www.wimjongman.nl

(homepagina)

DE HACK-ACTIVISTEN GROEP 'ANONYMOUS' WAARSCHUWT DE WERELD OM ZICH VOOR TE BEREIDEN OP EEN DERDE WERELDOORLOG

De beruchte 'hacktivistische' groep Anonymous heeft een griezelige nieuwe video uitgebracht, waarbij mensen over de hele wereld worden aangespoord om zich 'voor te bereiden' op de Derde Wereldoorlog - omdat de VS en Noord-Korea nog steeds strategische stukken op hun plaats zetten voor oorlog.

"Alle tekenen van een dreigende oorlog op het Koreaanse schiereiland zijn aan het licht gekomen" zegt de groep in een onheilspellende zes minuten durende clip, op Youtube gepost gedurende het weekend.

Met het gebruik van hun handtekening met het Guy Fawkes teken, doen de hackers verschillende beweringen over de recente militaire bewegingen in de regio - en de vermeende waarschuwingen die gegeven zijn door Japan en Zuid-Korea over dreigende nucleaire aanvallen vanuit het noorden - als zij hun angstaanjagende oorlogsprofetie geven.

"Kijkend naar die landen, die de strategische stukken op zijn plaats zetten," zo zegt de organisatie met zijn beruchte robotachtige stem. "Maar in tegenstelling tot de wereldoorlogen, hoewel er wel grondtroepen zullen zijn, is de strijd waarschijnlijk smerig, brutaal en snel. Het zal ook wereldwijd verwoestend worden, zowel op milieu- als op economisch niveau."

Volgens Anonymous vertelde de test van President Trump van de Minuteman-3 intercontinentale ballistische raket vorige week - in combinatie met een recente waarschuwing van Japanse officials aan hun burgers, om voorbereidingen te treffen voor een mogelijke nucleaire aanval. Dit was het uiteindelijke bewijs dat alle tekenen op een groot conflict wijzen tussen de VS en Noord-Korea.

Daarnaast heeft China naar verluidt zijn burgers in het Hermit-Koninkrijk aangemoedigd om terug te keren, omdat de spanning door hun kernwapenprogramma nog steeds verder escaleert.

"Dit is een echte oorlog met echt wereldwijde gevolgen," verklaart de groep. "Met drie grote machten die betrokken zijn in deze mix, zullen andere landen worden gedwongen een zijde te kiezen. Dus hoe staan de schaakstukken tot nu toe?"

Anonymous - online beschreven als een wereldwijd netwerk van hackers, met als intentie de verspreiding van "feiten waarvan de overheid wil dat je het niet zult weten" - beweert dat de VS en Zuid-Korea hebben samengewerkt om de vrede te bewaren in de regio, samen met China en de Filippijnen, maar dat hun pleidooien "aan dovemansoren zijn gericht".

Zij beweren dat de Trump-regering ook nauw met de Australiërs samenwerkt, met een wisselende implementatie van meer dan 1000 VS-troepen in dat land, samen met een grote vloot aan militaire vliegtuigen.

Australië wordt ten slotte beschouwd als met een "strategische ligging in de Indische Oceaan", zegt Anonymous.

"De burger zal de laatste zijn om dit te weten, dus het is belangrijk om te begrijpen wat de andere naties doen," zegt de groep onder vermelding van China's waarschuwing vorige week aan de mensen in het Noorden.

"De pragmatische Chinezen, zo lijkt het, beginnen hun geduld te verliezen."

Een ander zeker teken dat er een oorlog dreigt, volgens Anonymous, zijn de recente besprekingen tussen de President Trump en Filippijnse President, Rodrigo Duterte.

Deze ontmoetten elkaar in het Witte Huis iets meer dan een week geleden om de situatie met Noord-Korea en andere dreigingen voor de regionale veiligheid te bespreken. Een verklaring stelde later dat betrekkingen tussen de twee landen "in een zeer positieve richting gaan."

"Als President Trump zich uitstrekt naar mensen als President Rodrigo Duterte van de Filipijnen, om zich ervan te verzekeren dat ze zich op dezelfde koers bevinden, dan moet er een wonder komen," zegt Anonymous in de video. "Echter, zelfs Duterte heeft de VS geadviseerd om uit de buurt te blijven van Kim Jong-Un."

De groep besluit de video met een angstaanjagende boodschap voor allen in de hele wereld die ernaar kijken.

"Bereid je voor op wat er nu komt," zeggen ze. "Wij zijn Anonymous. We zijn het Legioen. We vergeven niet. We vergeten niet."

Bron: Anonymous warns world to ‘prepare’ for World War 3 | New York Post