www.wimjongman.nl

(homepagina)

Hoe de democraten President Trump willen vernietigen

door Wayne Allyn Root - 4 augustus 2017

()

President Trump heeft wonderbaarlijk de economie veranderd. Het BBP in het tweede kwartaal (Trumps eerste volledige kwartaal als President) was ver boven alles wat is geproduceerd door Obama; de bedrijfswinsten stijgen; groei van de werkgelegenheid is fenomenaal; de beurs is op recordhoogte; de fabrikanten-optimisme-index staat op het hoogst in de geschiedenis; en de Amerikaanse olie-resultaten verdubbelden zich onder Trump.

Dit is de ergste nachtmerrie van de democraten. Ondanks alle chaos en ontslagen in het Trump-bestuur levert President Trump resultaten voor de middenklasse-kiezers. Amerikanen kan het niets schelen als het gaat over Sean Spicer, Reince Priebus of Anthony Scaramucci. Ze kijken naar de werkgelegenheid, de stijgende inkomens en hun pensioenuitkering.

Heb ik gelijk? Vraag het aan de DNC. Ze deden dit gewoon met een opiniepeiling onder de middenklasse-kiezers.

Het is de middenklasse die vertrouwen in Trump heeft, met maar liefst 35 procentpunten meer dan de Democraten, dat hij de economie zal verbeteren. Bij de eerstkomende Congres-verkiezingen geven de middenklasse-kiezers aan de Republikeinen een dubbele overwinning - de Democraten zitten diep in de problemen.

Dat is waarom ze het presidentschap Trump willen vernietigen. Deze grote zorgende overheidsstaat, met hun fraude van de gevestigde orde die daarvan profiteert... met de overheidsbanen, -contracten, -pensioenen, de grote uitgaven in zaken als de opwarming en Obamacare.... die is wanhopig bezig met het afstoppen van Trump. Ik spreek over allen in Washington D.C.

Ik ben de man die Trumps overwinning voorspelde toen niemand anders het nog zag aankomen. Mijn boek 'Boze Witte Mannen' voorspelde het hele fenomeen van Trump. Ik heb voorspeld dat het er precies zo zou uitzien als de "Brexit", en dat deed het.

Nu heb ik het exacte plan van de democraten en hun bondgenoten overdacht, dat men zal gebruiken om te proberen Trump uit zijn ambt te zetten. Het is briljant, wreed, sluw en geniaal. Trumps tegenstanders spannen zich in met iets zo verschrikkelijks... dus zo frauduleus... zo boosaardig... dat hij geen andere keus heeft dan om in het aas te bijten. En dan zullen ze proberen om hem op te hangen.

Ten eerste beschuldigen ze Trump van hun eigen schandaal. De democraten zijn degenen die een Russisch schandaal zijn begonnen. Hillary is degene die het uranium aan Rusland heeft verkocht. Hillary was degene in het "spelen voor beloning" regelde bij het State Department. Hillary is degene die steekpenningen aannam, vermomd als charitatieve donaties aan haar Clinton Foundation, in ruil voor toegang en gunsten en overheidsopdrachten.

Het was Hillary's campagnemanager John Podesta die diende in het bestuur van een groen energiebedrijf, gesteund door Vladimir Putin en de Russische regering.

Het was de Podesta's broer, Tony, die rijk werd door het lobbyen voor een Russische bank.

Het was Obama die wist van de pogingen van Rusland betreffende het beïnvloeden van de Amerikaanse verkiezingen en niets deed.

Dus leidden ze de massa's om door de schuld van het Russische schandaal te geven aan Trump. En toen kwamen ze met laster en smaad en de medewerking van de mainstream-media, met behulp van een stroom van lekken en anonieme bronnen.

Vervolgens gebruiken ze dezelfde leugens en laster die letterlijk zijn samengesteld door The New York Times, Washington Post en CNN om te rechtvaardigen dat er een "speciale adviseur" zou worden benoemd.

En toen verzekerden ze zich van iemand die een grote overheids-insider is, een vriend van de democraten, met een haat tegen Trump. Robert Mueller past perfect bij dit profiel. Muellers advocatenkantoor heeft 99.71% van de donaties gegeven aan de Democraten. Hij is goede vrienden met de voormalige FBI-directeur Comey, die ook een hekel heeft aan Trump. Vervolgens heeft Mueller een team benoemd van openbare aanklagers die al hun politieke donaties hebben gegeven aan Obama en Hillary.

Dit is een van de meest obscene belangenconflict-verhalen in de politieke geschiedenis. Dit is hetzelfde als aan de KKK vragen om de NAACP te onderzoeken. Dit is een samenzwering in het volle zicht van iedereen. De uitkomst ligt vast. Maar natuurlijk, dit zal de media niet rapporteren, omdat ze aan de kant staan van deze samenzwering.

Vervolgens gebruikte Mueller deze boosaardige strijdige cirkel en deep-state-plant, die Trump haat, en hij biedt aan de Democratische partij en de gehele gevestigde orde van de Washington aan om Trump in de val te lokken, om elke wet over belangenconflict te verbreken, en boven zijn juridische parameters uit te gaan, om achter Trump en zijn familieleden aan te gaan over hun levenslange bedrijfstransacties, en zo massaal misbruik van macht te maken, zo obsceen, dat Trump geen andere keuze heeft, dan hem te ontslaan.

Mueller daagt Trump uit om hem ... te ontslaan ... hij smeekt het hem bijna. Muellers doel is zo vanzelfsprekend, dat het bijna komisch is. Mueller verlangt ernaar gast te zijn op "Celebrity Apprentice" zodat hij Trump kan horen zeggen: "U bent ontslagen."

Als Trump dan onvermijdelijk Mueller moet ontslaan, zullen de democraten en de "never-Trumpers" de bevooroordeelde Trump-hatende mainstream-media gebruiken om Trump af te schilderen als de corrupte en slechte kerel die iets te verbergen heeft. Ze zullen hem afschilderen als een corrupte, roekeloze, wetteloze dictator.

Ze zullen Trumps juridische actie gebruiken (omdat een president kan ontslaan wie hij wil) voor het ophitsen van de publieke verontwaardiging; in protesten van kust tot kust, burgerlijke ongehoorzaamheid, rellen en anarchie; met een aftredingsprocedure; en roepen om een gedwongen verwijdering uit zijn functie - met alle intenties en doeleinden, een staatsgreep tegen onze president.

Dat soort onrust in de straten geeft steevast een verlies aan vertrouwen bij beleggers en kopers van de US treasury obligaties - wat weer leidt tot een economische crisis en chaos; beurscrash; dollarcrisis; schuldencrisis; kortom, een economische ineenstorting.

En dan geven de liberalen en Trump-haters de schuld daarvan geheel aan Trump.

De Democraten weten dat ze het verhaal snel moeten veranderen; dat ze de dynamiek van Trump moeten stoppen; en dat ze om de schuld aan Trump te geven, ze Trump in de val moeten lokken. Men zal gebruik maken van het ontslaan van de corrupte speciale adviseur Mueller als de katalysator voor dit alles.

Geloof me, dit komt er allemaal aan. Maak je klaar voor de strijd van ons leven. Ik weet waar ik sta. Ik weet ook waar de 63 miljoen Trump-kiezers staan. Wij zijn meedogenloos. Trump is onze held.

Mijnheer de President, wij steunen u.

Bron: Here's How Democrats Plan to Destroy President Trump - Wayne Allyn Root