www.wimjongman.nl

(homepagina)

De Noord-Koreaanse nucleaire-EMP dreiging is een Chinese en Deep-State agressie in vermomming

Door Dave Hodges - 30 november 2017

()

China pretendeert ons standpunt te aanvaarden ten aanzien van Noord-Korea. Maar nu hebben ze een dramatische draai gemaakt. Het is weer helemaal opnieuw 1950. Het zou heel gemakkelijk kunnen dat we zowel de Chinezen als de Noord-Koreanen moeten bestrijden.

De wereld was geschokt toen zij vernam dat Noord-Korea een ICBM gelanceerd had volgens de BBC (http://www.bbc.com/news/world-asia-42160227).

Noord-Korea heeft zijn hoogste ooit intercontinentale ballistische raket afgevuurd en vormt een wereldwijde bedreiging, zo heeft de Amerikaanse minister van defensie James Mattis gezegd.

De raket, gelanceerd vroeg op de woensdag, landde in de Japanse wateren.

Hij bereikte een hoogte van 4500 km (2800 mijl) en vloog 960 km ver, volgens de Zuid-Koreaanse militairen.

Dit was de laatste in een reeks van wapentests die de spanningen gebracht hebben. Pyongyang's laatste ballistische raket was in september gelanceerd.

Het voerde ook haar zesde kernproef uit in die maand. Noord-Korea is doorgegaan met zijn nucleaire en raketprogramma te ontwikkelen, ondanks de wereldwijde veroordelingen en sancties.

De VN-Veiligheidsraad is bijeengeroepen voor een noodsituatie-sessie om de laatste test te bespreken.

Technologisch was dit een belangrijke stap voorwaarts voor de Noord-Koreanen. Maar voor de Noord-Koreanen is dit heel verleidelijk. Of is dit een nauwelijks verholen Chinese agressie, verbonden met verschillende vrijhandelsovereenkomsten.

De betekenis van de hoge hoogte van een ICBM

De Gezond Verstand Show heeft ons geleerd dat er een EMP-aanval kan komen door middel van een hooggelegen nucleaire explosie boven de Verenigde Staten. Anderzijds zou een nucleaire aanval van een ICBM-raket op geringe hoogte in zijn elevatie boog (bijvoorbeeld misschien op een hoogte van 150 mijl), maar het traject van een inkomend ICBM die is ontworpen om het EMP-effect te produceren, zou een hogere baan moeten bereiken. Amerikaanse verdedigingsofficials zijn zich hiervan bewust. Verwacht echter geen woord hierover in de media.

De lancering van een Noord-Koreaanse ICBM, die een hoogte van 2800 mijl bereikt, spreekt van het feit dat ze de intentie hebben de productie te gaan doen van een hoog gelegen explosie, die de vernietiging van het merendeel van het electronica-netwerken binnen de Verenigde Staten als gevolg heeft.

Noord-Korea is de marionet van China

Wanneer China zegt "spring", reageren de Noord-Koreanen met "hoe hoog?". De leiders van Noord-Korea kunnen niet eens niezen zonder dat de Chinezen hun een zakdoek verstrekken. Als China niet wil dat N.K. een ICBM zou afvuren, zouden ze dat ook nooit doen.

N.K. heeft nu de capaciteit om atoombommen af te leveren overal binnen de Verenigde Staten. Belangrijker is de ontwikkeling dat ze nu een EMP-aanval kunnen doen met de mogelijkheid van een hoge ontploffing.

Waarom zou China hebben geïnvesteerd in het opdrijven van de intimidatie van de Noord-Koreanen? Het antwoord is simpel en heeft te maken met de vrije handel. Trump heeft het beste van de Chinezen gekregen in de laatste ronde van handelsbesprekingen. China was al meer in de volgende ronde en ik denk dat het waarschijnlijk is dat de Chinezen de N.K.-kernenergie/EMP uitspelen om wat meer concessies van Trump te krijgen als het gaat om handelsovereenkomsten.

Voor diegenen die denken dat een EMP is geen grote zaak is, lees dan de volgende alinea's.

De gebieden waar u niet wilt zijn wanneer een EMP wordt gelanceerd

Zoals James Wesley Rawles me in een recent interview erop attendeerde, zijn er verscheidene gebieden waar het zeer ongelukkig voor u zou zijn als u daar bent als een EMP ontploft.

  1. Zittend in één van de 4000 vliegtuigen die daar zou vliegen, wat fataal zou zijn.
  2. In het ziekenhuis met levensondersteunende apparatuur.
  3. Verstrikt raken in een lift in een hoog gebouw. Dit zou uw graf worden.
  4. Rijdend op de snelweg, 's nachts, wanneer alle lichten uitgaan en zo goed als ook de meeste auto-motoren. Er zouden meerdere en verwoestende ongevallen plaatsvinden.
  5. Meer dat 10 mijl van thuis te zijn in barre weersomstandigheden. Overweeg een vouwfiets.

De lijst is veel uitgebreider, maar je krijgt een idee.

De alliantie van de Deep-State met Noord-Korea

Een paar jaar geleden schreef Congreslid Franken (AZ) een zeer spitse en botte brief aan Frederick Gorbet, de Voorzitter van de Board of Trustees voor de Noord-Amerikaanse Elektrische Betrouwbaarheid Corporatie (NERC). Franken richtte zijn brief ook aan Gary Cauley, President en CEO van dezelfde organisatie.

In de brief klinkt Congreslid Franks als een man die er genoeg van heeft, want hij is zo woest als de hel en gaat het niet meer pikken. Franks ziet duidelijk de ernstige bedreiging die uitgaat van een EMP en netwerkuitschakeling en wordt steeds gefrustreerder door de "Pollyanna's" die onverantwoordelijk handelen tegenover deze dreiging, vooral wanneer sommige van deze mensen in verantwoordelijke posities zitten als het gaat om de bescherming van de bevolking tegen een langdurige en catastrofale stroomstoring.

In de brief wijst Franks erop dat National Geographic een docudrama heeft uitgezonden getiteld, American Blackout. De film liet zien wat onze landgenoten en natie zouden ervaren in het geval van een cyberaanval op het Amerikaanse stroomdistributiesysteem en een daaruit voortvloeiende afsluiting van het netwerk voor 10 dagen. "Dan zijn er de ernstige ontberingen, ontwrichting, fysieke vernietiging, sterfgevallen en maatschappelijke ineenstorting die in dit document worden voorgesteld en waarschijnlijk onderschat." In mijn laatste artikel werd een video van Franks afgespeeld waarin hij zei dat 60 procent van de Amerikanen zou sterven als gevolg van een EMP netwerkafsluiting. Het Marine Oorlog College raamt het sterftecijfer op 90%.

Franks gaat vervolgens verder met het NERC te bestraffen voor de uitlatingen van een bij hun aangesloten elektriciteitsbedrijf, de Kissimmee Utility Authority, die in reactie op de film een verklaring gaf over het Nationale Geografische Docudrama, waarin werd gezegd dat de dreigingen overdreven waren. Franks maakte in zijn brief duidelijk dat de dreigingen in het docudrama in ieder geval grof onderschat werden! Verder zei Franks dat het tijdsbestek van de blackout dat twee weken zou omvatten, een bijkomende understatement was en "dat een aanhoudende blackout catastrofaal zou zijn". Franks beschuldigde het NERC en de aangesloten nutsbedrijven van een historische onderschatting van de ernst van de dreiging door een EMP-aanval en de gevolgen daarop voor het elektriciteitsnet.

Franks ging verder met te zeggen dat NERC bezig was "minachtend" te zijn over zijn claims en dat "de blackout de mogelijkheid voor een catastrofale bedreiging zou vormen voor de Verenigde Staten, doordat de grootschalige stroomstoring het potentieel heeft om maanden of jaren te duren, wat erin kan resulteren dat de Amerikaanse gemeenschap uit elkaar vallen met een verschrikkelijke verlies aan mensenlevens."

Hier is het waar Franks frustratie opmerkelijk wordt. Ondanks al het protest van Franks waren zijn redelijke eisen aan dovemansoren gericht. Obama snauwde Franks' inspanningen af waar mogelijk. Obama ging zelfs zo ver om toe te staan dat de Russen en Chinezen de Grid EX oefeningen konden observeren, waarin een scenario van een netwerkuitval werd geoefend. Met andere woorden, we hebben ze laten zien hoe ze onze netwerken naar neer kunnen halen. We wisten altijd al dat Obama een verrader was. Dit is echter de spreekwoordelijke kers op de taart.

Conclusie

Voor de prijs van één B-1 bommenwerper weigerde Obama namens de Deep-State om op te treden en Amerika tegen een dergelijke aanval te beschermen. Aangezien de twee meest waarschijnlijke staten die deze aanval zullen uitvoeren, Iran en Noord-Korea zijn, moeten we een aanval van deze staten op de Verenigde Staten beschouwen als een aanval door hun dominante bondgenoten, Rusland en China. In de huidige reeks gebeurtenissen hebben we het over China, Noord-Korea (de marionet) en de Verenigde Staten

De elite zal het overleven. En jij?

Bron: NK’s Nuclear-EMP Threat Is Chinese and Deep State Aggression In Disguise – Dave Hodges – The Common Sense Show