www.wimjongman.nl

(homepagina)

Jordaanse oppositie coalitie

Vrije vertaling van de bovenstaande video.

Op 1 oktober 2018 spreekt een Palestijn van de Sabiha-stam, de grootste in Beit Hanina, over de koning van Jordanië en zijn misdaden in de tijd dat hij over de Westbank regeerde: God houdt van het Palestijnse volk omdat Hij hen heeft bevrijdt van de Jordaanse koning en nu daarvoor de Joden gebruikt.

Je wilt heel Palestina? Ik bezweer je, je moet God danken dat de Joden ons regeren, als Jordanië je zou regeren, zou het je in de war brengen, Jordanië zou ondenkbare dingen tegen je doen. Nu heb je hier banen, verbonden met de VS en Israel.

Wat was de stad Beit Hanina nu precies onder Jordanië? Modderhuizen! Terwijl het nieuwe Beit Hanina zo chique is dat bijna niemand het zich kan veroorloven.

Laat me één land zien, dat geregeerd wordt door een Arabier, waar de mensen niet sterven. Maar in Israel heb je een bal!! Banen, geld, ze (Joden) creëerden een economie voor jou... Onder Jordanië was Palestina een beerput. Ja, ik weet dat jullie de Joden uit Palestina willen hebben. Maar zij maakten iets waardevols van Palestina. Onder Koning Hussein was Palestina waardeloos. Jullie vertellen de Joden Palestina te verlaten? Ze zullen het nooit verlaten! Palestina is afgelopen, voor altijd.

Vertel dat het Palestijnse volk; spreek de Arabieren tegen die een deal met Israel willen maken; vertel ze dat ze vrede moeten maken met Israel en zeg nooit dat zij Palestina willen, want Palestina is voorbij. Het is nu Israel. Het is gebeurd, Palestina is voorbij.

Ze namen het met geweld, ze namen het terug met geweld, waar is jouw leger om Palestina terug te nemen van de VS en Israel? Een vogel die vecht tegen een leeuw.

Het Palestijnse volk moet Israel vertellen wat we willen. Dat zijn identiteitskaarten en paspoorten. En dat ze heel Palestina in bezit moeten nemen. Dat het Israel wordt. Met een eerlijke regering, voor Arabieren en Joden, en dat alle Palestijnen een ID-kaart krijgen en een paspoort.

Maar het moeten de Israëliërs zijn die ons regeren, geen Arabieren. Lang leve Amerika. Lang leve Israel. Lang leve Europa. Lang leve Frankrijk... Niemand van hen laat hun volk sterven... Terwijl alle Arabische regeerders hun volk wel laten sterven. Jullie koningen zitten in paleizen en daarom is het. God houdt van ons, het Palestijnse volk, door ons te redden van koning Hussein, en bracht ons onder de Joden.

Je kunt gooien met stukken rots, je kunt een onderhandelingsteam vertellen dat je heel Palestina wilt. Het zijn allemaal leugens.

Je kunt slechts 60-65 jaar leven, maak daarom vrede met hen en laat hen jouw regeren, dan zul je in staat zijn om te reizen van Gaza naar de Al-Aqsa.

Als Jordanië jullie gaat regeren, zullen je kinderen het leger in moeten en terug komen als psychopaten. Je zou moeten opspringen in vreugde, want Israel doet dat niet.

Ik bid tot God dat hij het gezag van koning Hussein herstelt over jullie, dan zul je direct zien wat hij met je doet.

Onder Jordanië was een vrouw, die een huurder was van ons. Haar man werd gearresteerd, zij ging protesteren, met als resultaat dat de de gouverneur haar verkrachte in ons huis. Zijn dat de bestuurders van de koning die je wilt? Heeft Israels president of welke Israeli ook op die manier een vrouw verkracht?

Heb je een vrouw gezien, die protesteerde voor haar echtgenoot, en werd gearresteerd door Israel en dan werd verkracht? Denk aan deze woorden, je zult de waarheid weten... Als jullie Palestina regeren, wat zul je doen? Niets, ze pakken al het geld uit je zak.

Arabische koningen hebben paleizen overal, de zoon van Hussein heeft een paleis, terwijl Netanyahu een klein huis heeft. Kun je daarbij met je verstand? Gebruik je verstand: als Israel je regeert, geeft het paspoorten en staat het je toe om naar buiten te gaan en terug te keren. Wat is beter voor jou en meer eervol? Je zult worden geregeerd in waardigheid, en de VS zal naast je staan, alle Arabische regeerders werken samen met Israel, en die arme Palestijnen weigeren om dat te doen?! Terwijl wij (Palestijnen) de enigen zijn die weigeren dat de Joden ons zullen regeren?

Wanneer zal er een Palestina zijn? Wanneer zul je het terugnemen? Als een ezel een minaret beklimt? (Nooit)

Bron: Palestijnen: Joodse regel Ashraf van de heerschappij van de koning van Jordanië - de YouTube