www.wimjongman.nl

(homepagina)

"Het Tien-Tenen-koninkrijk - De vernietiging nabij."

Door Fay - 3 juni 2018

Het kwam vanochtend naar me toe. We zijn getuige van de ontmanteling van het laatste koninkrijk van het standbeeld van Daniël. Ik verzoek u met mij mee te gaan, want dan zult u zien hoe dicht we daarbij zitten. We staan op de rand van onze verlossing. Ik ben vol ontzag over de Heilige Geest en over de troost die deze mij heeft gebracht. Het zijn een ontmoedigende paar weken geweest sinds Pinksteren kwam en ging. Een zware natte deken daalde neer op mijn opwinding en hoop. Ik weet dat velen van u hetzelfde voelden. Dit nieuwe begrip heeft zoveel van mijn vragen beantwoord over waar we ons op Gods tijdlijn bevinden.

In het Verenigd Koninkrijk maken we een storm mee over de gevangenneming van Tommy Robinson. YouTube zit vol met videoclips en protesten, die steeds luider worden. Als je hier nog niets over gehoord hebt - typ gewoon Free Tommy in een zoekmachine of in YouTube. Deze protesten gebeuren niet alleen in het Verenigd Koninkrijk... ze zijn opgepikt in Australië en Europa. Info Wars heeft het opgepikt en ze draaien mee. Kortom - Tommy Robinson is een activist - vecht tegen de media, en de politie, die de moslimverkrachtingsbendes verdoezelen die zich al jaren richten op jonge Britse kinderen. De reguliere media proberen Tommy te bestempelen als een oplichter, islamofoob, bedrieger, extreem-rechtse misdadiger, enzovoort. Dat lukt niet. Het verergert de situatie alleen maar. Het gaat hier om vrijheid van meningsuiting en goede democratie, en het heeft de verbeelding van de wereld geprikkeld. Wat een klein, hanteerbaar vlekje op de geplande islamitische infiltratie van Europa had moeten zijn, verandert in een tsunami van protest.

Dan is er het debacle in Italië. De EU probeerde Italië te intimideren door de Italiaanse kiezers te vertellen dat ze niet de persoon konden krijgen waarop ze als president hadden gestemd. Waarom? Omdat hij een fervent euroscepticus is en de EU wil verlaten. Man... dit heeft grote terugslag gegeven. De EU heeft zich moeten terugtrekken. Ik vereenvoudig de dingen omdat ik niet teveel van uw tijd wil nemen. De details zijn te vinden op het internet. Maar - let op. Als het Tommy Robinson en het Italiaanse gedoe meer momentum krijgen, zal de EU imploderen. De mensen in Europa zullen geen excuses meer tolereren voor het walgelijke, verachtelijke gedrag van de radicale islam. Dit is het - het feest is bijna voorbij.

Daniël 2:42,43 beschrijft dit laatste koninkrijk. En het past perfect. "Omdat de tenen deels van ijzer en deels van klei waren, zal dit koninkrijk deels sterk en deels broos zijn. En net zoals je het ijzer vermengd met gebakken klei zag, zullen de mensen een mengsel zijn en niet verenigd worden, niet meer dan ijzer vermengt met klei".

Dat past. Het Judeo-christelijke Europa mengt zich NIET goed met de islam. Hun cultuur is niet alleen vreemd aan ons, maar het revolteert met ons. Het bedreigt ons. Hierdoor raken onze hulpbronnen uitgeput. Het tast onze vrijheden aan. We leven in de tijd van dit vreselijke, laatste koninkrijk. Daar waar onze Joods-christelijke waarden en grondbeginselen duidelijk onder vuur liggen. Islam is anti-christelijk. Zij hebben Jezus vervangen door hun Mahdi. Zij verdringen onze wetten en veroorzaken enorm veel leed. Bovenal is dit laatste koninkrijk, die verachtelijke EU, actief betrokken bij de haat tegen Israël. Ze zijn ook anti-christelijk. Alle koninkrijken van Daniëls standbeeld waren en zijn anti-christelijk. Maar... dit is het koninkrijk van de Europese Unie. Een koninkrijk dat de antichristelijke islam heeft laten infiltreren en de machtsovername heeft laten beginnen. En voor hen die vasthouden aan de vertaling van Daniël 2:43 - "zij zullen zich vermengen door het zaad der mensen" - dan geloof ik dat dit ook geldig is. Niet dat vreemdelingen uit de ruimte hun zaad vermengen met het menselijk zaad. Eerder dat Satans zaad zal proberen om zichzelf te mengen met het zaad van de vrouw. Joods-christelijke mensen worden onder dwang geïnfiltreerd en gedwongen om te leven met de islam, en tegemoet te komen aan de islam. Genesis 3:15: "En Ik zal vijandschap zetten tussen u en de vrouw en tussen haar zaad en uw zaad". Ik lees "de vrouw" als Israël... zoals in onze Joods-christelijke geloofsovertuigingen. In Israël zijn onze Joods-christelijke overtuigingen geboren. Israël is "de vrouw". De Europese Unie heeft zich aangesloten bij het satanische plan om Israël te vernietigen. Wie is het leger van Satan... het zaad van Satan? Islam!!

Nu, realiseer ik me precies wat Daniel ons vertelt. Ik was erg blij toen ik dit begreep. Als ik de Schrift citeer, ligt alle nadruk op mij en is alle nadruk van mij. Ik heb erkend dat de EU het laatste koninkrijk is dat zich richt tegen de vrouw, Israël. De EU is het laatste koninkrijk dat ons heeft overspoeld met de meest antichristelijke godsdienst, de islam. Een koninkrijk dat daardoor verdeeld en verzwakt is. We leven in de laatste dagen van dat koninkrijk. Controleer het eens:

Daniël 2:44 "In de dagen van die koningen zal de God van de hemel echter een Koninkrijk doen opkomen dat voor eeuwig niet te gronde zal gaan en waarvan de heerschappij niet op een ander volk zal overgaan. Het zal al die andere koninkrijken verbrijzelen en tenietdoen, maar zelf zal het voor eeuwig standhouden."

We leven in de tijd van die koningen. Het is nu glashelder. We staan aan op de drempel van onze verlossing. Israël heeft haar laatste zeventig jaar achter de rug. Ik ben ervan overtuigd dat dit het jaar is. Tussen de EQ's, Hawaï, Israël, Europa en alle samenkomende tekenen, zijn we dom als we ontmoedigd raken.

Biddend voor de vrede van Jeruzalem.

Maranatha, geliefde HEER Jezus.

Bron: The Ten Toes Kingdom - Near Destruction