www.wimjongman.nl

(homepagina)

Syrië, chemische wapens en raketaanvallen: NEPNIEUWS-theater op zijn mooist... u bent onderworpen aan een uitgebreide psychologische oorlogsvoering

door Mike Adams - 17 april 2018

( )

Afbeelding: Syrië

Natural News: U weet inmiddels dat president Trump een "precisieaanval" heeft bevolen tegen de Syrische zogenaamde "chemische wapenfabrieken" van Assad. De aanval was een reactie op een volstrekt valse, absurde bewering, dat Assad kinderen vergaste met chemische wapens.

Pas op voor nieuws over een gebeurtenis waarbij naar verluidt kinderen om het leven komen. In bijna elke grote valse-vlag-gebeurtenis - van de VS tot het Midden-Oosten - worden kinderen gebruikt als ondersteuning om "emotioneel terrorisme"-verontwaardiging te genereren als een vorm van sociale manipulatie om een politiek doel te bereiken. Dat betekent overigens niet dat er geen echte kinderen zijn gestorven. Zoals ik al vele malen heb uitgelegd, gaat het bij een "valse vlag"-gebeurtenis om echte sterfgevallen, maar verpakt in een nepverhaal. Er stierven echte kinderen in Syrië, net als bij de bomaanslagen in de stad Oklahoma. Maar de officiële verhalen die ons worden verteld over waaróm die kinderen stierven bevatten complete onzin.

Herinner je je nog dat David Koresh zijn hele familie levend verbrandde?

We hebben dit ontelbare keren in de recente geschiedenis gezien, onder andere als we helemaal terug gaan naar de moorddadige aanval van de federale overheid op de David Koresh compound in Waco, Texas, in 1993. De aanval was niets minder dan een moorddadige oproer, uitgevoerd door malafide regeringsagenten die vrouwen en kinderen in koelen bloede vermoordden, maar het "officiële" verhaal was dat David Koresh zijn eigen gebouwen in brand stak en zijn hele familie vermoordde door ze levend te verbranden. (Serieus, dit is nog steeds wat de media wil dat je dit gelooft.)

Ook de uitleg dat Assad zijn eigen burgerkinderen met chemische wapens vergaste, is absurd. Je zou een complete joker moeten zijn om het te geloven. In een artikel getiteld "Tien dagen voor het einde van de wereld", geschreven op 12 april, schrijft Paul Craig Roberts:

De misdadig krankzinnige regeringen van de VS, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk sturen een vloot raketschepen, onderzeeërs en een vliegdekschip naar Syrië om Syrië aan te vallen ondanks de Russische waarschuwingen. Wat is waarschijnlijk de uitkomst van deze schandalige daad van agressie, die volledig is gebaseerd op een georkestreerde en transparante leugen, een daad van roekeloze agressie, die onverantwoordelijker en gevaarlijker is dan wat dan ook dat gedaan is door het gedemoniseerde nazi-regime in Duitsland?

...we zitten met de gevaarlijke situatie dat sommige elementen in de regeringen van de VS en het Verenigd Koninkrijk in staat waren om twee gebeurtenissen te organiseren - de vermeende Skripal-vergiftiging en de vermeende chemische aanval van Assad - en die gebeurtenissen te gebruiken als hefboom voor ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van Rusland en Syrië als rechtvaardiging voor een illegale militaire aanval op een soeverein land. Dat zo'n schandalige orkestratie mogelijk is, bewijst dat er in de VS en het Verenigd Koninkrijk geen democratie meer is, en dat er geen beperkingen gelden voor de regering.

Wanneer het gehele media-bedrijf achter het "officiële" verhaal staat, dan weet je al dat het nepnieuws is.

Het feit dat de hele media dezelfde pro-oorlog verklaring voorstaat - waaronder Fox News, Sean Hannity en CNN, in eenheid - dan is dit een verder bewijs dat het allemaal een grote leugen is. Iemand vergaste kinderen in Syrië, maar het was niet Assad. Hij is natuurlijk de zondebok. En de pure bullshit die we op dit moment in de media horen, klinkt bijna precies als de "gele cake", de nucleaire brandstof-hoax die voormalig president Bush gebruikte om een invasie van Irak te rechtvaardigen (die echt alles te maken had met het controleren van olievelden en niets te maken had met 9/11 of de "gele cake"-nucleaire brandstof). Denk aan massavernietigingswapens? Het was allemaal een inlichtingen-hoax. Het bewijsmateriaal werd vervaardigd uit ijle lucht, maar plichtsgetrouw gerapporteerd als een "feit" door de volledige media.

Het is heel goed mogelijk dat president Trump geen deel uitmaakt van deze samenzwering en gewoon gevoed wordt met bewuste valse inlichtingen als een manier om hem te manipuleren in deze pro-oorlog acties. Dat is de specialiteit van de inlichtingen-gemeenschap: het manipuleren van "bewijzen" om welke krankzinnige globalistische acties dan ook te rechtvaardigen om ze vervolgens te willen uitvoeren. We weten nog niet of Trump hier in de val zit. Hij kan het doelwit zijn van bedrieglijke pogingen van de inlichtingen-gemeenschap (d.w.z. de Deep State).

Het onnozele publiek gelooft bijna alles wat ze wordt verteld door de media, natuurlijk, aangezien de meeste mensen volledig elk vermogen hebben verloren om kritisch na te denken over een kwestie. Dus het publiek loopt achter de leugen aan, huilend over de dood van kinderen die duidelijk werden opgevoerd voor emotionele manipulatiedoeleinden, in de veronderstelling dat ze "humanitair" zijn in de ondersteuning van escalerende daden in een oorlog die ons allemaal rechtstreeks ons naar de hel van een Derde Wereldoorlog kan leiden.

Deze verhalen worden geschreven om het rationele denken bewust te omzeilen en irrationele, emotionele reacties op te roepen.

Dit is hoe de Deep State-ingenieurs de scripts schrijven van de geschiedenis en de publieke perceptie manipuleert om schandalige daden van agressie en oorlog tegen hun vijandige doelwit te laten ondersteunen.

"Nepnieuwstheater op zijn mooist," zeg ik dan. Want als globalisten een afschuwelijke daad van oorlog en agressie willen verrichten, zullen sommige kinderen eerst moeten sterven, zodat het juiste verhaal aan het publiek kan worden verkocht met het uitdrukkelijke doel de juiste emotionele reactie te genereren.

Denk er altijd aan: Als kinderen gaan sterven, word je gemanipuleerd om iets te ondersteunen dat je rationele geest anders in twijfel zou trekken. Het gebruik van dode kinderen - of het nu in Syrië of op Amerikaanse scholen is - is een opzettelijk element van probleem-reactie-oplossing manipulatie om ervoor te zorgen dat er geen enkel rationeel denken maar kan interfereren met de gewenste "menigte-controle" reactie.

De beste manier om dit alles te begrijpen, is dat het gebruik van dode kinderen de logica en de rede teniet doet, en dat is precies waar het om gaat. Als men rationeel nadenkt over de risico's die verbonden zijn aan de escalatie van een Syrisch conflict met de Russen in de richting van de Derde Wereldoorlog, heeft deze aanval helemaal geen zin. Alleen irrationele, emotioneel gemanipuleerde mensen zouden stom genoeg zijn om zo'n gestoorde daad te ondersteunen.

Ik herhaal de woorden van Paul Craig Roberts:

De misdadig krankzinnige regeringen van de VS, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk sturen een vloot met raketschepen, onderzeeërs en een vliegdekschip naar Syrië om Syrië aan te vallen ondanks Russische waarschuwingen. Wat is de waarschijnlijke uitkomst van deze schandalige daad van agressie die volledig is gebaseerd op een georkestreerde en transparante leugen, een daad van roekeloze agressie die onverantwoordelijker en gevaarlijker is dan wat dan ook dat gedaan is door het gedemoniseerde nazi-regime in Duitsland?

Blijf op de hoogte en bereid je voor. Alles verandert vanaf dit punt. Lees NewsTarget.com voor de dagelijkse berichtgeving over geopolitiek, oorlog en overleven.

Bron: Syria, chemicals weapons and missile strikes: FAKE NEWS theater at its finest… you are being subjected to an elaborate psyop - Dave Hodges - The Common Sense Show