www.wimjongman.nl

(homepagina)

De sluiting van het Nationale Zonne Observatorium: Wat weten we tot nu toe

Door Gary - 14 september

Verschillende mensen hebben me gemaild en bericht over de kennelijke sluiting van het National Solar Observatory in Sunspot, New Mexico. Daarom dacht ik dat dit een goede gelegenheid zou zijn om de situatie aan te pakken. Dit soort verhalen komen van tijd tot tijd naar buiten en meestal negeer ik het duidelijk omdat het ongefundeerde geruchten blijken te zijn.

Maar deze is het niet. Hoewel het echt gebeurt, zouden we er goed aan doen om geen conclusies te trekken zonder meer te weten. Het publiek verkeert hierover in het duister.

Hier is wat we weten:

Afgelopen donderdag 6 september werd het Nationaal Zonne-observatorium in Sunspot in New Mexico geëvacueerd en gesloten, met als enige reden "veiligheidsproblemen".

De Association of Universities for Research in Astronomy (AURA) beweert de evacuatie geboden te hebben.

Het lokale sheriff-kantoor in Otero County (waar Sunspot is gevestigd) beweert dat de FBI betrokken was bij de plotselinge sluiting. Sheriff Benny House werd geciteerd in het lokale nieuws. Hij zei: "De FBI weigert om ons te vertellen wat er gaande is."

De ingang van het observatorium is momenteel afgezet met misdaadscèneband en Sheriff House heeft verder gezegd: "Er was een Blackhawk-helikopter, en een groep mensen rond antennes, en werkploegen op torens, maar niemand wilde ons iets vertellen."

Meerdere rapporten suggereerden dat het lokale postkantoor ook geëvacueerd werd. Er gaan geruchten dat andere zonnewaarnemingsposten en/of webcams zijn stilgelegd, waaronder:

- AXIS 232D Network Dome Camera in Sydney Australië

- Webcams in het SOAR-observatorium

- De zuidelijke astrofysische onderzoekstelescoop in Chili

- BRT Tenerife Telescoop Webcam gevestigd in Spanje

- Webcam gelegen in Mauna Kea observatorium aan de Universiteit van Hawaï

- Hilo Webcam van het Canada-Frankrijk-Hawaii Telescoop observatorium in Hawaï

- Webcam bij JAT Observatorium in Fairless Hills, Pennsylvania

Ik heb het gerucht dat die andere observatoria en webcams gesloten zouden zijn, nog niet kunnen staven, maar alle andere punten hierboven zijn bevestigd door talrijke berichten in de media.

Enkele van de minder samenzweerderige verklaringen vermelden dat er een mogelijkheid is dat Chinese of Russische hackers de antennes van het observatorium gebruikten om de nabijgelegen White Sands Missile Range te bespioneren, of dat overheidsfunctionarissen het fotograferen van topgeheime vliegtuigen of rakettesten wilden voorkomen.

Maar, nogmaals, het publiek verkeert nog steeds in de duisternis. Op dit punt is het alleen maar speculatie.

()

We weten dat er de afgelopen 2-3 weken een ongewoon groot aantal objecten in de buurt van de aarde zijn geweest en dat het Openbaring 12 "Teken van de Draak" over ongeveer drie weken kan plaatsvinden. Kan dit daarmee in verband worden gebracht?

Er wordt ook gespeculeerd dat de zon ongewoon krachtige zonnevlammen naar de aarde heeft gelanceerd, en er is, om wat voor reden dan ook, een poging gedaan om dit te verdoezelen. Er waren in feite een paar dagen geleden nieuwsberichten over een groot 'coronaal' gat met uitzicht op de aarde, en op 11 september vond een G2 geomagnetische storm plaats, slechts een paar dagen geleden.

Gezien vanuit de profetische kant van de dingen hebben velen van ons zich afgevraagd wat de Kerk in direct gevaar zou kunnen brengen in verband met onze wonderbaarlijke bevrijding naar de hemel (Openb.12:5). Zou er een bedreiging voor de aarde kunnen zijn?

Als u meer informatie hebt, kunt u die hieronder delen of ons e-mailen op tips@unsealed.org.

MARANATHA ~ MARANATHA ~

Bron: National Solar Observatory Cover-Up: What We Know So Far - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates