www.wimjongman.nl

(homepagina)

Slaapwandelend richting Wereldoorlog III... De volgende cyclus van een 25-jarig massaal menselijk lijden en dood begint NU

9 april 2017 - door Mike Adams van Natural News

()

Amerika is een zombie-natie van gehypnotiseerde, sociaal-gehoorzame conformisten geworden, die zo losgekoppeld is van de realiteit, dat wanneer de bommen beginnen te vallen, ze geen idee hebben over hoe ze geprogrammeerd zijn geworden om het allemaal te vieren. Zwaar gedoseerd met medicatie, zoals fluoride en zware metalen in de vaccins, is de Amerikaanse massa tot een groep slaapwandelende automaten verworden... conformistische consumenten die de rond gestrooide hilarische en fictieve propaganda op CNN als "het echte nieuws" aannemen, dat nu zijn toevlucht heeft genomen tot het vertonen van foto's van verminkte kinderen om daarmee een beroep te doen op de nodige reactionaire emotionele ondersteuning in de vraag om een oorlog.

Nu zijn er zombies die beweren ook geïnteresseerd te zijn in mondiale rechtvaardigheid voor kinderen en geen idee hebben hoe ze ongemerkt gemanipuleerd zijn. Ze weten niet eens hoe een oorlog er echt uitziet. Ze hebben nooit een oorlog meegemaakt, of getuige geweest van een oorlog, of gehandeld in de nasleep van een oorlog. En ze zijn nooit, natuurlijk niet, gebombardeerd met atoombommen, of aan stukken geblazen door een Tomahawk-raket. Dus de fysieke realiteit van dit alles lijkt hopeloos aan hen allen voorbij te gaan. "Oorlog" is iets dat in andere en verre landen gebeurt, zij geloven niet dat zoiets voor hen hier thuis kan gebeuren onder de sociale rechtvaardigheid van de Zombies in de Berkeley Universiteit.

Het is met dit gevoel van pure vergetelheid dat de Amerikaanse massa's slaapwandelend richting Wereldoorlog III gaan. Zelfs nu Rusland de ontwikkeling van de Mach-negen kruisraket "schip torpedojager" raketten onder de knie heeft, en terwijl China bezig is met het implementeren van satellieten die de grond laser-systemen kunnen vernietigen, waarbij in enkele uren het meeste van de militaire logistieke-infrastructuur kan zijn weggevaagd, gelooft in deze dagen het Amerikaanse volk in een waanvoorstelling dat er hier nooit iets slecht kan gebeuren. Dit is Amerika immers? Niemand zal ons bombarderen! Wij bombarderen hen, niet andersom.

De Amerikaanse massa is zich er niet van bewust hoe ze zijn gemanipuleerd

Amerika is een misleide natie geworden, die geobsedeerd is over de mode van beroemdheden, sport, eten, entertainment en recreatieve drugs. Bijna niets dat in de hoofden van de meeste Amerikanen speelt, is geworteld in de realiteit. Het zijn allemaal verdraaide verhalen, die een sociale overeenstemming en pure waan voorwenden met 'feiten-gecontroleerd' nieuws. Als de wereld in de richting van een wereldwijd nucleair conflict marcheert, met zeer reële gevolgen, is de gemiddelde Amerikaanse "consument" — dat is de meest nauwkeurige term op dit punt voor de gedachteloze massa's — gemakkelijker te verleiden door een foto van een door chemische wapens beschadigd kind, dan door de fysische feiten over waterstofbommen en de halfwaardetijd van radionucliden. Het idee dat Amerika's huidige acties ons kunnen verleiden tot een nucleair conflict, wat de uitgestrekte gebieden van Amerika onbewoonbaar zou maken voor drie eeuwen is nooit doorgedrongen tot deze gewone mens.

En de rest van ons — dat zijn u en ik — bevinden onszelf daarom levend onder een globale zelfmoord cultus genaamd "de mensheid", waar men in de waanvoorstellingen van de massa de acties viert, die ons naar een wereldwijde nucleaire ramp kunnen leiden. "Washington met haar militaire aanval op Syrië was ondubbelzinnig een oorlogsmisdaad," schrijft Paul Craig Roberts, een voormalig official van de Reagan-regering. "Het kwam zonder een VN-toestemming, of zelfs maar met een valse bedekking van een 'coalitie van welwillende bondgenoten'. Washingtons aanval op Syrië vond al plaats voorafgaand aan een onderzoek naar de vermeende gebeurtenis. En die probeert Washington nu te gebruiken als een rechtvaardiging ervan. Inderdaad, Washingtons verhaal van het Syrische gebruik van chemische wapens is totaal ongeloofwaardig. Alle chemische wapens werden verwijderd uit Syrië door Rusland en overgedragen aan de VS en hun Europese Bondgenoten. Syrië heeft dergelijke wapens niet, en ook geen reden om ze te gebruiken, of wat voor reden dan ook."

De provocatie heeft Amerika reeds opgestuwd tot een escalatie met risico's van een uitbraak naar een wereldwijde nucleaire oorlog. Zero Hedge meldt:

Een verklaring, afgegeven op zondag door een commandocentrum bestaande uit een alliantie van strijdkrachten van Rusland, Iran en de geallieerde milities ter ondersteuning van de Syrische President Bashar al Assad, zei op vrijdag, dat de aanval op de Syrische luchtmachtbasis de "rode lijnen" overschreden heeft en dat het zou "reageren met kracht" op elke nieuwe agressie en het niveau van steun voor hun bondgenoot zou verhogen.

Ondertussen zijn Tech-reuzen als Facebook zo toegewijd aan de totale vernietiging van de mensheid, dat zij nu een verbod hebben gesteld op het delen van de meeste berichten in de hele onafhankelijke media, om alle ideeën uit te bannen die vragen stellen bij de belachelijk nep-verhalen van de status quo. Wat op tafel blijft voor de online consument is niets meer dan het slikken van het mainstream nep-nieuws, waarvan het doel is om de zombies te voeden met genoeg emotioneel geladen propaganda, zodat wanneer de oorlog zich ontketend, zij zullen staan juichen.

OORLOG als het ultieme voorpagina-verhaal bij de komende financiële instorting

Maar waarom zouden leiders van een natie het uitbreken van de oorlog willen, welke schade zal toebrengen aan hun eigen burgers? Eén antwoord is gevonden in het besef dat de financiële Deep State bezig is om de wereldwijde schuldenlast te laten inklappen, iets dat zal worden toegeschreven aan President Trump. De trekker is al overgehaald met de verhoging van de rentevoet, en dit zal worden voortgezet (of zelfs versneld) totdat het gewenste kantelpunt wordt bereikt waarin 's werelds obscene financiële zeepbel uiteenspat (markt-zeepbel, onroerend goed zeepbel, beurs-zeepbel, derivaten schulden-zeepbel, enz.).

Zoals de voormalig president George Bush jaren geleden heeft aangetoond, is de enig zekere manier om het publiek achter je te krijgen voor zoiets als een universele steun, en om de natie te voegen in een mondiale militair conflict waarbij Amerika op een morele hoge grond kan worden geplaatst, terwijl Amerika's vijanden worden afgeschilderd als verachtelijk, is het afbeelden van kinderen die vermoord zijn door bastaarden die chemische wapens op onschuldige kinderen afvuren. Zodra de bommen begint te vallen, beginnen de zombies te juichen (en in de peilingen stijgen). De corporate-media begroeten u wanneer de ratings exploderen, terwijl de Amerikanen hun bierblikjes en de zakken chips openen, zittend op hun sofa's, en de "reality TV" van de oorlog toejuichen op hun schermen, met raket-tip video-feeds van leuke mayhem (natuurlijk zorgvuldig ontsmet om te voorkomen dat er enig bloedigs te zien is van burgerslachtoffers in het vijandelijke gebied).

Alleen tijdens een oorlog kan een corrupt en oneerlijk regime aan de macht blijven, terwijl het lijdt onder een systematische financiële ineenstorting die de massa's ontdoet van hun spaargelden en pensioenen. De beste manier om te voorkomen dat de mensen in de straten gaan marcheren, is door de weerstand van demonstranten af te schilderen als anti-overheid en "onvaderlandslievend". Als je de oorlog niet ondersteunt, wordt dan het verhaal, bent je anti-Amerikaans. En bovendien, uw protest zou zelfs een bedreiging zijn voor de nationale veiligheid, gemakkelijk om deze protesten gerechtvaardigd onderuit te halen wanneer de natie in oorlog is.

De beste manier om een oorlog te beginnen? Ontketen een radiologische 'valse vlag' in een Amerikaanse stad

Natuurlijk, de beste manier om een oorlog te beginnen is om uw eigen mensen aan te vallen en de vijand de schuld te geven. Ik heb weinig twijfel dat nu op dit moment, de militaire industriële vleugel van de Deep State niets minder dan een valse vlag aanval aan het plannen is om een radiologische aanval te laten plaatsvinden in een grote stad van de VS. Dat hoeft niet te betekenen dat het met een nucleaire detonatie moet plaatsvonden. Het kan een conventioneel explosief zijn met een radiologische vuile bom samen met het afdanken van oude medische voorzieningen, bijvoorbeeld (met strontium-90).

Net zoals de volstrekt vervalste foto's van "sarin-gas chemische wapens" uit Syrië een golf van onmiddellijke steun veroorzaakte in de mainstream-media ten behoeve van de aanvallen als vergeldingsmaatregelen, is alles wat er nodig is, een paar foto's van Amerikanen die sterven aan stralingsvergiftiging om een soort nationale verontwaardiging op te roepen welke de rechtvaardiging is voor een eindeloze oorlog met welke vijand dan ook waarvan wordt gezegd dat deze verantwoordelijk is.

Oh, je wist nog niet dat de foto's van de "sarin-gas" chemische wapens uit Syrië werden vervalst? Bekijk de foto dan hieronder, die men toont terwijl een hulpverlener een kind behandelt als sarin-gas slachtoffer met zijn BLOTE handen.

Als je iets weet over sarin-gas, dan weet je dat de man dood zou zijn geweest binnen ongeveer twee minuten. Je kunt een sarin gas slachtoffer met het blote huid aanpakken en nog leven om het ons na te vertellen, zelfs als het lichaam werd afgespoeld met water:

()

Zoals gebruikelijk hesen de propagandisten alle valse vlaggen in een geënsceneerde rechtvaardiging voor een oorlog, maar ze weten niets over de echte wetenschap. En ze vergaten in de scène de beschermende kleding die in overeenstemming zou zijn met hun nep-nieuwsverhaal om het goed te regisseren.

De Deep State kan ook President Trump manipuleren

President Trump, tussen haakjes, is zich wellicht niet eens bewust van welke valse vlag dan ook, hoe fake die is. Het is zeer waarschijnlijk dat met Trump wordt gespeeld door dezelfde Deep State, zoals die ook met President Bush heeft gespeeld over "massavernietigingswapens". Hetzelfde draaiboek, andere beheerders.

De feiten zijn oneerlijk, echter wanneer er een oorlog is, dan worden ze gerechtvaardigd. Oorlog is de ultieme uiting van een staat in haar extreme boosheid, zodat het zinvol is dat er eerst woede zal worden opgeroepen in de meningen van de massa's. Er is geen betere manier om dat te bereiken dan door beelden te laten paraderen van verminkte kinderen over de tv-schermen, die van de massa's in de natie eisen dat ze deelnemen aan de woede of anders worden ze als onvaderlandslievend aangeduid. Het is bijna net zo dom als de sufferds in de Noord-Koreaanse regering die hun burgers onder dwang lieten huilen na de dood van Kim Jong-Il, de overleden vader van de huidige krankzinnige aan de macht, Kim Jong-Un.

Sprekend van kranzinnigen aan de macht, het Deep State militaire-industriële complex met alles wat je nu in Syrië kunt zien gebeuren, dat wordt gerund door gekken op hoog niveau, die bereid zijn om alles te doen om aan de macht blijven. Als u dacht dat de aanslagen van 9/11 op verdachte wijze berekend waren op het ontketenen van een controlestaat met de Patriot Act, die ertoe heeft geleid dat er nu een soort illegaal toezicht is op ons allemaal, en dat heeft je een zeker raar gevoel gegeven. Elke oorlog is benut om de macht van de staat uit te breiden... en wanneer de oorlogen zich niet kunnen realiseren uit zichzelf, dan kunnen de gebeurtenissen gemakkelijk worden omgezet om het toch te laten plaatsvinden. Het doel is altijd de expansie van de staatsmacht in combinatie met een verhoogde onderdanigheid door de gehoorzame massa.

Hoe de militaire industriële "Deep State" zelf vertelt dat 'valse vlaggen' noodzakelijk zijn ter bescherming van de natie

Ter verdediging van het militaire industriële complex, in een wereld die vol is met gevaarlijke geopolitieke roofdieren zoals Kim Jong-Un, het communistische China, de Russische regering, enzovoort. Om Amerika te beschermen tegen die gevaarlijke regimes vereist dit een krachtige militaire macht. Ook als de pacifistische mensen in Amerika niet zoiets als de nationale defensie ondersteunen, lijkt het erop dat zelfs zij emotioneel zijn gekaapt om het wel te ondersteunen. Hoewel ik deze praktijk niet verdedig, gelooft het militair-industrieel complex dat het gerechtvaardigd is om theatrale 'valse vlaggen' op te zetten, omdat anders het Amerikaanse volk nooit voorstander zou zijn van een voldoende uitbreiding van de militaire macht, waardoor de Verenigde Staten kwetsbaar zouden worden voor aanvallen.

Dus, in hun denken, zij organiseren slechts valse vlag evenementen als een manier om de mensen bij de les te houden voor de zeer reële grotere bedreigingen waar Amerika mee kan worden geconfronteerd op het wereldtoneel. Tot op zekere hoogte, ze hebben een punt: uw gemiddelde Berkeley college-campus-pacifist heeft geen idee van de werkelijkheid, en is waarschijnlijk zelfs niet eens gekwalificeerd om deel te nemen aan een constitutionele republiek. Op dezelfde manier als de onnadenkende wapen-controle-voorstanders, die denken dat het verbod op wapens het "wapengeweld" stopt. En zij geloven ook dat als Amerika de militairen elimineert, de wereld zich plotseling tot de vrede zal wenden. Onder de zelfs maar het geringste onderzoek zal dit argument geen stand houden.

De waarheid is dat de wereld een echt gevaarlijke plaats is, en het merendeel van de wereldbevolking blijft leven onder tirannieke regeringen in plaatsen zoals China, Venezuela, Iran, Rusland en zelfs delen van de Europese Unie. Een krachtige militaire macht zou echt noodzakelijk zijn voor de nationale defensie, aangezien dat het enige is dat landen zoals China echt begrijpen: het gebruik van geweld. Dat is hoe ze hun eigen burgers uiteindelijk aan de lijn houden. In China wordt de binnenlandse diplomatie altijd uitgevoerd onder bedreiging van het geweer. Amerika's nucleaire arsenaal is echt het enige dat zal verhinderen dat ons land wordt binnengevallen door het communistische China of de Russen, als kracht het enige ding is dat de meeste regeringen begrijpen. Dat is het waarom Amerika nucleaire onderzeeërs in een zeer reële zin, de "bewakende engelen" zijn van de nationale defensie. Zonder hen zouden sommige krankzinnige communistische regimes zoals China geneigd zijn te proberen een eerste aanval te doen op de gestationeerde ICBM lanceringssites op het Amerikaanse land.

Vergis je niet: de militaire industriële Deep State bepaalt uiteindelijk zelf wat goed is voor Amerika. Maar het Amerikaanse volk is dom en te pacifistisch om iets te begrijpen van de echte wereld om hen heen, zodat ze moeten worden gemanipuleerd ter ondersteuning van een krachtige, dominante militaire macht die de wereld bewaakt. Dat is waarom de Deep State het doden van een paar kinderen ziet als een 'noodzakelijk kwaad', want wat ze zichzelf vertellen is het "grotere goed" van de bescherming van de natie als geheel.

Kies uw verhaal en geloof wat u wilt... we zijn nog steeds slaapwandelend richting Wereldoorlog III

De conclusie in dit alles? Kies uw favoriete verhaal en hoop dat u gelijk hebt. Misschien gelooft u echt dat dit een sarin-gasaanval was op de kinderen in Syrië door Assad. U bent waarschijnlijk ongelooflijk onnozel als u dat gelooft, maar u leeft dan weer verder als de meeste Amerikanen in een waanwerkelijkheid, zodat u er precies in zult passen.

Of misschien gelooft u dat het wel een 'valse vlag'-operatie was, uitgevoerd door de Deep State militaire industriëlen. Ik zou de neiging hebben om het met u eens te zijn in die analyse, maar dat betekent niet dat de opmars naar een oorlog kan worden gestopt met een grotere mate van succes. Gelijk hebben betekent niet dat we iets kunnen doen.

Het maakt niet uit wat u denkt aangaande de actuele gebeurtenissen, aangezien we toch allemaal marcheren richting Wereldoorlog III. Het is geen toeval, hoe dan ook. De machten die hebben besloten dat ze een oorlog nodig hebben voor andere politieke of economische doelen (of te bedekken). Oorlog is niet de bestemming, maar eerder het middel tot een doel. Om dat einddoel te bereiken, is het Amerikaanse volk bezig om zich te onderwerpen aan het meest uitgebreide "nieuwstheater" dat iemand van ons ooit heeft meegemaakt. Terwijl dit alles zich ontvouwt, zullen deze ficties worden uitgezonden via onze schermen om ons te verleiden tot het uitdrukken van emotionele reacties, gewenst door degenen die de theatervoorstelling over het wereldtoneel verzorgen.

Wees gerust dat hoe groter de emotionele reactie is, hoe groter de steun voor de oorlog. Bijna per definitie betekent dit dat de volgende 'valse vlag' gebeurtenis gericht is op een Amerikaanse stad om de extreme emotionele verontwaardiging in de nationale psyche te bereiken, en dit kan alleen komen door het vermoorden van onschuldige kinderen.

Hier is een quizvraag voor degenen onder u die oud genoeg zijn om te weten wat er echt gaande is: Waarom denkt u dat het federale gebouw in de stad Oklahoma werd uitgekozen voor de gefaseerde bombardementen in 1995 onder het regime van Clinton? Omdat het een kinderdagverblijf in zich had natuurlijk. Met de foto's van bebloede kinderen ging het verhaal door de alle media heen (die geen concurrentie hadden op dat moment, want er was geen onafhankelijke media ter bestrijding van het nep-nieuws van CNN).

Wat er gebeurde met de kinderen van Oklahoma City in 1995 en wat er gebeurde met de Syrische kinderen in 2017 is precies hetzelfde. Kinderen werden bewust doelgericht gebruikt, zodat de afbeeldingen van dode kinderen voor een maximale emotionele impact kunnen worden gebruikt. Wie dit niet herkent is blind voor de realiteit van hoe regeringen vorm geven aan propaganda voor een maximale sociale impact. (Clinton gebruikte de Oklahoma City bombardementen natuurlijk onmiddellijk met het eisen van een landelijk wapencontrole, in een poging om de burgerij te ontwapenen, een tactiek die werd herhaald door Obama met Sandy Hook.)

Dit is wat zich precies gaat ontvouwen, stap voor stap, met een perfecte scripting

Een laatste opmerking: de Deep State kan het zelfs niet schelen dat ik u dit alles vertel. De emotionele trekker van dode kinderen is zo krachtig op een inwendig niveau, dat het alle rationaliteit overweldigt. Zodra de parade van dode kinderen begint bij CNN, geeft niemand er meer om of het allemaal van tevoren was opgezet. Beelden van de dode kinderen overdekken alle rationaliteit in de menselijke geest, en geven precies de reactie die wordt gewenst (brede emotionele steun voor meer oorlog).

Met het herkennen hiervan, begrijp ik het feit dat de Amerikaanse kudde dus cognitief smeedbaar is en dat er niets is dat ik of enige andere onafhankelijke media journalist kan zeggen om deze ontplooiing van ongelukkige gebeurtenissen te laten stoppen. Als een uurwerk loopt het, het script is reeds geschreven, en het is in steen gebeiteld:

En de cyclus herhaalt zich elke 25 jaar of zo, wat voor de volgende generatie net lang genoeg duurt om te vergeten van wat er gebeurd is in een generatie eerder. Het ontvouwt zich alles volgens een schema van ongeveer 25-jaar:

En nu Wereldoorlog III, die zich precies op tijd ontvouwt, bijna precies 25 jaar na de Golfoorlog. En net als het Amerikaanse imperium er dringend behoefte aan heeft dat haar burgers zich herinneren dat ze een krachtig en dominant toezicht houdende regiem nodig heeft om veilig te blijven, terwijl de economie rondom hen instort.

Bron: Sleepwalking toward World War III… like clockwork, the next 25-year cycle of mass human suffering and death begins NOW – Dave Hodges – The Common Sense Show