www.wimjongman.nl

(homepagina)

Onderscheid maken tussen Palestijnse en andere terroristen is moreel gezien afgrijselijk".

Door Maayan Jaffe-Hoffman - 6 december 2017

( )

Palestijnse vlag

 En zij, die het kwade goed noemen en goed kwaad; die de duisternis als licht en licht als duisternis presenteren; die het bittere als zoet en het zoete als bitter voorstellen; Jesaja 5:20

"Een van de wereldwijde problemen bij het bestrijden van terreur is het onderscheid dat wordt gemaakt tussen Palestijns terrorisme en andere mondiale terroristische organisaties," zei politiek commentator Caroline Glick aan de buitenlandse diplomaten bij de Jeruzalem Post Conferentie in Jeruzalem op 6 december. Dit onderscheid is niet alleen moreel afschuwelijk, maar ook iets dat de strijd tegen terreur blokkeert en ondoeltreffend maakt.

Glick beschuldigde Europese diplomaten ervan het Palestijnse terrorisme te aanvaarden, terwijl ze zich sterk verzetten tegen het terrorisme van islamitische extremistische groeperingen in hun eigen gemeenschap. Ze zei dat dit aan terroristen een macht geeft, die alle terroristen mondiger maakt.

Ze weten dat als ze maar lang genoeg rondhangen, ze opnieuw zullen worden gedefinieerd als goede terroristen," aldus Glick, die de Europese Unie ervan beschuldigt onderscheid te maken tussen Palestijnse terroristen en andere organisaties. Met het niet erkennen van de realiteit dat de terreurkrachten even kwaadaardig zijn en allemaal moeten worden bestreden, heeft dit Israƫl en ook de naties van de wereld verzwakt.

Bron: 'Distinguishing Between Palestinian and Other Terrorists Is Morally Atrocious' - Breaking Israel News | Latest News. Biblical Perspective.