www.wimjongman.nl

(homepagina)

The Hal Lindsey Report

15 juni 2018

President Donald Trump heeft op 12 juni geschiedenis geschreven toen hij Kim Jong-un, de Noord-Koreaanse dictator, persoonlijk ontmoette. Zij hielden hun top in Singapore.

De president heeft zowel lof als vernietigende kritiek gekregen voor het feit dat hij met Kim samen heeft gezeten. En tot op zekere hoogte hebben beide kampen geldige punten.

Maar ik ben geamuseerd over hoeveel commentatoren de President bekritiseerd hebben om geen concessies te krijgen van Kim en voor het opgeven van zo veel in ruil ervoor. Ik weet niet zeker of ze dubbelzinnig zijn of gewoon dom.

Op dit moment heeft niemand iets toegegeven of ontvangen. Alles wat een van beide mannen heeft aangeboden waren intenties. En intenties kunnen van de ene op de andere dag veranderen.

Dat waren niet eens echte onderhandelingen. Het enige wat deze top heeft opgeleverd, was een startpunt.

De twee leiders zijn het eens geworden over vier doelen die ze willen bereiken. Nu gaan de onderhandelingen pas beginnen. En het is te vroeg om voor beide partijen een overwinning of nederlaag uit te spreken.

Dat maakt natuurlijk niet uit voor de reguliere media. Zij zullen elke gelegenheid aangrijpen om de President belachelijk te maken en elke blijk om hem te prijzen negeren.

Maar wat is er nieuw?

Een van de gebeurtenissen die de reguliere media echter ook hebben genegeerd - en die vindt jaarlijks plaats - was de recente bijeenkomst van de Bilderberggroep in Turijn in Italië.

In het verleden stemde de pers er stilzwijgend mee in om de geheime bijeenkomsten niet te bespreken, zodat het publiek niet gealarmeerd zou raken over wat de wereldleiders in de regering en het bedrijfsleven bespraken. Maar zelfs de oprichters en integrale leiders hebben publiekelijk toegegeven dat ze geïnteresseerd zijn in een wereldregering. Voor ons eigen welzijn natuurlijk. Om de planeet en de mensheid redden.

Dit jaar stonden kunstmatige intelligentie, robotica, genetica en de onvermijdelijke samensmelting van menselijk lichaam en machines op de agenda. Met andere woorden, de ongeveer 150 wereldleiders hebben zich gericht op technologieën die een cruciale rol zullen spelen in de toekomstige wereldregering van Antichrist.

Een van de meest prominente voorstanders van Bilderberg, wijlen David Rockefeller, heeft daar ooit eens gezegd: "De supernationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereldbankiers verdient zeker de voorkeur boven de nationale zelfbeschikking die in de afgelopen eeuwen werd beoefend.

"Onder "zelfbeschikking" wordt verstaan "zelf bepalen". Angst voor 'zelfbeschikking', wat we democratie noemen, is een standaard angst onder wereldwijde elites.

Een "supernationale soevereiniteit" is fascinerend in het licht van Bijbelse profetie. Het betekent niet het elimineren van de huidige naties. Ze zouden blijven bestaan. Maar er zou een andere overheidsinstantie boven die naties moeten zijn.

Dat is precies wat de Bijbel beschrijft dat gebeurt tijdens die verdrukkingstijd.

Maar de afgelopen twee jaar hebben nieuwe en extreme nationalistische bewegingen in veel landen de plannen van de globalisten bedreigd. Zoals ik al eerder heb opgemerkt, zijn zowel de "globalisten" als de "nationalisten" zeker tekenen van de eindtijd.

Maar volgens de Bijbel zullen de globalisten uiteindelijk winnen. Maar slechts tijdelijk. Niet lang nadat Antichrist zijn positie als wereldleider zal verstevigen, zullen de barsten beginnen te ontstaan.

De mondiale regering zal eindigen met een wereldoorlog van ongekende gruwelijkheid. Meestal noemen we die oorlog gewoon Armageddon.

Er is op dit moment ook een oorlog gaande in het Verenigd Koninkrijk. In feite is het een gevecht om te overleven. De overleving van Groot-Brittannië.

Zoals de moslimimmigrantenbevolking van het Verenigd Koninkrijk omhooggeschoten is, zo zijn er ook bepaalde onaangename realiteiten die steevast gepaard gaan met de infiltratie door de islam.

Een van die alarmerende ontwikkelingen is de introductie en dramatische toename van "kinderronselaar-bendes". Ik heb dit moslim fenomeen in ons programma eerder behandeld.

Verscheidene steden in Groot-Brittannië hebben bendes van moslims ontdekt en vervolgd die relaties onderhouden met jonge kinderen en hen vervolgens verleiden tot kinder- en sekshandel. Alleen al in die ene stad werden meer dan 1400 jonge meisjes weggelokt of gekidnapt en als slaven vastgehouden, en vervolgens als seksobjecten aan andere mannen verkocht.

Duizenden Britse kinderen zijn ontvoerd of in slavernij geleid. Erger nog, de Britse regering heeft omwille van de politieke correctheid er een sinistere doofpot van gemaakt. De Britse krant The Mirror noemde het een "Samenzwering tot zwijgen".

Maar één rechtse activist heeft niet gezwegen. Omdat hij het onderwerp is van voortdurende doodsbedreigingen en fatwa's uit de moslimgemeenschap, gaat hij te werk onder het pseudoniem van Tommy Robinson.

Tommy schreef boeken, trad op bij televisie, organiseerde demonstraties en marsen en produceerde nieuwsberichten en documentaires voor internationale organisaties. Zijn voortdurende oproep is om Groot-Brittannië wakker te laten worden en zich te realiseren dat ze van binnenuit worden veroverd door de groeiende moslimimmigrantenbevolking.

In zijn woorden vecht hij tegen de "islamisering" van Groot-Brittannië en Europa.

Eind mei werd Tommy gearresteerd op het openbare trottoir buiten het gerechtsgebouw in Leeds. Hij live-streamde op zijn mobiele telefoon de komst van verschillende verdachten in het "kinderronselaarbende"-proces, dat daar aan de gang was.

Hij was niet in de rechtszaal. Hij confronteerde de verdachten niet. Hij deed slechts een live-streaming van hun aankomsten.

Maar de Britse autoriteiten en hun "samenzwering tot zwijgen" waren blijkbaar van mening dat het de Britse burgers zou kunnen aanzetten tot actie.

Dus arresteerden ze Tommy. Maar ze deden meer. In een tijdsbestek van zes uur werd Tommy gearresteerd, én berecht zonder dat er sprake was van een behoorlijke procesgang of een vertegenwoordiging, én veroordeeld tot dertien maanden gevangenisstraf.

Verder vaardigde de rechter toen een bevel uit om welke nieuwsorganisatie dan ook in Groot-Brittannië te verbieden over de zaak te rapporteren.

Tommy werd in voorlopige hechtenis genomen onder minimale veiligheid-faciliteit. Een paar dagen geleden werd hij overgebracht naar een veel hardere faciliteit waar hij bij de algemene gedetineerden werd gehuisvest. Het probleem is dat die gedetineerden overwegend islamitisch zijn. Verder is de reputatie van de gevangenis dat de moslimgevangenen zo gewelddadig zijn dat ze in feite de gevangenis leiden.

Volgens berichten wordt Tommy ieder uur agressief benaderd en bedreigd door de moslimgevangenen. Een Britse imam heeft zelfs een fatwa afgegeven voor Tommy's dood.

In 2013 meldde The New York Times: "Groot-Brittannië heeft een lange traditie van een vrije nieuwsgarende pers. Vervolgens voegde men er onheilspellend aan toe: "In tegenstelling tot de Verenigde Staten heeft Groot-Brittannië geen grondwettelijke garantie voor persvrijheid."

Een "lange traditie" kan gemakkelijk worden gewist door een kort "gerechtelijk vonnis". En dat heeft het ook gedaan.

Tommy Robinson heeft Groot-Brittannië voortdurend gewaarschuwd voor "nepvluchtelingen die niet van plan zijn te integreren en te assimileren". In het huidige Verenigd Koninkrijk is dat meer dan controversieel. Het is godslastering tegen de nieuwe god van de politieke correctheid.

Of je nu akkoord gaat met de methoden of geschiedenis van Tommy Robinson - bid voor hem dat hij deze kwaadaardige en gerichte vervolging zal overleven. Helaas is hij een stem die roept in de woestijn, waar heel Europa en zelfs de Verenigde Staten naar zou moeten luisteren.

De laatste dagen is de wereld geschokt door de zelfmoorden van de ontwerper Kate Spade en de beroemde chefkok Anthony Bourdain.

Ingeklemd tussen de twee tragische gebeurtenissen, brachten de Centers for Disease Control (CDC) enkele verrassende nieuwe statistieken uit: Tussen 1999 en 2016 is het aantal zelfmoorden in Amerika met bijna 30 procent gestegen. Het is nu de tiende doodsoorzaak in de VS. Er is elke 12 minuten een zelfmoord in ons land. In 2016 kwamen meer dan 45.000 Amerikanen zo om het leven.

Mensen zijn op zoek naar ontsnapping - in een fles, in een spuit, of in de dood. Maar waaraan proberen ze te ontsnappen? Wanhoop. Hopeloosheid. Betekenisloosheid.

Er is niet alleen een zelfmoord-epidemie, er is ook een wanhoopsepidemie in Amerika.

In het programma van deze week zal ik u deelgenoot maken van enkele van mijn gedachten over de reden waarom dit gebeurt, en de enige hoop die mensen in wanhoop werkelijk hebben.

Gods zegen,
Hal Lindsey

Bron: Hal Lindsey