www.wimjongman.nl

(homepagina)

Waarom mag ik mijn machinegeweer niet meenemen naar de Tempelberg?

24 juli 2017 - door Honest Reporting

Transcript van de video

Het is een ingewikkelde en emotionele week in Israël aangezien verleden week donderdag Israëlische Arabieren bij de Al Aqsa moskee hun geweren afvuurden en er in slaagden om twee Israëlische politieagenten te doden.

Vervolgens zette Israël metaaldetectoren buiten het moskee-gebied en de Palestijnen reageerden met te weigeren deze te passeren. Ik begrijp niet helemaal de logica om te weigeren deze detectors te passeren, wat eigenlijk zegt dat als ik mijn machinegeweer niet kan meenemen naar de moskee dan is er geen reden om te bidden, hoe dan ook.

Het argument dat de moslimwereld gebruikt is dat Israël de status quo zou hebben veranderd met het opzetten van de metaaldetectors bij de al-Aqsa moskee. Maar de status quo was in feite al veranderd de dag ervoor toen de wapens werden gesmokkeld op de Tempelberg en dat de metaaldetectoren eigenlijk een proberen is om de status quo te herstellen in een situatie waarin de al-Aksa moskee een plaats van aanbidding is in plaats van een arsenaal. Ik bedoel geen generalisatie van de Palestijnen.

Er waren Palestijnen die de poorten passeerden en vreedzaam baden op de Tempelberg, maar de koppen in de kranten vermelden dit niet en dat is oneerlijk tegenover de Palestijnen zowel als de Israëli's.

De media zeiden dat de Palestijnen buiten bleven protesteerden. Maar dat deden ze niet, ze schreeuwden doodsbedreigingen dat ze de Joden zouden vermoorden en massaal vrouwen verkrachten zoals Mohammed dat heeft gedaan met de Joden in Khaybar in het bloedbad van 628.

Eerlijk gezegd, de reporters waren aanwezig bij deze zogenaamde protesten en hoorden de doodsbedreigingen, maar ook de vertalingen hadden ze beschikbaar voor de pers, maar wat hadden ze dan te zeggen hierover? Niets.

De volgende dag gooiden ze met brandbommen en brandende banden naar de Israëliërs, waarbij er drie werden gedood in dat gebeuren, terwijl een van hen gedood werd doordat zijn eigen molotov-cocktail explodeerde in zijn handen.

Tot nu toe hebben we geen enkel bericht over het volgende gezien in de bekenste media: dat een 20-jarige Palestijn het huis van Solomon binnendrong in de stad Nephi Itzuf en de opa en twee van zijn kinderen doodstak terwijl ze aan de Shabbat-maaltijd zaten. De aanvaller die gewond raakte, wordt nu verpleegd en weer gezond gemaakt door Israëli's in een Israëllisch ziekenhuis.

De slachtoffers, Yosef en zijn dochter Haya en zijn zoon Aelod, zijn dood en dit is het wat sommige kranten erover zeggen; zes doden, zes doden, drie Palestijnen en drie Israëliërs zijn gedood, toen de Solomon-familie werd aangevallen in hun huis tijdens de shabbat-maaltijd. De media duidde hen precies net zo aan als de relschoppers die werden gedood terwijl ze met molotov-cocktails gooien en schreeuwen om een massamoord en verkrachting te plegen van het gehele Joodse volk.

Niet alle Palestijnen zijn zo en onderdeel van deze aanvallen, sommige gingen vreedzaam in gebed, anderen bleven thuis, maar sommige Palestijnen denken dat ze weg kunnen komen met moord, en denken dat wat ze ook doen, ongeacht de gruwelijke dingen die ze doen, omdat de media hen altijd steunt. Laten we hopen dat ze dat niet meer doen.


Bron: Israeli Terror Victims Laid to Rest | HonestReporting