www.wimjongman.nl

(homepagina)

George Soros verklaarde een oorlog tegen President Trump en zijn aanhangers

Door Dave Hodges - 29 januari 2018

( )

George Soros, de Godfather van Links, is begonnen met het uitstrooien van het zaad van rassen genocide naar White America. Hij promoot het racistisch geweld in Amerika op ongekende schaal. Hij is ook de drijvende kracht achter de opruiing die CALEXIT is. Soros bijt zelfs de handen die hem voeden.

George Soros heeft zich belachelijk gemaakt op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland. Hij toonde een houding die suggereerde dat hij in ernstige cognitieve achteruitgang verkeert. Duidelijk is dat deze voormalige nazi-medewerker zijn mentale scherpzinnigheid verliest. Er is echter één ding waar de wereld zeker van kan zijn: George Soros wil zowel het Amerikaanse volk, als de huidige president, in het bijzonder schade berokkenen.

Soros' mislukte voorspelling

Voordat we ingaan op Soros' laatste samenzwering gericht tegen het Amerikaanse volk, is het belangrijk op te merken dat de voorspelling van Soros over president Trump, die hij een jaar geleden gedaan heeft, verschrikkelijk verkeerd is gebleken.

Een jaar geleden deed George Soros een reeks rampzalige voorspellingen, dat president Tromp verantwoordelijk zou zijn voor het ineenstorten van de Amerikaanse economie. Deze schrijnende voorspelling is onjuist gebleken omdat meer dan 3 miljoen Amerikanen bonussen hebben ontvangen als gevolg van het belastingplan van de president. Dit is misschien de eerste keer sinds de economie gestaag naar beneden sijpelde richting het Amerikaanse volk, en het gebeurde onder het beheer van Trump.

Soros daagt de regering Trump uit

George Soros ging met zijn wraak achter president Trump aan op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland. Daar stelde Soros: "Ik beschouw de Trump regering als een gevaar voor de wereld," aldus Bloomberg News. Soros zei verder: "Maar ik beschouw het als een puur tijdelijk fenomeen, dat in 2020 zal verdwijnen, of nog eerder.

Soros' daarop volgende commentaren zijn sterk suggestief. Hij zou van plan zijn een Amerikaanse lente te veroorzaken waarin hij en zijn organisaties een enorme binnenlandse opschudding veroorzaken, en we zien het begin er al van.

Wie heeft er nog een Russisch inmenging nodig als we de Soros inmenging al hebben om een verkiezing te stelen?

Het lijkt erop dat de aanvallen van Soros op het Amerikaanse volk en op President Trump de motiverende kracht zullen zijn voor de tussentijdse verkiezingen van dit jaar. Tot op heden zijn alle verschrikkelijke voorspellingen van Soros over president Tromp geheel onjuist gebleken. Dit heeft ertoe geleid dat Soros nu naast zichzelf staat. Soros voorspelt een aardverschuiving ten gunste van de democraten in de tussentijdse verkiezingen van 2018. Soros gelooft dat zo'n actie het wereldwijde gevaar van de Trump-regering zal doen afnemen. Soros heeft de totale oorlog tegen het Amerikaanse populisme uitgeroepen. Hij verklaarde dat zijn Open Society Foundation geld uit de derde wereld wegtrekt en deze middelen aanwendt om in november dit jaar een democratische overwinning te behalen. Dit is zeker geen loze dreiging, omdat we niet ver in de tijd hoeven terug te keren om ons de door Soros geïnspireerde Arabische lente te herinneren, waarvan Soros de bronnen financierde, in combinatie met de inspanningen die het Clinton State Department deed, samen met de CIA, die regering na regering omvergeworpen heeft in het Midden-Oosten.

Als je kijkt naar het geheel van de opmerkingen door Soros, is het heel duidelijk dat hij nu op dezelfde manier een lenteplot naar Amerika tracht te brengen om een einde te maken aan het aanhoudende Amerikaanse populisme, dat nog versterkt is door de verkiezing van Donald Trump.

Soros schakelt zelfs zijn NWO-bondgenoten in bij Google, Facebook en Twitter

De felheid van George Soros tegenover president Trump en het Amerikaanse volk kan niet worden overschat. In de slotopmerkingen van Soros in Davos begon hij zijn internetreusvrienden aan te vallen op Google en Facebook. Hij wil nog meer censuur dan er nu al bestaat in de social-mediareuzen. Dit was een merkwaardige zet, omdat de meesten zich ervan bewust zijn dat Soros een investeerder is in beide organisaties. Maar dat weerhield Soros er niet van om beide organisaties te profileren als een "bedreiging voor de samenleving".

Ze geven bewust vorm aan een verslaving aan de diensten die ze leveren. Dit kan zeer schadelijk zijn, vooral voor pubers. Er is een overeenkomst tussen internetplatforms en gokbedrijven. Casino's hebben technieken ontwikkeld om gokkers tot het punt te drijven waar ze al hun geld vergokken, zelfs geld dat ze niet hebben. In het digitale tijdperk is er iets bezig dat heel schadelijk en misschien onomkeerbaar is in de menselijke aandacht. Niet alleen afleiding of verslaving: de social-mediabedrijven stimuleren mensen om hun autonomie op te geven."

Soros beweerde feitelijk ook nog dat president Trump probeert Amerika te veranderen in een "maffiastaat". En deze uitspraak komt van een man die geld van andere Joden aan de nazi's heeft gegeven nadat hij regering na regering omver had geworpen.

Conclusie

Uit wat u hier hebt gelezen - en gezien de aard van moveon.org en BLM als geheel - kan er dan nog twijfel over bestaan dat Soros plannen heeft om Amerika deze lente en zomer te destabliseren? Mijn advies aan onze President is om Soros te arresteren en hem onder de vijandelijke strijdbepalingen van de NDAA te houden, voordat hij nog meer schade aan de Verenigde Staten kan toebrengen.

Bron: George Soros Declares War On President Trump and His Supporters – Dave Hodges – The Common Sense Show