www.wimjongman.nl

(homepagina)

Meneer de President, waarom bent u bang voor George Soros?

Door Dave Hodges - 16 augustus 2018

Ik zal de deugden van het eerste amendement niet behandelen, want ze liggen voor de hand. Er is echter een onmiskenbare zuivering gaande op het historische precedent, en onmiskenbaar met betrekking tot de manier waarop dit gaat eindigen.

In het centrum van alle Amerikaanse problemen zit een man, George Soros, die dit land ongestraft blijft vernietigen.

In 2016 schokte Amerika de wereld door te kiezen voor Donald Trump. De linkse partijen zijn vastbesloten om dit nooit meer te laten gebeuren. De opmars naar het globalisme heeft nu tijdelijk een bocht naar rechts gemaakt. De Amerikaanse werknemer heeft geprofiteerd van het wegvallen van verschillende vrijhandelsovereenkomsten. Onze productie begint terug te keren naar onze kusten. De werkloosheidscijfers zijn dramatisch laag. Dat is echter niet wat de globalisten willen. Ze marcheren naar een Nieuwe Wereld Orde, gekenmerkt door het verlies van burgerlijke vrijheden en de vernietiging van het kapitalisme. Dit zal eindigen met meegaande schapen die in stapel- en verpakkingssteden leven na een genocidale zuivering zoals werd voorspeld door Bill Ayers, en de fakkel wordt gedragen door George Soros.

De meeste Amerikanen geloven ten onrechte dat Alex Jones het enige slachtoffer is van de huidige zuivering en dat er alleen maar sociale media bij betrokken zou zijn. Alle onafhankelijke media worden beïnvloed door deze zuivering. Heel Amerika heeft het eerste amendement verloren.

Onlangs vertelde een lid van een van de prominente 'alfabetsoepbureaus' mij dat als de globalisten van mening zijn dat Trump "akkoord moet gaan", het internet plat zal gaan en weer worden opgewekt naar het beeld van Google. En wie achter die zuivering zit, is uiteindelijk George Soros die alle sociale media heeft gecoördineerd in de grootste zuivering van de waarheid in de geschiedenis van dit land.

De zuivering die de Onafhankelijke Media overspoelt, is alomtegenwoordig en heeft zelfs The Common Sense Show ingepakt. Bovendien heeft de strijd om de waarheid te onderdrukken zich uitgebreid van de sociale media tot aan de betalingsplatforms, zoals blijkt uit de Robert Spencer-zaak. George Soros staat centraal in elk stukje van deze samenzwering.

Krijgt Spencer op de knieën

Robert Spencer is een productieve auteur. Hij schreef 18 bestsellingboeken, terwijl hij bekend staat om het feit dat hij meer dan 33.000 dodelijke terroristische aanslagen en de islamitische geschriften als motivatie aanhaalde. Noch Spencer, noch ikzelf, geloven dat alle moslims terroristen zijn. Integendeel, veel mensen in het islamitische geloof leveren elke dag uitstekende bijdragen aan ons land. Het is echter een fatale vergissing om onze collectieve kop in het zand te steken, in naam van politieke correctheid, en te doen alsof er geen radicaal element in de islam is, dat dodelijke bedoelingen heeft voor alle Amerikanen. In het licht van deze feiten, is Spencer niet anti-moslim, hij is anti-terroristisch. Toch zijn zijn gedocumenteerde meningen aangevallen en Spencer is het slachtoffer van extreme censuur van linkse krachten en zijn gedocumenteerde meningen, gebaseerd op feiten, en ze hebben geleid tot het verlies van zijn levensonderhoud. Nogmaals, de kern van deze massale samenzwering is George Soros, die financiële instellingen heeft gecoördineerd om samen te spannen met sociale media om de conservatieven aan te vallen.

Spencer is verboden Patreon te gebruiken. Volgens de WND heeft Patreon Mastercard de schuld gegeven van de actie tegen Spencer. Op zijn website zei Spencer dat nadat hij door Patreon was gedropt zonder enige waarschuwing of rechtvaardiging, hij werd gedropt omdat Mastercard het eiste. Degenen onder u die toegang tot deze website via onze Android App hebben, zijn daartoe niet langer in staat omdat Google hetzelfde deed met The Common Sense Show als wat er met Spencer gebeurde. De CSS is om niet-gespecificeerde redenen uit de Google Play Store verwijderd. Google weigert aan te geven welke schendingen het CSS mogelijk heeft begaan. Dit soort tirannie door middel van het eerste amendement is nu aan de orde van de dag.

Spencer is in het verslag van het Southern Poverty Law Center (SPLC) geciteerd als de bron van het probleem. De kern hiervan wordt gevormd door George Soros, die de leiding heeft over de SLPC. Soros heeft andere fracties die het eerste amendement ondermijnen. Sterker nog, enkele dagen voordat de censuur-collusieacties van sociale media Alex Jones op zwart zetten, investeerde Soros zwaar in sociale media. Waar een bedreiging is voor het conservatieve Amerika, zal George Soros in de buurt zijn.

In een recente tweet verklaarde Spencer: "Ik ben weggevaagd van Patreon, zonder uitleg, waarschuwing of kennisgeving - ongetwijfeld als onderdeel van de voortdurende inspanningen van de linkerzijde om alle platforms te blokkeren van hen die hun agenda afwijzen. Degenen die mij daarin hebben gesteund, bedankt, en het spijt me dat we de plannen niet hebben kunnen uitvoeren.

Deze actie tegen Spencer gaat verder dan eenvoudige censuur, aangezien het gaat om het weigeren van betaling voor verleende diensten. Soros staat achter de heimelijke verstandhouding om in te grijpen in een zakelijk contract, wat een misdrijf is!

Wanhopige mensen doen wanhopige dingen. Als mensen niets te verliezen hebben, verliezen ze het uiteindelijk. Het is duidelijk dat links probeert een burgeroorlog aan te wakkeren, zodat ze kunnen zegevieren en hun volledige linkse agenda aan de Amerikanen kunnen opleggen, zowel aan de ervan bewusten als aan de onwetenden.

We zijn de 1984-zone van het Ministerie van Waarheid binnengegaan, zoals George Orwell erover schreef. Alleen goedgekeurde standpunten kunnen worden uitgezonden. Wat zegt de geschiedenis over wat volgt op een dergelijke censuur van de waarheid?

Zelfs de Moslim hervormers worden vervolgd

Maajid Nawaz werd onlangs bekroond met een $ 3,375 miljoen regeling van de SPLC nadat hij de linkse organisatie voor laster had gedagvaard. Nawaz, een moslim, is een hervormer die probeert de islam te ontdoen van terrorisme als een "haatcampagne". Als de organisaties van Soros echt geïnteresseerd waren in het beschermen van moslims, zouden ze dan niet mensen als Nawaz verdedigen? Maar dat is niet de bedoeling van Soros en zijn organisaties. Ze zijn bezig met het verspreiden van haat en wantrouwen terwijl ze proberen de Republiek uit elkaar te halen. Dit is een klassieke verdeel- en overwinningsstrategie. En als verantwoordelijke moslims zich uitspreken tegen moslimextremisme, worden ze gecensureerd en belasterd zoals elke conservatief.

Oplossingen

Mensen schrijven me en smeken me om mogelijke oplossingen. Dat heb ik en dat zal ik doen. Echter, voor een groot deel is dit een dwaas woordenspel worden. Oplossingen volgen alleen in de bewustwording van het probleem en een groot deel van Amerika slaapt nog achter het stuur. Er is echter één oplossing die om interventie smeekt en dat is de blijvende vrijheid van George Soros. Zolang hij vrij rondloopt in ons land, is niemand veilig. Op deze website heb ik verschillende Soros-overtredingen tegen het Amerikaanse volk behandeld.

Deze overtredingen zijn slechts het topje van de spreekwoordelijke ijsberg.

Ik wil heel duidelijk zijn. Het is tijd dat Donald Trump zijn mandaat vervult om Amerika weer groot te maken, door het verwijderen van deze doorn uit het leven van elke Amerikaan. George Soros maakt zich schuldig aan landverraad, opruiing, bankfraude, verkiezingsfraude, inmenging in zakelijke contracten en transacties, afpersing en het aanzetten tot geweld.

Mijnheer de President, waarom is Soros nog steeds een vrij man? Hij moet een proces ondergaan. Mijnheer de President, als u bent wie u zegt dat u bent, zouden de dagen van George Soros geteld moeten zijn en aan het eind van het jaar zou hij in een federale gevangenis moeten zitten. Niets minder is acceptabel.

Bron: Mr. President, Why Are You Afraid of George Soros? - Dave Hodges - The Common Sense Show