www.wimjongman.nl

(homepagina)

Rabbi openbaart dat het conflict tussen Rusland en Turkije de voorbode is van de Messias

Door Adam Eliyahu Berkowitz - 30 december 2015

"Daarop riep Jakob zijn zonen en zei: Verzamel jullie, dan maak ik jullie bekend wat jullie in later tijd overkomen zal. Kom bijeen en luister, zonen van Jakob, luister naar Israël, jullie vader." (Genesis 49:1)

( )

De Russische President Vladimir Putin met de Turkse premier Recep Tayyip Erdoğan op een persconferentie na een bijeenkomst van de High-Level Russian-Turkish Cooperation Council, in Istanbul, Turkije. (Foto: Russische-presidentiële pers en informatiebureau www.kremlin.ru)

Afgelopen zaterdagavond heeft Rabbi Aharon Shtern, de zoon van de gerespecteerde kabbalistische Rabbi David Chaim Shtern van Bnei Brak, een verbazingwekkende onderwijzing doorgegeven, van vader op zoon voor veel generaties, met betrekking tot de einde der dagen.

Afgelopen zaterdagnacht, bij het graf van koning David op de berg Zion in Jeruzalem, sprak Rabbi Shtern bij een traditionele melaveh malkah maaltijd, die elke zaterdagavond wordt gehouden na de sluiting van de Sabbat door Joden over de hele wereld.

Rabbijn Yosef Berger, de rabbijn van het graf van David, die verbonden is aan Breaking News Israël, openbaarde het geheim van Rabbi Shtern.

Als kind, zo legde Rabbi Shtern uit, hoorde hij jaarlijks rond deze tijd van het jaar dit onderwijs van zijn grootvader, Rabbi Moshe Chaim Mendel, die het weer ontving van zijn grootvader. Het onderwijs was gebaseerd op het Torah-gedeelte van vorige week, het gedeelte van Vayehi (Genesis 49), wat Jacobs uitspraken voor zijn sterven beschrijft toen hij een visioen ontving over het Einde der Dagen.

Uiteindelijk werd de profetie over Jakob weerhouden door God tot op dit moment, want Hij wilde aan zijn kinderen openbaren wanneer de Messias zou komen.

Rabbi Shtern's onderwijs concentreert zich rond Genesis 49:1: "dat zal gebeuren aan het einde van dagen – את אשר יקרא אתכם באחרית הימים." Volgens het inzicht doorgegeven in zijn familie, zo heeft Rabbi Shtern uitgelegd, wordt elke letter in het hele vers gebruikt in een acroniem voor:

אם תום אלף שישי רובו יפול קיסר רוסיה אלכסנדר אז תהינה כמה מלחמות בעולם אז חריבה רוסיה ירושלים תבנה הגלות יסור מעלינו יבוא משיחנו.

Aan het einde van zes duizend zal de Caesar van Rusland Alexander vallen, er zullen diverse oorlogen zijn in de wereld, Rusland zal worden vernietigd en Jeruzalem zal worden gebouwd, de Diaspora zal ons verlaten en de Messias zal komen.

Rabbi Shtern legde uit dat het hedendaagse conflict tussen Rusland en Turkije datgene is wat wordt beschreven in zijn oude familie-onderwijs.

De rabbijn legde uit hoe Turkije's President, Recep Tayyip Erdoğan, pochte dat zijn land in zeven dagen Rusland kan bezetten. Rabbi Shtern riep uit: "Die verklaring is zo misplaatst, het is zo buitengewoon dat een leider van een natie iets dergelijks zou zeggen. De enige manier dat een President zoiets zou zeggen in het front van de hele wereld, is als Gods hand het was die hem dwingt om dat te zeggen."

Rabbi Berger verklaarde aan Breaking News Israël dat dit net zoiets is als Gods verharding van Farao's hart, waardoor hij Israël in Egypte wilde houden, ondanks de verschrikkelijke plagen .

"Al deze dingen tonen ons hoe dichtbij we zijn," zei Rabbi Berger. "Het was geprofeteerd in Micha (7:15): "Als in de dagen toen u uit het land Egypte trok, zal Ik het wonderen doen zien." Dingen die gebeurden bij de uittocht, zullen zich herhalen voordat de Messias komt, en zelfs meer. Het huidige conflict tussen Rusland en Turkije is de voorloper van de aanloop naar de Messias, wanneer we de goddelijke interventie duidelijker zullen zien, als we naar de gebeurtenissen kijken."

Verwijzend naar de onderwijzing van rabbijn Shtern, vertelde Rabbi Berger aan Breaking News Israël: "Wat we nu zien, zijn dingen die geen enkele reden of logica hebben, en geen uitleg, maar ze maken duidelijk wat er staat te gebeuren. We zijn zo dichtbij, en alle de profetieën en tekenen tonen dit. Dit is de enige verklaring voor wat er vandaag gebeurt."

Bron: Rabbi Reveals Conflict Between Russia and Turkey the Precursor to Messiah - Israel News


printen??? spaar papier en inkt.