering de grootste Amerikaanse regering ooit is geweest, is een dergelijk plan niet alleen het slechtste in de belangen van Israël, maar vooral ook het slechtste in het belang van de Verenigde Staten, omdat islamitische terroristen elke beloning van de Palestijns-Arabische Terreurautoriteit zullen zien als een Amerikaanse bevestiging en legitimatie om gewelddadige terreur te gebruiken als een succesvol en juridisch instrument.

Ondanks het feit dat president Trump zelf heeft verklaard dat de Palestijnse Autoriteit moet stoppen met het betalen van geld aan terroristen en/of hun gezinnen voor het plegen van afschuwelijke gewelddadige terreurdaden, hebben de Palestijnen en Abbas zelf dergelijke verzoeken van de hand gewezen. Op 23 mei 2017 zei President Trump: "Vrede kan nooit wortel schieten in een omgeving waar geweld wordt getolereerd, gefinancierd en zelfs beloond. We moeten dergelijke daden resoluut met één stem veroordelen." Wat is er sindsdien gebeurd? De Palestijnse Terroristische Autoriteit heeft de terreurbetalingen voor genocidale Palestijnse moordenaars ongehinderd voortgezet.

Om nog een uitroepteken toe te voegen aan de kwestie van de terreurbetalingen: op 23 augustus 2017 werd gemeld dat de President van de Palestijnse Arabische Terreurautoriteit, Mahmoud Abbas, tijdens een ontmoeting met Jared Kushner en Jason Greenblatt de Amerikaanse eis heeft verworpen dat hij geen buitenlandse financiële steun meer zou gebruiken om vergoedingen en salarissen te betalen aan de families van gevangen Palestijnse terroristen. De Arabischtalige krant Al Quds meldde zelfs dat "Abbas' antwoord was dat hij Kushner informeerde dat hij de betalingen van deze salarissen tot aan de dag van zijn dood nooit zou laten ophouden, ook al zou dit hem het Presidentschap kosten".

De perverse genocidale realiteit van de Palestijnse Arabische politiek is nu zo, dat zolang Abbas de terreurbetalingen aan zijn kliek van genocidale moordenaars voortzet, zijn leiderschapspositie relatief veilig is. Ten tweede geeft Abbas zelfs aan dat als hij de terreurbetalingen zal stopzetten, dat hij misschien die dag niet meer zal leven, laat staan dat hij zal aanblijven als Palestijns-Arabische leider. Door de voortdurende onderwezen Israëlisch-Joodse haat door de Palestijnse Arabieren zijn ze veranderd in bastions van haat, die leven om Israëliërs te vermoorden. Neem bijvoorbeeld de twee vrouwelijke Israëlische soldaten die een verkeerde afslag namen in een stad van de Palestijnse Autoriteit en bijna werden gelyncht door de lokale bevolking.

Of hoe zit het met de Palestijnse Arabieren die bij de parlementsverkiezingen meer voor Hamas hebben gestemd dan voor Fatah? De Palestijnse Arabieren weten dat zowel Hamas als Fatah de vernietiging van Israël en de genocide op de 6 miljoen Joden in Israël willen. Het enige verschil is dat Hamas expliciet uitkomt voor de Israëlische genocide, terwijl Fatah stilzwijgend voor een Israëlische genocide is. Desalniettemin heeft de Palestijnse Arabische meerderheid voor de expliciete oproep van Hamas tot Israëlische genocide gestemd.

Dit brengt ons terug naar de eenvoudige Amerikaanse eis dat de Palestijnse Arabische Terroristische Autoriteit haar betalingen voor terreur moet staken, aangezien de Amerikaanse belastingbetaler de rekening voor die betalingen substantieel betaalt. Haaretz meldde op 13 juni 2017 dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson in de Senaat verklaarde "dat de Palestijnse Autoriteit haar beleid inzake de betaling van families van veroordeelde terroristen heeft gewijzigd en voornemens is deze families niet langer te steunen onder druk van de Trump-regering". Verder werd gemeld dat "in antwoord op een vraag van senator Jim Risch (R-ID) over deze betalingen, Tillerson zei dat "de kwestie rechtstreeks met president Abbas van Palestina werd besproken toen hij Washington bezocht".

Abbas was begin mei in het Witte Huis en volgens Tillerson sprak president Trump met hem over de controversiële betalingen. "De president bracht het naar voren, en ik had een bilaterale vergadering [met Abbas] later en ik vertelde hem: u moet dit absoluut stoppen," zo zei Tillerson. Hij [Tillerson] zei vervolgens dat de Palestijnen hun beleid hebben gewijzigd: "Zij hebben dat beleid veranderd en hun bedoeling is om de betalingen aan de families van degenen die moorden of geweld tegen anderen hebben gepleegd, stop te zetten. We hebben hen heel duidelijk gezegd dat dit eenvoudigweg niet aanvaardbaar is voor ons."

Maar we weten al dat Abbas op 23 augustus 2017, twee maanden nadat Tillerson getuigde dat de Palestijnse Terreurautoriteit "haar beleid had gewijzigd", verklaarde dat het betalingsbeleid nooit zal veranderen.

Zolang de Palestijnse Arabieren worden gehersenspoeld en ze hun burgers betalen om Israëli's te vermoorden, hoe kunnen de Verenigde Staten dan met een "vredesplan" komen om de Palestijnse Terroristische Autoriteit iets te geven? Waarin verschilt de Palestijnse Autoriteit met ISIS? Zou President Trump aan ISIS land geven in een "Vredesovereenkomst", terwijl ze de keel van mensen doorsnijden en de moordenaars betalen?

In feite zal elke zweem van een trotse 'Vredesovereenkomst' die de Palestijnse Arabieren ook maar iets geeft, in de wereld van ISIS en de islamistische waanzin overkomen als een bevestiging en beloning door Trump voor het Palestijnse genocidale terrorisme.

Een dergelijke Amerikaanse bevestiging en beloning van het islamitische terrorisme zal andere islamitische terroristen er alleen maar toe aanzetten Amerikaanse burgers over de hele wereld te vermoorden.

In plaats van dat de Trump-regering de Palestijnse Arabieren beloont voor hun geïnstitutionaliseerde terreurverspreiding, zou er dus geen sprake van moeten zijn, maar van een volledige afsluiting van elk cent die van Amerika naar de bloeddorstige Palestijnse Palestijnse Arabische Terreurautoriteit wordt gezonden.

Want elk cent die Amerika geeft aan de Palestijnse Autoriteit, is een bevestiging voor islamitische terroristen over de hele wereld, dat Amerika de islamitische terreurmoorden bevestigt en beloont. Daarom is elk "vredesplan" van Trump dat de Palestijnse Autoriteit iets geeft, slecht voor het nationale belang van de Verenigde Staten.

Bron: Any 2-state peace plan rewards Palestinian Arab terror - Israel National News