www.wimjongman.nl

(homepagina)

The Hal Lindsey Report

18 mei 2018

Verleden week maandag heeft de Verenigde Staten zijn nieuwe ambassade in Jeruzalem officieel ingewijd. Het was historisch.

Op minder dan 80 kilometer afstand organiseerde Hamas dodelijke "protestrellen" aan de grens van Israël met Gaza. Veel van de reguliere media richtten hun berichtgeving over deze gedenkwaardige gebeurtenis op het feit dat meer dan 50 Palestijnen stierven tijdens gewelddadige confrontaties met soldaten van de Israëlische Defensiemacht aan de grens.

Wat zij nalaten u te vertellen (en wat Hamas later toegaf), is dat de meeste van die gedoden Hamas-soldaten of agenten waren. En in tegenstelling tot wat veel onwetende beroemdheden aan het tweeten waren, was dat veel Palestijnen inderdaad gewapend waren met allerlei dodelijke wapens.

Het waren interessante drie dagen. Zondag was "Jeruzalem Day", dat is wanneer de Israëliërs de vereniging van Jeruzalem vieren. Maandag was de 70e verjaardag van de oprichting van de moderne staat Israël (op onze Gregoriaanse kalender) en de dag dat de VS zijn ambassade opende. Dinsdag was "al-Nakba" of de dag dat de Palestijnen rouwen over de grote "Katastrofe" of de geboorte van de staat Israël.

Toen ik toekeek hoe deze gebeurtenissen zich ontvouwden, verbaasde ik mij erover hoe diep bepaalde aannames in het denken van de wereld zijn geworden. Natuurlijk accepteren de meeste mensen routinematig wat de reguliere media zeggen als feit. Dat is gevaarlijk, want zo veel van wat de media zeggen is ofwel onjuist, of overduidelijk onwaar.

De meeste mensen weten niet - of zullen niet aanvaarden - dat veel van de heersende media eenvoudig dienen als propagandamachine voor hen die "globalistische" ambities hebben met uiteindelijk een éénwereldoverheid. Zoals de oude bijbelse profeten voorspelden.

Een van de grootste onwaarheden aller tijden gedurende die drie dagen was voortdurend te zien.

Ik noem het "De Moderne Leugen".

Hitlers filosofie was dat als je een leugen vertelde die maar groot genoeg was (een leugen die rationele mensen dwaas genoeg niet zouden kunnen bedenken), en je het vaak genoeg herhaalt, de mensen het zouden beginnen te geloven als waarheid.

We zien vandaag precies die strategie aan het werk in de wereld. In feite is het conflict dat de wereld lijkt bezig te houden, gebaseerd op een enorme leugen. De reguliere media, links, de Verenigde Naties en veel regeringen van de wereld zijn ten prooi gevallen aan de leugen of bestendigen deze actief.

Hoe dan ook, het conflict dat hierdoor ontstaat, is even dodelijk. Nog onheilspellender is 'De Moderne Leugen', die geworteld is, en wordt geanimeerd, door de 'De eeuwige haat'.

Wat is de monsterlijke leugen die velen in de wereld hebben ingeslikt als een vislijn met haak en al? Eenvoudig gezegd: De moderne staat Israël ontstond toen de Joden de Palestijnse steden en land en huizen stalen.

Deze beweringen zijn overduidelijk onjuist.

In het programma van deze week presenteer ik een reeks krachtige feiten, die bewijzen dat het hele vredesproces in het Midden-Oosten gebaseerd is op een gigantische mythe. Een mythe die bedoeld is om de wereld te bedriegen en Israël te vernietigen.

Een mythe die uiteindelijk zal leiden tot de vernietiging van de naties van de wereld, omdat God zelf zijn volk zal verdedigen.

Gods zegen,
Hal Lindsey

Bron: Hal Lindsey