www.wimjongman.nl

(homepagina)

Het Koerdische Afrin valt voor Turkije

Turkse regeringsfunctionaris: "Europa zal van de moslim zijn".

door Uzay Bulut - 19 maart 2018

Turkije islamiseerde Noord-Cyprus door een militaire invasie in 1974. Om het veel machtigere Europese continent te islamiseren heeft Turkije echter de demografie gepromoot in plaats van de militaire jihad.

Gisteren, terwijl veel Europeanen nog steeds aan de schandpaal werden genageld als ze de massamigratie uit landen met een moslimmeerderheid als een bedreiging voor de westerse cultuur beschouwen - en nog steeds worden beschuldigd van "xenofobie", "islamofobie" en "angstzaaierij" - is de stad Afrin, in het Koerdische deel van Syrië, aan Turkije ten prooi gevallen.

Tegelijkertijd heeft een vooraanstaande Turkse regeringsfunctionaris openlijk en met trots verklaard dat de demografie van Europa verandert ten gunste van de moslims.

Onlangs verklaarde het parlementslid Alparslan Kavaklıoğlu, lid van de regerende Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (AKP) en hoofd van de Veiligheids- en Inlichtingencommissie van het parlement:

"Het geluk en de rijkdom van de wereld bewegen zich van het Westen naar het Oosten. Europa maakt een tijd door die niet normaal is. De bevolking neemt af en veroudert. Het heeft een zeer oude bevolking. Dus mensen van buitenaf krijgen daar de banen. Maar Europa heeft een probleem. Alle nieuwkomers zijn moslims. Uit Marokko, Tunesië, Algerije, Afghanistan, Pakistan, Irak, Iran, Syrië en Turkije. Al degenen die afkomstig zijn van deze plaatsen zijn moslim. Het is nu op zo'n niveau dat de populairste naam in Brussel, België Mohammed is. De op één na populairste naam is Melih [Malih] en de op twee na populairste is Ayşe [Aisha].

Volgens Kavaklıoğlu: Als deze trend zich voortzet,

"zal de moslimbevolking in Europa groter zijn dan de christelijke bevolking. Dit heeft de nationalistische, xenofobe en anti-islam retoriek daar versterkt. Vandaar dat marginale, kleine partijen grote aantallen stemmen beginnen te krijgen... Maar er is geen remedie voor. Europa zal moslim zijn. Wij zullen daar effectief zijn, zo Allah wil. Daar ben ik zeker van."

Kavaklıoğlu is niet de eerste Turkse ambtenaar die het belang van de bevolkingsgroei benadrukt. In 2009 heeft President Tayyip Erdogan, die toen premier was, het publiek opgeroepen om ten minste drie kinderen per gezin te krijgen. "Hoe groter ons aantal," zei hij, "hoe sterker we zullen zijn". Sindsdien probeert Erdogan de Turkse staatsburgers aan te moedigen zich te vermenigvuldigen. In 2013 herhaalde hij zijn pleidooi:

"We hebben een jonge en dynamische bevolking nodig... Op dit moment verkeert het Westen in moeilijkheden. Wij willen Turkije echter niet in dezelfde problemen brengen. Ik doe een beroep op mijn land door middel van moeders: neem deze gevoeligheid van ons niet te licht op. We moeten dit wijdverbreid en in golven doen. Daar moeten we voor zorgen. De [waarde] hiervan kan niet worden afgemeten met geld of een andere fysieke rijkdom.

In 2017 riep Erdogan de Turken die in Europa wonen op om nog meer kinderen te krijgen:

"De plaatsen waar je werkt en woont, zijn nu je thuislanden en nieuwe landen. Leg een strakke claim op die plaatsen. Open meer bedrijven en schrijf uw kinderen in op de betere scholen. Woon met uw gezinnen in betere buurten. Rijd rond in de beste auto's. Woon in de mooiste huizen. Maak vijf kinderen - niet slechts drie. Want de toekomst van Europa is voor u."

Erdogan zegt nu hetzelfde tegen de Turken op Cyprus. Tijdens een recente vergadering met de eerste minister en de afgevaardigde eerste minister van de "Turkse Republiek van Noord-Cyprus" (slechts erkend door Turkije), zei Erdogan naar verluidt: "De economische groei loopt parallel aan de bevolkingsgroei. De Grieks-Cyprioten tellen meer dan een miljoen inwoners. Laat je eigen bevolking groeien."

Turkije heeft Noord-Cyprus al grotendeels islamitisch gemaakt door een militaire invasie in 1974 Turks-Cyprus. Het Turkse leger terroriseerde de inheemse Grieks-Cyprioten en die vluchtten naar het zuiden. De Turkse regering importeerde vervolgens duizenden illegale kolonisten uit Turkije naar Noord-Cyprus om de demografische structuur van dit illegaal bezette gebied te veranderen. Om het veel machtigere Europese continent te islamiseren heeft Turkije echter de demografie gepromoot in plaats van de militaire jihad. Deze poging van Ankara om te garanderen dat er wereldwijd meer moslims dan christenen zijn, gaat gepaard met de oprichting van moskeeën - "van Europa tot Afrika, van de Balkan tot Centraal-Azië" - door de Turkse Diyanet (Directoraat-generaal Religieuze Zaken), die door de Turkse regering wordt gefinancierd.

Welke evaluatie gaan de liberale Europeanen geloven als het gaat om ongebreidelde immigratie? Van degenen die de massale toestroom uit moslimlanden beschouwen als een bedreiging voor vrijheid en veiligheid, of de eerlijke planners en de doeners van demografische vervanging en islamisering?

We hoeven daarvoor alleen maar te kijken naar Afrika, Cyprus en de verschrikkelijke staat van dienst op het gebied van mensenrechten in samenlevingen met een moslimmeerderheid.

Uzay Bulut is een Turkse journalist, geboren en getogen in Turkije. Zij is momenteel gevestigd in Washington D.C.

Vertaling door W.J. Jongman en H. Sleijster

© 2018 Gatestone Institute. Alle rechten voorbehouden. De artikelen hier afgedrukt geven niet noodzakelijkerwijs de standpunten weer van de vertalers of van Gatestone Institute.

Bron: Kurdish Afrin Falls to Turkey: Turkish Government Official: "Europe Will be Muslim"