www.wimjongman.nl

(homepagina)

Ik zag de verdrukking: "Vertel mijn volk dat verdrukking zal komen naar de Verenigde Staten."

27 februari 2017 - door Julie Whedbee

In de vroege ochtenduren van 17 februari 2017 had ik een krachtig visioen / droom. Al mijn fysieke zintuigen en emoties waren zeer intens terwijl ik beleefde hoe het zal zijn in het einde van de grote verdrukking, nadat het overblijfsel van de Gemeente is opgenomen. (Ik geef hier geen commentaar op het tijdstip waarop de Gemeente wordt getransformeerd.)

Ik bevond mezelf plotseling onder een groep andere gelovigen die Yahushua hadden leren kennen, maar dat was nadat het overblijfsel was verwijderd. We leefden verborgen en ondergronds, in een groot maar donker en verlaten gebouw of iets dergelijks. Er was geen elektriciteit, dat was er al niet meer gedurende enige tijd. Ik zag olielampen en kaarsen overal en het was het enige licht dat we hadden. We waren allen gekleed in ruim zittende kleding en hoofddoeken, en we deden ons best om het verblijf zo onopvallend mogelijk te houden.

Er waren tijden die we eropuit gingen voor zaken zoals kruiden en olie, en voor ruilhandel met dingen die we hadden gevonden en verzameld om die reden. Voedsel was schaars op zijn zachts gezegd. Water was ook iets waar we voortdurend naar moesten uitkijken, en het belangrijkste om te overleven.

Als we een tocht maakten, deden we dat alleen in de vroege uren van de ochtendstond of bij zonsondergang, en we deden ons best om te voorkomen dat we zouden worden gezien en gedood worden. Mij werd verteld door de Vader dat dit de Verenigde Staten was, nadat er veel van de oordelen al waren gebeurd, en Hij maakte me duidelijk dat miljoenen mensen waren gestorven.

De straten waren heel erg leeg, en er waren alleen een paar kleine bedrijven geopend, en alles werd gerund door de NWO. De krijgswet moest iedereen in toom houden, en als we reisden, werden we bekeken en gecontroleerd, en daarbij werden we onder schot gehouden. Er waren bepaalde wegen die moesten worden genomen en als we op een andere manier zouden reizen en gevonden werden, werden we meteen doodgeschoten. We spraken nooit als we buiten ons gebouw waren.

Er waren openbare kruisigingen op de straat, als iemand publiekelijk tot het christendom bekeerde, een gruwelijk en afschuwelijk gezicht. De lichamen, als ze dood waren, bleven waar ze hingen. Het christendom was reeds lang verdwenen in dit land. Onze groep deed al het mogelijke wat we konden om er 's nachts op uit te gaan en de lichamen van deze dierbare zielen mee te nemen naar waar we verborgen zaten, hoewel we niet eens wisten hoe we hen moesten begraven. Rijen van hen zag ik bij een verre muur van onze schuilplaats, verpakt in lakens en dekens, terwijl dit alles was wat we hadden. Ik herinner me dat we met anderen bespraken wat wij gingen doen met deze martelaren.

Het was een angstaanjagend visioen, dat ik nooit zal vergeten aangezien deze profetische ontmoeting meer dan reëel zal zijn. Ik voelde de tastbare angst en rook en zag scherper dan nu.

Toen het voorbij was, waren Vaders exacte woorden: "Om Zijn mensen te vertellen, dat de verdrukking komt naar de Verenigde Staten."

Dat was alles wat ik in directe woorden hoorde. Dit bericht is weer een nieuwe waarschuwing voor al diegenen die voortdurend het offer van Yahushua verwerpen in het hier en nu, en die niet serieus nemen deze toekomst die zij zullen ondervinden als ze niet zijn wedergeboren. Uiteraard zullen velen sterven in rampen en oordelen, ja. Maar wat als je een van hen bent die dan leeft??? De Vader wil dat je weet, dat dit je lot kan zijn. Neem dit bericht alsjeblieft heel serieus als je nu lauw bent, of niet Yahushua HaMashiach als je persoonlijke Verlosser en Koning hebt aanvaard. Dit is dus heel reëel, en het zal geschieden, net zoals al Zijn woorden. De tijd staat niet aan je kant.

Voor degenen onder u die deze woorden lezen, die Yahushua volgen en Hem hebben aanvaard, wees niet bang om dit door te sturen naar familie en vrienden. Je hebt niets te verliezen, zoals degenen die Yahushua volgen het allemaal al hebben verloren, hoe dan ook, de aarde is niet ons huis. Geeft dit door aan iedereen als een waarschuwing. Op een dag zal het te laat zijn...

Liefde en shalom, Julie.

Julie Whedbee is een wedergeboren discipel van Yahushua die de opdracht heeft gekregen om degenen te waarschuwen die oren hebben om te horen en zich te bekeren, want Hij komt binnenkort! Haar enige prioriteit is het bevorderen van zijn Koninkrijk hier, totdat Hij komt voor zijn bruid. Ze heeft dromen en visioenen al meer dan 20 jaar over bijbelse profetie en de vervulling, met name wat betreft de Verenigde Staten. Alle woorden die Hij haar geeft zijn te vinden in Zijn heilig Woord.

Enkele jaren geleden de sprak de Heer met haar over het beveiligen van een heiligdom voor zijn volk in de eindtijd. Hij sprak duidelijk over mei 2013, dat het dan de tijd was voor het verlaten van haar huis in Florida en zich naar elders te verplaatsen om een heiligdom op te richten om hen te dienen die in nood zijn tijdens de moeilijke dagen die voor ons liggen. Meer van haar artikelen vindt u op haar blog: Behold I Come

Bron: Behold I Come: I SAW THE TRIBULATION-TELL MY PEOPLE PERSECUTION WILL COME TO AMERICA!