www.wimjongman.nl

(homepagina)

Hillary is gelinkt aan de "Rode Dageraad", grote bankfraude en internationaal terrorisme.

Door Dave Hodges - 6 augustus 2018

Hillary is de Clinton Foundation. De Clinton Foundation heeft niet alleen uranium verkocht aan de Russen, ze hebben even flagrante overtredingen begaan tegen het Amerikaanse volk. De Clinton Foundation is nauw betrokken bij criminele samenzweringen met de HSBC Bank, die niet alleen betrokken is met elementen van terroristen en drugsdealers, maar ook met krachten die van plan zijn de Verenigde Staten binnen te vallen via een "Rode Dageraad" invasiemacht. Na bijna vijf jaar onderzoek vallen de stukken op hun plaats en creëren ze een begrijpelijk scenario van de manier waarop de globalisten van plan zijn ons land over te nemen. De Deep State heeft gefaald en het is tijd om de grote jongens op te roepen.

"Het kan me niet schelen welke marionet op de troon van Engeland wordt geplaatst om het Rijk te regeren waar de zon nooit ondergaat. De man die de Britse geldhoeveelheid controleert, controleert het Britse Rijk en ik controleer de Britse geldhoeveelheid."

Nathan Rothschild

De Rothschilds zijn nauw betrokken met de HSBC bank die nauw betrokken is met de drugwereld, wapenverkoop en kindersekstoerisme. De HSBC is gekoppeld aan een potentiële "Rode Dageraad" invasiekracht van de Verenigde Staten en aan de financiering van troepen van de 5e kolonne die illegaal de Verenigde Staten zijn binnengekomen.

Als het komende conflict uitbreekt, zullen de schijnbare vijanden van de Verenigde Staten aan het licht komen. In feite kunnen we concluderen dat de hele banksector in de wereld achter de geplande val van de Verenigde Staten zit.

Veel CSS-bronnen die dezelfde feiten noemen

Verwijzend naar een naamloze DEA-bron in het artikel van gisteren, detailleerde ik de volgende misdaden die de Midden- en Zuid-Amerikaanse belangen impliceren. Volgens de ambtenaar DEA, leidt de Deepe State, door zijn CIA-verbindingen, de geheime programma's die door onwettige verrichtingen zichzelf financieren (d.w.z. de wapenverkoop, drugverkoop, kindersekstoerisme). In veel opzichten zijn deze programma's een verlengstuk van het framewerk van de oude Iran-Contra affaire. De Iran-Contra affaire werd echter in verband gebracht met de verwoesting van het Sandinistische communistische rijk van Daniel Ortega in Nicaragua. Als de Sandinisten volledig succesvol waren geweest hadden de Russen, allang een bondgenoot aan Nicaragua gehad, hun bommenwerpers in het land kunnen plaatsen en dan zouden al de Zuidwestelijke Verenigde Staten in de jaren tachtig van de vorige eeuw al onder bereik van deze bommenwerpers zijn geweest. In de huidige omgekeerde wereld echter handelt de CIA als agent van de HSBC-bank en helpt Ortega zo direct en indirect. Daarnaast krijgt Ortega fondsen, verkregen via door de CIA ondersteunde bronnen uit drugs, wapens en smokkelwaar, voor terroristische trainingskampen in El Salvador en Honduras. In alle gevallen wordt het geld witgewassen via de HSBC-bank. HSBC, die hieronder wordt genoemd, is herhaaldelijk voor deze activiteiten veroordeeld. Ze betalen echter boetes, niemand gaat naar de gevangenis en ze gaan door met stelen, verhandelen en plannen van de ondergang van de Verenigde Staten. HSBC kan hier alleen mee wegkomen als ze hulp hebben van DOJ-ambtenaren bestaande uit Loretta Lynch, Eric Holder, Jeff Sessions en Rod Rosenstein die aan hun kant staan.

Nu, hoe kan ik er zeker van zijn dat zijn DEA-agent correct is? Het antwoord is eenvoudig, ik heb het bewijs eerder gezien toen de voormalige HSBC Senior VP, John Cruz, een streek uithaalde en HSBC blootstelde aan zowel buitenlandse als binnenlandse betrokkenheid bij malafide terroristen en kartelleden, evenals de landen Peru, Mexico, El Salvador en Nicaragua. Omdat Cruz meedogenloos naar gerechtigheid tegen de bank streefde. De bank ontsloeg Cruz wegens het melden van deze misdaden aan DHS en Loretta Lynch, de toenmalige Amerikaanse Procureur.

Als gevolg van het klokkenluiden van John Cruz, en ondanks het feit dat belangrijke Amerikaanse ambtenaren Cruz aanvankelijk blokkeerden, werden de autoriteiten uiteindelijk gedwongen om te reageren op de bewering van Cruz vahet witwassen van geld voor terroristisch/kartelbelang ging via de HSBC-rekeningen.

Uit het verslag 2012 van de BBC:

HSBC heeft bevestigd dat de Amerikaanse autoriteiten 1,9 miljard dollar (1,2 miljard pond) moeten betalen voor een schikking over het witwassen van geld, het grootste bedrag wat in een dergelijk geval is betaald.

Een onderzoek van de V.S. Senaat zei dat de in VK gevestigde bank een kanaal voor "drugleider- en schurkenstaten" was geweest.

Witwassen van geld is het proces waarbij de opbrengsten van misdrijven worden gemaskeerd, zodat er geen verband kan worden gelegd tussen het geld en het wangedrag.

HSBC gaf toe slechte witwascontroles te hebben gedaan en verontschuldigde zich.

"Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze fouten uit het verleden," zei HSBC groepschef directeur Stuart Gulliver in een verklaring.

"We hebben gezegd dat we diep spijt hebben, en dat doen we opnieuw."

De bank zei dat het $ 290 miljoen aan het verbeteren van zijn systemen had besteed om het witwassen te verhinderen en sommige bonussen terug te nemen die aan hogere stafmedewerkers in het verleden werden betaald.

Deze rechtshandelingen worden de spreekwoordelijke tik op de vingers genoemd.

Laten we teruggaan naar het begin.

Bruce Steinberg en John Cruz waren in het bezit van informatie die zowel James Comey als Hillary Clinton in verscheidene misdadige samenzweringen kon impliceren. Comey zat in het bestuur van HSBC in Londen als de kartel/terroristische organisatie in het witwassen van hun geld via HSBC bank, veel namens Clinton (en we vragen ons af waarom ze niet werd aangeklaagd voor de e-mails). En er was nog een groep die deelnam aan deze escapades en dat was de Clinton Foundation.

Vandaag de dag is deze nog in leven en vertelt het verhaal van Clinton/Comey criminele samenzweringen en een ander lichaam dat niet eens herkenbaar is nadat het in Costa Rica onherkenbaar was verbrand.

Bridgewater, James Comey en Bruce Steinberg

Er is één belangrijke en duidelijke reden waarom John Cruz en zijn familie leven, en Bruce Steinberg en zijn familie allemaal dood zijn. Daarover later in het artikel meer.

Wie is Bruce Steinberg? Of moet ik zeggen, wie was Bruce Steinberg? Bruce Steinberg en zijn hele familie is omgekomen in een vliegtuigongeluk in Costa Rica waarbij tien mensen omkwamen. Steinberg was ook manager bij Bridgewater Associates, een bedrijf dat, zoals Politico rapporteert, drie jaar als manager in dienst van Bridgewater heeft doorbracht bij James Comey. Bridgewater Associates is een $150 miljard hedgefonds opgericht door Ray Dalio dat de New Yorker heeft bestempeld als "'s werelds rijkste en vreemdste hedgefonds", zoals The New Yorker meldde in juni 2016. Ray Dalio was een belangrijke Clinton-aanhanger en was fel gekant tegen Donald Trump. De Clintons vochten tegen geruchten dat ze samen met James Comey betrokken waren bij Bridgewater's meer snode activiteiten. En nu is de verbinding tussen Bridgewater en de Clintons verbroken, samen met zijn hele familie. Dit doet denken aan zoveel andere Clinton deals die slecht zijn verlopen (b.v. Whitewater) en het spoor van lichamen dat volgt op een financieel fiasco geïnspireerd door Clinton (b.v. McDougal).

Maar wacht... Het spoor van lichamen groeit nog door

Zero Hedge meldde eerder bij het zoveelste vliegtuigongeluk, waarbij kleine andere vliegtuigen betrokken waren, zoals bij een volgende botsing de Chef Executive Officer Richard Cousins en vier leden van de familie Cousins van Compass Group Plc om het leven kwamen in een andere gebeurtenis die identiek was aan die van de familie Steinberg. Cousins watervliegtuig stortte te pletter in de Hawkesbury rivier in Sydney, Australië". Cousins bedrijf, de Compass Group, bouwde de Clinton Presidentiële Biblotheek in Little Rock. En hoe had Cousins een bedreiging kunnen zijn voor de Clintons? Het is een zware taak om te beslissen wat er in de bibliotheek van de president moet worden geplaatst. Je moet filteren op volumes documenten en materiaal wat niet in de bibliotheek mag terechtkomen. Deze taak zou de Cousins in het bezit hebben gesteld van mogelijk vernietigende informatie over de criminele activiteiten van Clinton. Natuurlijk had Cousins namens zijn firma een geheimhoudingsovereenkomst moeten ondertekenen. Een dergelijke overeenkomst zou echter niet immuun zijn geweest voor een federale dagvaarding wegens strafbare feiten. Als ik een rechercheur was, zou dit het beginpunt zijn van een onderzoek naar het criminele Clinton-kartel.

En wat bevatte die criminele informatie die met deze moorden begraven is? Het bevatte bewijzen van alles wat John Cruz eerder had beweerd. Het bevatte ook bewijs dat de Clinton Foundation, via de HSBC-bank, CIA-operaties in Midden-Amerika hielp financieren die verband hielden met de training van paramilitaire troepen in El Salvador en Honduras en dat de oorspronkelijke drugsoperaties onder controle stonden van gouverneur Bill Clinton van Arkansas. Laatstgenoemde HSBC-operaties zouden de ruggengraat vormen van een toekomstige invasiemacht van de Rode Dageraad die de Verenigde Staten zou aanvallen.

LAAT IK GLASHELDER ZIJN. IK ZEG ZONDER AARZELEN DAT MIJN GELIEFDE BRON, JOHN CRUZ EN DE STRAFBLADEN VERBINDING TONEN VAN DE KANT VAN DE CLINTONS, MEESTAL HILLARY. ZIJ IS BETROKKEN BIJ EEN PLOT OM DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA OMVER TE WERPEN, VIA DE CLINTON STICHTING MET DIRECTE EN INDIRECTE RODE DAGERAAD BETROKKENHEID. IK BEN ERVAN OVERTUIGD DAT DIT PLAN B IS NU HILLARY DE VERKIEZINGEN VAN 2016 HEEFT VERLOREN.

In het artikel van gisteren verbond ik de Shining Path en Sendero Luminoso met het Sanchez Paredes-kartel uit Peru. De Sanchez Paredes brachten de terroristen uit het Midden-Oosten samen met de Mexicaanse drugskartels om een wereldwijd crimineel imperium te faciliteren dat wordt gefinancierd door drugs, seksbedrijf en wapensmokkel. De bank van hun keuze was HSBC. Hun executiemoordenaars is het MS-13 en ik heb hun aanwezigheid op onze bodem herhaaldelijk gedocumenteerd met dank aan de VN en het DHS tijdens de immigratie-invasie in Midden-Amerika in 2014. Verder ontving ik informatie van een deskundige derde partij dat president Trump de niet-militaire zwarte ops-troepen naar de grens heeft gestuurd om massavernietigingswapens tegen te houden die door deze groepen naar de Verenigde Staten worden gebracht. Nee, dit is niet de actie die hij in mei heeft ondernomen. Het is de actie die Trump NU onderneemt! Ik heb nog maar één los eindje nodig en ik zal een audiobestand over dit evenement vrijgeven.

Dit plot, dat verder zal worden ontwikkeld in een volgend artikel, zal de belangrijkste spelers van Loretta Lynch, Eric Holder, ex-CIA directeur Brennan bevatten. En ja, ze zijn er allemaal bij betrokken. Wat denkt u waarom Bill Clinton in Phoenix procureur-generaal Loretta Lynch heeft ontmoet over het e-mailschandaal?

Ik ben er ook van overtuigd dat we niet lang hoeven te wachten op wat er komt. Ik heb het over een staatsgreep tegen Donald Trump en de Amerikaanse regering. Dit zijn de beveiligingsmechanismen van de Deepe State die in werking worden gesteld. De MSM controleert niet langer de harten en de geest van de mensen namens de Deep State. De gemiddelde persoon wordt overspoeld met gepraat over "Deep State", "schaduw regering", "Pizzagate", de moord op Seth Rich, de buitensporige criminaliteit van het familiekartel van Clinton en het opkomende feit dat Brennan, als directeur van de CIA, een primaire kracht is voor de regeling van de financiering van Rode Dageraad trainingstroepen. Ik interview Kathy Rubio in de show van zondagavond. Zij en haar familie zijn ooggetuigen van vele dingen die hier besproken worden.

Meer dan ooit tevoren wordt het Amerikaanse volk steeds meer wakker en bewuster, en Steve Quayle voorspelde, dat alles zal worden onthuld. En dat wordt het ook. Meer komt eraan...

Bron: Hillary Is Linked to Red Dawn, Major Bank Fraud and International Terrorism - Dave Hodges - The Common Sense Show